De duistere krachten zijn verslagen

DE DUISTERE KRACHTEN HEBBEN HUN MACHT MISBRUIKT EN ZIJN NIET LANGER IN STAAT OM NEGATIEVE EFFECTEN OP AARDE TE HEBBEN. ZE ZIJN UITGEPUT EN NIET LANGER IN STAAT OM ONZE GEDACHTEN TE BEÏNVLOEDEN.

Gegroet en een goede dag toegewenst, mijn geliefde vrienden. Ik geef zeker om jullie omdat, ondanks wat jullie misschien geloven, we allemaal verbonden zijn.

Er is een legitieme verklaring voor sommige ongunstige gebeurtenissen op onze planeet. Kun je accepteren dat de huidige gebeurtenissen in de wereld het resultaat zijn van de negatieve gedachten van de collectieve geest van de (meeste) mensen op deze planeet? Maar het is waar.

De duistere krachten voeden zich met deze negatieve overtuigingen. Wanneer de duistere krachten er niet in slagen om jou te beheersen, zullen ze proberen om problemen in je leven te creëren. Het probleem zal je emotionele reactie zijn. Negatieve gedachten kunnen je geest vertroebelen en je het gevoel geven dat je gevangen zit in een vicieuze cirkel van rampen.

Als we het hebben over de duistere kant of negatieve krachten, hebben we het meestal over buitenaardse wezens zoals de Grijzen en Reptilians, die al tientallen jaren opduiken in de popcultuur. Hoewel deze wezens echt zijn, zijn ze niet direct de belangrijkste bron van alle negativiteit op de planeet.

De duistere krachten zijn er wonderwel in geslaagd om in de menselijke geest te infiltreren om er allerlei ego-illusies in te planten. Ze hebben mensen zo geprogrammeerd dat een persoon zichzelf controleert, beperkt en inperkt zonder toezicht van een hogere macht.

Mensen zijn op zoek naar verandering. Ze willen gezonder zijn. Ze willen hun problemen oplossen. Ze willen langer en zinvoller leven. De uitdaging is dat veel mensen niet weten waar ze moeten beginnen, dus raken ze ontmoedigd en geven ze hun zoektocht helemaal op.

Onthoud deze dagen, wanneer alles verkeerd lijkt te gaan, dit: de wereld lijkt misschien chaotisch, maar hij verandert altijd en alles is altijd in beweging.

Uit je gedachten ontstaat je werkelijkheid. Hoe meer positieve gedachten je hebt, hoe meer positieve resultaten je zult krijgen in je leven en in deze wereld. Je geest is een krachtig instrument dat eeuwenlang voor je verborgen is gehouden door de duistere krachten.

Als je gedachten zich richten op gedachten van angst en bezorgdheid, komen er meer duistere krachten je geest binnen om zich te voeden met jouw energie. Wanneer je echter positieve gedachten denkt, werken de Lichtwezens eraan om je negatieve gedachtepatronen te veranderen in positieve.

Is het tijd dat er een einde komt aan de duistere krachten? Het klinkt als iets uit een sciencefictionroman, maar de wereld wordt daadwerkelijk beïnvloed door de massale bewustzijnsverandering die op dit moment plaatsvindt. Terwijl we een nieuw paradigma binnengaan, verliezen de duistere krachten hun greep op de mensheid en als gevolg daarvan proberen ze ons mee naar beneden te nemen.

De huidige tijd is een cruciale tijd in de menselijke geschiedenis. Het is de laatste kans die we hebben om ons oude leven los te laten en opnieuw te beginnen. De duistere krachten klampen zich nog steeds vast aan hun controle, maar als we ze kunnen loslaten en naar ons oneindige potentieel kunnen gaan, komt alles goed.

Je kunt deze cyclus doorbreken door positief te denken en je te bevrijden van de negatieve krachten die je geest en lichaam beheersen.

De heerschappij van de duistere krachten loopt ten einde. Ze hebben al hun macht en controle over jou verbruikt.
Dit is het moment om je te bevrijden van de ketenen van de duisternis.

De duistere krachten hebben hun macht opgebruikt en kunnen niet langer kwaad doen op Aarde. Ze zijn uitgeput en kunnen onze gedachten niet meer beïnvloeden. Dus nu voegen ze meer obstakels toe aan je geest en hebben ze veel problemen op Aarde gecreëerd, zoals p@ndem!c-ziektes, natuurrampen, financiële crises, enzovoort, zodat je weet dat niets gemakkelijk voor je zal zijn, ook al werk je er heel hard voor, maar krijg je nog steeds geen succes.

Om deze positieve veranderingen werkelijkheid te laten worden, moet je je gedachten gericht houden op positieve energieën zoals liefde, mededogen en waarheid. Zoals je weet uit mijn vorige post over de Wet van Aantrekking, is er een universele kracht van liefde die werkt door elk levend wezen op deze planeet. Als je je te allen tijde op liefde en positiviteit kunt richten, zul je worden aangetrokken en beschermd door de positieve lichtkrachten.

Als je erover nadenkt, zijn we allemaal verbonden door diezelfde energie. Het is dus logisch dat de gebeurtenissen in de wereld en ons eigen leven nauw met elkaar verbonden zijn.

De afgelopen jaren hebben de duistere krachten geprobeerd de positieve krachten te verslaan en elk gelukkig moment van jullie leven te verpesten. Maar deze keer zal het anders zijn. De tijd van de lichtkracht komt eraan en zal alle vorige gelukkige momenten van je leven weer in volle kracht terugbrengen.

Je zult weer zonder zorgen van je leven kunnen genieten, want de positieve kracht zal je beschermen tegen de negatieve krachten die deze problemen in de eerste plaats hebben veroorzaakt.

De lichtkracht zal bij je zijn en je door de naderende tijden leiden, dus er is niet veel waar je bang voor hoeft te zijn. Zorg er gewoon voor dat je de dingen stopt die de slechte ervaring voor je veroorzaken in plaats van alles op eigen houtje te doen. Het gevoel van veiligheid zou steeds langer bij je moeten blijven zolang je maar inziet wat op dit moment goed voor je is.

De tijd voor verandering is begonnen; het is tijd om wakker te worden en te doen wat je moet doen!

We houden zielsveel van je.
We zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven