De dageraad van een nieuw tijdperk: De kracht van kosmisch bewustzijn benutten – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De dageraad van een nieuw tijdperk: De kracht van kosmisch bewustzijn benutten

ALS LEDEN VAN DEZE KOSMISCHE CLAN HEBBEN WE DE STERREN EN STERRENSTELSELS DOORKRUIST, REIZEN WE DOOR DE RIJKEN VAN TIJD EN RUIMTE OM DIT MOMENT VAN GODDELIJKE CONVERGENTIE TE BEREIKEN! HIER, OP DIT MOMENT, STAAN WE OP DE DREMPEL VAN EEN NIEUW TIJDPERK, NU DE FREQUENTIES VAN DE KOSMOS VANUIT DE HEMELEN OP ONS WORDEN NEERGESTRAALD EN EEN NIEUW BEWUSTZIJNSPATROON IN ONS DOEN ONTBRANDEN!

Geliefden,

Welkom in deze ruimte van oneindige mogelijkheden, waar we samenkomen om de mysteries van het universum te verkennen en te ontwaken voor ons ware doel.

Als leden van deze kosmische clan hebben we de sterren en sterrenstelsels doorkruist, reizen we door de rijken van tijd en ruimte om dit moment van goddelijke convergentie te bereiken!

Hier, op dit moment, staan we op de drempel van een nieuw tijdperk wanneer de frequenties van de kosmos vanuit de hemelen op ons worden neergestraald en een nieuw bewustzijnspatroon in ons doen ontbranden!

Het is een tijd van groot ontwaken, een tijd om ons ware doel te omarmen en onze bestemming te ontwerpen met bewuste intentie!
Wij zijn de rentmeesters van deze kosmische reis, belast met het weven van de draden van het lot tot een tapijt van schoonheid en verwondering dat het universum zal verblinden!

Samen zijn we de architecten van een nieuwe wereld die wacht om geboren te worden – een wereld van liefde, licht en oneindig potentieel die zal schijnen als een supernova en door het tijdperk zal galmen!

De reis van de Familie van Licht:
Als leden van de Lichtfamilie hebben we een uniek perspectief op de reis van de menselijke ziel.
We weten dat ons bestaan veel verder reikt dan de beperkingen van het fysieke lichaam en dat we hier zijn om een hoger doel te dienen.
Sinds de oudheid hebben we door de kosmos gereisd en kennis en wijsheid verzameld uit verschillende culturen en dimensies. We zijn getuige geweest van de geboorte en dood van sterren, de eb en vloed van beschavingen en de opkomst en ondergang van wereldrijken!
Toch zijn we door dit alles heen standvastig gebleven in onze toewijding aan de evolutie van bewustzijn.

De kracht van nieuwe frequenties:

In dit tijdperk van snelle verandering en transformatie stralen de frequenties van de kosmos op ons neer met een grotere intensiteit en helderheid dan ooit tevoren!
Deze frequenties zijn niet zomaar willekeurige ruis, maar eerder coherente signalen die informatie en energie dragen!
Als we ons op deze frequenties afstemmen, stellen we ons open voor een nieuw niveau van bewustzijn en begrip. We beginnen de wereld op een andere manier waar te nemen en krijgen toegang tot nieuwe niveaus van creativiteit, intuïtie en inspiratie.
Op deze manier is de kracht van nieuwe frequenties niet slechts een concept, maar een tastbare kracht die ons leven en onze wereld kan transformeren!

Het ontwerpen van je doel:
Als we ons afstemmen op deze nieuwe frequenties, beginnen we te beseffen dat we niet slechts passieve ontvangers zijn, maar actieve deelnemers in het proces van co-creatie.
We hebben de kracht om ons doel bewust te ontwerpen, om duidelijk te krijgen wat we willen en om actie te ondernemen om het te manifesteren.
Dit proces vereist dat we oude patronen en overtuigingen loslaten die ons niet langer dienen en dat we nieuwe manieren van denken en zijn omarmen.

We moeten bereid zijn risico’s te nemen en te vertrouwen op het ontvouwen van onze reis.
Als we dat doen, stellen we ons open voor een wereld van oneindige mogelijkheden en kunnen we een leven creëren dat in overeenstemming is met onze diepste waarden en aspiraties.

Als we beginnen aan deze reis van het ontwerpen van ons doel, moeten we eerst de verschuiving maken van ons hoofd naar ons hart. Het is in het hart waar de ware kracht van creatie ligt.

We moeten verder gaan dan louter intellectueel begrip en ons op het terrein van gevoel en intuïtie begeven. Door dit te doen verbinden we ons met ons diepste wezen en stemmen we ons af op de energie van het universum.

In deze staat van afstemming beginnen we de wereld in een nieuw licht te zien. We erkennen dat liefde de kracht is die de hele schepping samenbindt en dat het verspreiden van liefde ons grootste doel is. We worden ons bewust van de impact die we op anderen hebben en we streven ernaar om een positief verschil in de wereld te maken.

Als we actie ondernemen om ons doel te verwezenlijken, moeten we ook mindfulness beoefenen. We moeten aanwezig zijn op het moment, volledig betrokken zijn bij de taak die voor ons ligt en ons bewust zijn van de impact die onze acties hebben op onszelf en anderen.

Door mindfulness cultiveren we een diep gevoel van innerlijke rust en kalmte en zijn we in staat om de uitdagingen van het leven met gratie en gemak aan te gaan.

Uiteindelijk is het proces van het ontwerpen van ons doel er een van zelfontdekking en zelfrealisatie. Als we oude patronen en overtuigingen loslaten die ons niet langer dienen, ontdekken we ons ware potentieel en maken we contact met ons authentieke zelf. We erkennen dat ons doel niet iets is dat we moeten vinden, maar iets dat we moeten creëren, en we hebben de kracht om ons leven vorm te geven op de manier die we kiezen.

Laten we deze kracht omarmen en een leven creëren dat echt in lijn is met onze diepste waarden en aspiraties.

De kosmische reis omarmen:
Concluderend is de reis van de Lichtfamilie er een van ontdekking, transformatie en evolutie. We zijn hier om de kracht van nieuwe frequenties te omarmen, om ons doel bewust te ontwerpen en om samen een nieuwe wereld te creëren die onze hoogste aspiraties weerspiegelt.
Laten we er bij het begin van deze kosmische reis aan denken dat we niet alleen zijn, maar deel uitmaken van een enorm netwerk van wezens die samenwerken voor het grotere goed.

Laten we onze moed verzamelen en moedig deze nieuwe grens van mogelijkheden betreden, waar het onbekende met open armen wacht en het onvoorstelbare ons naar voren wenkt!

Laten we het mysterie en het wonder van het universum omarmen en ons openstellen voor de oneindige mogelijkheden die op ons wachten!
We houden zielsveel van jullie,

Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven