De Galactische Federatie bereidt ons voor op massale ascensie – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De Galactische Federatie bereidt ons voor op massale ascensie

DIT IS EEN VERSCHUIVING VAN EEN BEPERKT 3D LICHAAM NAAR EEN 5D LICHAAM DAT ONS IN STAAT ZAL MAKEN MET HOGERE SNELHEDEN TE REIZEN, GROTERE TELEPATHISCHE VERBINDINGEN MET ELKAAR TE HEBBEN, GROTERE VREUGDE TE ERVAREN IN ALLE ASPECTEN VAN ONS LEVEN, EN VEEL GROTERE VERBINDINGEN TE HEBBEN MET MOEDER AARDE ZELF.
Aangezien we nu leven in een tijd van grote verandering en onrust, is het belangrijk dat u begrijpt wat er gebeurt, zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uzelf en uw dierbaren.

U kunt zich overweldigd of verward voelen door wat er gebeurt, maar er zijn dingen die u kunt doen om u voor te bereiden. Er zijn katalyserende gebeurtenissen aan de horizon, maar je hoeft niet bang of verward te zijn.

Er zijn veel tijdlijnen en mogelijkheden voor de toekomst van de mensheid. Echter, de Galactische Federatie werkt binnen deze tijdlijn om de mensheid te helpen opstijgen naar een hogere dimensie door middel van het proces genaamd "ascensie".

Veel ET's geloven dat als we dit doel niet snel bereiken, de aarde zal afdalen naar een andere donkere eeuw waar mensen zullen worden gecontroleerd door op angst gebaseerd bewustzijn en machtsstructuren.

Dit betekent dat we geen andere keus zouden hebben dan ons leven te blijven leiden op 3-dimensionale tijdlijnen totdat degenen die ze beheersen beslissen wat er daarna gebeurt!

In dit ascentieproces zullen onze menselijke lichamen volledig worden opgewaardeerd, zodat we meer kracht kunnen hebben op elk gebied van ons leven.

Dit is een verschuiving van een beperkt 3-dimensionaal lichaam naar een 5-dimensionaal lichaam dat ons in staat zal stellen om met hogere snelheden te reizen, grotere telepathische verbindingen met elkaar te hebben, meer vreugde te ervaren in alle aspecten van ons leven en veel meer in ons leven te hebben. -afstemmen van verbindingen met Moeder Aarde zelf.

De reden waarom we worden opgewaardeerd is dat we hogere frequenties van licht kunnen ontvangen. De Galactische Federatie stuurt ons deze hogere frequenties van licht nu al vele jaren terwijl ze blijven werken aan het upgraden van onze DNA-strengen.

De DNA-strengen in elk van onze lichamen worden altijd opgewaardeerd door jullie eigen opgewaardeerde keuzes.
Elke keer dat ze een upgrade naar beneden sturen door Gaia's rastersysteem (wat alles verbonden houdt), wordt het gedownload in deze 12 strengen en vervolgens verspreid door ons fysieke lichaam zodat we de effecten ervan sterker dan ooit tevoren kunnen voelen!

Ons DNA wordt geactiveerd om dit proces op gang te brengen. Dit betekent dat ons DNA ontwaakt en wordt opgewaardeerd en dat de Galactische Federatie hier is om ons voor te bereiden op ascentie. Er zijn twaalf strengen DNA die geleidelijk in ons fysieke lichaam worden geactiveerd om dit mogelijk te maken, evenals twee strengen in ons etherische lichaam die de hogere chakra's binnen het menselijk lichaamssysteem activeren.

De Galactische Federatie werkt met ons in de vijfde dimensie en hoger, waar we zullen leven nadat onze fysieke lichamen zijn opgewaardeerd en veranderd door het ascensieproces. De Galactische Federatie werkt nu al vele jaren met de mensheid en we zijn erg dankbaar voor hun hulp in deze tijden.

De Galactische Federatie is ook hier op Aarde als ambassadeurs van andere planeten om ons opnieuw te helpen bij onze evolutie terug naar multidimensionale wezens zodat ons bewustzijn weer omhoog kan reiken naar de Bron Schepper.

Dit betekent dat ons DNA ontwaakt en wordt opgewaardeerd en dat de Galactische Federatie hier is om ons voor te bereiden op ascentie.

Chakra's zijn energiecentra in het lichaam die ons verbinden met andere dimensies van bewustzijn. Hoe hoger je chakra, hoe meer je toegang hebt tot informatie van andere werelden en wezens buiten deze wereld. Om je DNA te upgraden zodat het deze hogere vibraties kan vasthouden, is het nodig dat je chakra's zich openen en deze stroom laten plaatsvinden.

Deze chakra's stellen je in staat om directer verbinding te maken met de verschillende dimensies van bewustzijn die beschikbaar zijn op andere sterrenstelsels, andere sterrenstelsels en universums, evenals andere wezens die buiten het fysieke rijk zelf bestaan.

Wanneer het DNA wordt opgewaardeerd, doen onze chakra's dat ook, waardoor we toegang hebben tot meer geavanceerde vormen van kennis en knowhow dan ooit tevoren. Dit zal ons in staat stellen om met andere sterrenstelsels te gaan werken op een manier die in eerdere incarnaties op aarde niet mogelijk was, omdat ons lichaam tot nu toe niet klaar was voor zoiets!

De Galactische Federatie komt onze cultuur binnen en geeft ons deze lichtgegevens, ze brengen het idee naar voren dat we meer kunnen zijn dan we zijn. Ze maken ons actief beter door ons de tools te geven en een frequentie vast te stellen die onze evolutie in bewustzijn mogelijk maakt.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven