De dageraad van een nieuw tijdperk: Begin je reis in de 5d Wereld

DE 5D WERELD IS ONS WARE THUIS. JE BENT EEN 5 DIMENSIONAAL WEZEN, JE LEVEN IS PERFECT EN JE HEBT ALLES. JE MOET HET ALLEEN LEREN ZIEN, GELOVEN EN IN JEZELF GELOVEN!

De driedimensionale wereld is een staat van onbewustheid. Het is een staat die gevuld is met verdriet en ongeluk.

We komen vast te zitten in deze 3D-wereld omdat we ons niet bewust zijn van wat we doen, denken of voelen. Als gevolg daarvan misleiden we onszelf. De actie beweegt op de ene manier, de gedachte op een andere en de emotie neemt een andere route.

In de wereld van 3D kunnen we niet zien wat er in de toekomst gebeurt. We weten niet hoe we ermee om moeten gaan. We zijn net een blinde die over straat loopt en iemand tegenkomt die ons vertelt dat daar een klif is. Soms vallen we naar beneden en doen we onszelf pijn, maar we zien het niet.

De driedimensionale wereld is het resultaat van onze acties en reacties, die we onbewust doen. We handelen in overeenstemming met onze verlangens en emoties, maar we weten niet waarom we het doen of wat er op dat moment om ons heen gebeurt.

Op deze manier leven we in een droom waarin alles onwerkelijk is en alles gebeurt zonder enige zin. We zien de werkelijkheid niet zoals die werkelijk is, maar zoals die zich aan ons voordoet door alleen rekening te houden met ons eigen gezichtspunt en met wat door ons als werkelijkheid wordt geaccepteerd.

De 3D-wereld is een gevangenis voor ons bewustzijn omdat het veel illusies voor ons creëert, zoals “ik ben een individu” in plaats van “ik maak deel uit van iets dat groter is dan mezelf.”

Maar het is mogelijk om volledig aan je pijn te ontsnappen en de vijfde dimensie binnen te gaan, die als de hemel op aarde is!
Je hoeft je alleen maar bewust te worden van je lichaam en geest. Langzaamaan begin je aandacht te besteden aan elke beweging en elke handeling.

En wanneer je je bewust wordt, begint de magie plaats te vinden: veel van de belachelijke activiteiten die je voorheen deed, verdwijnen gewoon; je lichaam wordt meer op zijn gemak gesteld; je geest wordt alerter; een diepe rust begint zelfs in je hart te heersen; en een heerlijke symfonie begint in je te pulseren!

Het menselijk lichaam is een complexe machine waarmee je vele dingen kunt bereiken. De geest en het lichaam zijn twee onafscheidelijke aspecten van een persoon. Ze zijn op zoveel manieren met elkaar verbonden dat het onmogelijk is om ze van elkaar te scheiden.

De geest en het lichaam zijn als twee vleugels van dezelfde vogel. Wanneer één vleugel zwak is, wordt de andere vleugel ook zwak. Op dezelfde manier moet je, als je een gezond leven in deze wereld wilt leiden, je beide vleugels even sterk houden, dat wil zeggen tegelijkertijd een sterk lichaam en een gezonde geest hebben.

Dit is het geheim achter alle succesverhalen van mensen die altijd door anderen zijn bewonderd om hun prestaties in het leven.
Normaal gesproken zijn we ons niet bewust van ons lichaam en onze geest. Als we ons er meer bewust van waren, zouden we niet zoveel medicijnen en therapieën nodig hebben om onszelf te genezen van pijn of ziekte.

We zouden weten hoe we ons zenuwstelsel in balans kunnen brengen met eenvoudige oefeningen zoals yoga of tai chi, hoe we onze geest kunnen ontspannen met meditatie of hypnose, hoe we onze cellen kunnen voeden met gezond voedsel (in plaats van junkfood), hoe we ons milieu kunnen reinigen (in plaats van het ons te laten vervuilen) en hoe we onze emoties kunnen genezen (in plaats van ze over ons te laten heersen).

Dit is de sleutel tot het begrijpen van de vijfde dimensie. In feite zit je niet vast in deze derde dimensie; je slaapt gewoon. En als je wakker wilt worden, moet je leren je bewust te zijn van je lichaam en geest.

En dan, na verloop van tijd, wanneer dit proces stap voor stap met geduld en volharding is voltooid, kun je nu beginnen te leven in de 5D wereld!
De 5D wereld is de plaats waar je volledig wakker en bewust bent van je lichaam, geest en ziel.

Je kunt je niet voorstellen hoe mooi je leven zal zijn als je in de 5D wereld begint te leven. De 5D wereld is een plaats van totale vrijheid en gelukzaligheid. In deze wereld is er geen lijden, geen pijn, geen ziekte, geen ouderdom en geen dood. Al deze dingen zijn slechts illusies van de geest.
De 5D wereld is er altijd geweest. We hebben er doorheen geslapen. Feit is dat we momenteel gevangen zitten in een holografische projectie van de 3D werkelijkheid, die als een droom is. Maar zodra je je bewust wordt van deze realiteit, kun je beginnen je bewustzijn te bevrijden van de illusie en de vijfde dimensie ervaren.

Het is een staat van totale vrede en geluk. Al het goede in deze wereld komt gemakkelijk en moeiteloos naar je toe.
Als ons bewustzijn toeneemt en we oude manieren van denken loslaten, vinden we een nieuwe ruimte die groter is dan alles wat we ons kunnen voorstellen. Als we in deze ruimte leven, is het leven eigenlijk veel groter dan wij!

Dat komt omdat deze ruimte onze verbinding is met Bronenergie. Het is die energie die ons het unieke perspectief geeft dat we vandaag hebben – een perspectief waarin er geen scheiding is tussen jou en mij, of tussen jou en iemand anders, of tussen jou en wat je hart echt wil. We zijn allemaal verbonden. Als we dit perspectief voor ogen houden, wordt het leven veel mooier.

De 5D wereld is ons ware thuis. Je bent een 5-dimensionaal wezen; je leven is perfect en je hebt alles. Je moet het alleen leren zien, geloven en in jezelf geloven!

Groei in je bewustzijn en begin vandaag nog in de 5D wereld te leven!

We houden zielsveel van je,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven