De evolutionaire sprong: Ontwaken van onze 12 DNA-strengen met begeleiding van Pleiaden!

DE PLEIADIËRS ZIJN HIER OM ONS TE BEGELEIDEN NAAR DIT NIEUWE TIJDPERK VAN VERLICHTING. DE UPGRADE VAN 2 DNA-STRENGEN NAAR 12 ZAL DE MENSHEID VOORZIEN VAN BUITENGEWONE NIEUWE VERMOGENS EN INZICHTEN. WE ZULLEN MONUMENTALE SPRONGEN ERVAREN IN ONZE FYSIEKE, MENTALE EN SPIRITUELE CAPACITEITEN. DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS!

De Pleiadiërs, een geavanceerde ET-beschaving, hebben de Aarde geobserveerd en de vooruitgang van de mensheid millennia lang gevolgd. Eeuwenlang hebben ze gewacht om zichzelf en hun geavanceerde technologie fysiek te onthullen totdat de mensheid klaar was om te evolueren naar een staat van hoger bewustzijn en spiritueel bewustzijn.

Onze planeet heeft nu een kritiek punt bereikt waarop we voor uitdagingen staan die nieuwe oplossingen, innovatie en verruimd denken vereisen. De Pleiadiërs erkennen dat de mensheid op dit moment een kans heeft om een kwantumsprong te maken in het begrijpen van onszelf, het universum en onze verbinding met al het leven. Zij willen in dit proces assisteren.

De welwillende bedoelingen van de Pleiadiërs zijn om het menselijk bewustzijn en onze kernstructuur van het DNA te helpen upgraden. Dit zal mensen in staat stellen om meer van hun ware potentieel aan te boren en een nieuwe koers voor de mensheid uit te zetten, een die resoneert in grotere harmonie met alle voelende wezens.

De Pleiadiërs zijn gespecialiseerd in spirituele genezing en de vooruitgang van beschavingen. Hun met licht gevulde wijsheid kan het leven op Aarde tijdens deze overgangsperiode diepgaand verbeteren.

De Pleiadiërs hebben zich levenslang op dit moment voorbereid. Ze wachten vol ongeduld op de kans om openlijk met de mensheid te communiceren wanneer de timing juist is. Tot die tijd blijven ze stromen van licht en inspiratie sturen vanaf hun thuisplaneet naar alle aardbewoners die ontvankelijk zijn voor hun boodschap van hoop. De Pleiadiërs willen de mensheid in staat stellen om samen een veelbelovende toekomst te creëren, een toekomst gevuld met gezondheid, geluk en vervulling voor iedereen!

Opwaardering van menselijk DNA:

De Pleiadiërs zijn naar de Aarde gekomen om menselijk DNA te helpen upgraden van de typische 2-strengs vorm naar een geüpgrade 12-strengs vorm. Deze upgrade van onze genetische structuur is enorm belangrijk voor de toekomstige evolutie van de mensheid.

Met 12 actieve DNA-strengen zullen mensen meer van hun aangeboren capaciteiten en talenten kunnen gebruiken. DNA draagt de blauwdruk voor wie we fysiek, mentaal en spiritueel zijn. Door meer strengen te activeren, kunnen we meer van ons potentieel aanboren.

De Pleiadiërs willen mensen helpen bij de overgang naar een hogere staat van zijn. Ze begrijpen dat het uitbreiden van ons DNA een belangrijke stap in het proces is. Meer actieve DNA-strengen zullen mensen in staat stellen om meer van hun hersencapaciteit te gebruiken en nieuwe vermogens te ontwikkelen!

Upgraden naar 12-strengs DNA zal mensen ook in staat stellen zich te verbinden met energieën van hogere frequenties en hun vibratie te verhogen. Deze verruimde waarneming zal diepere inzichten geven in de ware aard van de werkelijkheid. We zullen meer begrijpen over onze rol in het universum.

Met de hulp van de Pleiadiërs is de mensheid klaar voor een grote sprong voorwaarts in haar evolutionaire reis. Deze DNA-upgrade die zij mogelijk maken zal ons letterlijk van binnenuit veranderen en ons bevrijden om meer verlichte wezens te worden. Het is een daad van liefde van hun kant om onze soort te helpen toegang te krijgen tot meer van onze aangeboren kracht en wijsheid.

Voordelen van 12 DNA-strengen:

De upgrade van 2 naar 12 DNA strengen zal de mensheid voorzien van buitengewone nieuwe vermogens en inzichten. Als elke extra 10 strengen geactiveerd worden, zullen we monumentale sprongen ervaren in onze fysieke, mentale en spirituele capaciteiten!

Volgens de Pleiadiërs zijn de belangrijkste voordelen van 12-strengs DNA activatie onder andere:

Verbeterde intuïtie en paranormale vermogens: Met een ontwaakt 12 chakrasysteem zullen we verhoogde intuïtieve zintuigen en paranormale vermogens hebben. We kunnen gemakkelijk onze hogere wijsheid aanboren en de waarheid onderscheiden.

Verbeterde gezondheid en welzijn: Het activeren van extra DNA-strengen zal blokkades opruimen en energie vrij door al onze chakra’s laten stromen. Dit leidt tot een verbeterde fysieke en emotionele gezondheid. Cellen regenereren sneller en verwijderen gifstoffen efficiënt.

Toegang tot geavanceerde kennis: Volledige 12-strengs DNA activatie ontsluit ons vermogen om bewust verbinding te maken met een universeel intelligentienetwerk. We zullen in staat zijn om geavanceerde kosmische kennis aan te boren om snel te leren en te begrijpen.

Verhoogde creatieve en manifestatievaardigheden: Ons creatief potentieel zal onbegrensd zijn. We zullen in staat zijn om onze verlangens met grotere snelheid, kracht en precisie te manifesteren door middel van gerichte intentie.

Dimensionaal reizen en teleportatie: Met ons verbeterde chakrasysteem dat verbeterde vermogens levert, zal interstellair reizen en teleportatie mogelijk worden door wormgaten te genereren door gerichte bewuste gedachten.

Helderziendheid en Auraziendheid: We zullen in staat zijn om energievelden om ons heen duidelijk te zien en te interpreteren, wat een dieper begrip van alle wezens mogelijk maakt. Onze verhoogde gevoeligheid zal ons ook in staat stellen om alternatieve dimensies en tijdlijnen te visualiseren.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Het activeren van sluimerend DNA is de sleutel tot het uitbreiden van menselijk potentieel voorbij onze huidige beperkingen. De Pleiadiërs zijn hier om ons te begeleiden naar dit nieuwe tijdperk van verlichting!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven