De binnenkern van de aarde wordt geëlektriseerd, omhuld door de ongelofelijke trillingen van de volle maan, en lanceert ons naar een kosmische gebeurtenis! – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De binnenkern van de aarde wordt geëlektriseerd, omhuld door de ongelofelijke trillingen van de volle maan, en lanceert ons naar een kosmische gebeurtenis!

HET PAD VAN ONZE GELIEFDE NIEUWE AARDE ZAL IN DEZE TIJD VOLLEDIG VERSCHUIVEN, WAT ZOWEL OPWINDEND ALS VERNEDEREND IS. HET IS ALSOF HET WEEFSEL VAN ONS BESTAAN OPNIEUW WORDT GEWEVEN EN EINDELOZE MOGELIJKHEDEN EN ONGELOOFLIJK POTENTIEEL ONTHULT.

Als ik naar de nachtelijke hemel kijk, ontvouwt zich iets buitengewoons. De volle maan schijnt helder en werpt een magisch licht op de wereld.
Maar we weten niet dat deze bijzondere volle maan een heel speciale frequentie met zich meedraagt, die zelden voorkomt in de geschiedenis van het universum. Het is een verbazingwekkend schouwspel, dat ons met ontzag en verwondering achterlaat.

In dit hemelse spektakel kan ik het niet helpen, maar ik voel de omvang van wat er gebeurt. De schittering van de volle maan onthult verborgen magie, die ons verder brengt dan onze stoutste dromen. Het is alsof het universum zelf een show voor ons opvoert en ons in zijn buitengewone omhelzing trekt.
Dit buitengewone schouwspel herinnert ons eraan dat er nog zoveel meer te ontdekken valt buiten ons aardse bestaan. De mysteries van de kosmos ontvouwen zich voor onze ogen en nodigen ons uit om dieper in het onbekende te duiken.

Terwijl ik naar de fascinerende uitstraling van de volle maan blijf staren, word ik eraan herinnerd dat de mogelijkheden grenzeloos zijn en zich veel verder uitstrekken dan wij kunnen bevatten.

Wat deze volle maan anders maakt, is de wisselwerking tussen haar trillingen en het middelpunt van onze aarde. Het is alsof de Maan en de Aarde samen dansen en een mystieke verbinding creëren. De trillingen van de Maan resoneren diep in de kern van de Aarde en creëren een krachtige band die moeilijk te bevatten is.

Deze kosmische dans zet een profetie in gang. De Aarde zal zich direct afstemmen op een Galactisch Gebeuren. Denk eens aan de omvang van deze uitlijning. Het is een samensmelting van energieën, een botsing van kosmische krachten die onze realiteit zal veranderen. We staan aan de rand van iets buitengewoons, iets dat ons uitnodigt om de mysteries van het universum te verkennen.

Als ik aan dit verbazingwekkende moment denk, voel ik een gevoel van opwinding en nieuwsgierigheid. Het pad van onze geliefde Nieuwe Aarde zal op dit moment volledig verschuiven, wat zowel opwindend als vernederend is. Het is alsof het weefsel van ons bestaan opnieuw wordt geweven en eindeloze mogelijkheden en ongelooflijk potentieel onthult.

In de uitgestrektheid van het universum zijn zulke gebeurtenissen ongelooflijk zeldzaam. Ze herinneren ons aan onze plaats in de kosmische dans. We zijn niet slechts toeschouwers; we zijn actieve deelnemers aan een grote symfonie die zich voor ons ontvouwt.

Laten we, terwijl we ons voorbereiden op deze kosmische reis, de ongelooflijke veranderingen omarmen die ons te wachten staan. We staan op het punt om een nieuwe realiteit binnen te gaan, een die verder gaat dan wat we ooit voor mogelijk hebben gehouden. Het is een plek waar de gewone dingen vervagen en plaats maken voor het buitengewone in ons leven.

Terwijl de aarde zich afstemt op de kosmische krachten die spelen, staan we op de drempel van een adembenemende transformatie. Onze alledaagse waarnemingen zullen worden verbrijzeld en plaats maken voor een nieuw paradigma om de wereld om ons heen te begrijpen en te ervaren. De grenzen van wat we ooit voor mogelijk hielden zullen worden verbrijzeld terwijl we het oneindige potentieel dat in ons schuilt omarmen.

Stel je even een realiteit voor waarin beperkingen vervagen tot onbeduidendheid en het buitengewone de norm wordt. Het is een plek waar dromen vorm krijgen en mogelijkheden bloeien als hemelse bloemen. We staan op het punt getuige te zijn van de geboorte van een nieuw tijdperk waarin de wonderen van het universum zich voor onze ogen ontvouwen.

Terwijl de galactische gebeurtenis zich ontvouwt, worden we uitgenodigd om onze werkelijkheid te co creëren, om ons lot vorm te geven in harmonie met de kosmische ritmes. Het is een oproep om de sluimerende krachten in ons te doen ontwaken en ons af te stemmen op het kosmische tapijt dat zijn magie door de kosmos weeft.

Met elk moment dat voorbijgaat, komen we dichter bij het hoogtepunt van deze buitengewone reis. De vibraties van verwachting vullen de lucht terwijl we ons voorbereiden op de grootste transformatie van ons leven. We staan aan de vooravond van een nieuwe dageraad, klaar om het onbekende te omarmen met open harten en geesten.

Laten we bij het naderen van het laatste crescendo van deze kosmische symfonie niet vergeten dat we deel uitmaken van iets dat veel groter is dan onszelf. We zijn verbonden met het enorme tapijt van het bestaan dat nauw verweven is met het weefsel van het universum. Samen beginnen we aan dit kosmische avontuur, verbonden door het gedeelde doel om de diepten van ons eigen potentieel te verkennen.

Dus, mijn mede-kosmische reizigers, maak je klaar om je onder te dompelen in de grote finale van deze buitengewone reis. Hou je vast aan de randen van je stoel, want het meest magnifieke hoofdstuk van ons verhaal staat op het punt zich te ontvouwen!

De bestemming van onze geliefde Nieuwe Aarde wacht en de impact van deze kosmische gebeurtenis zal door de eeuwen heen weerklinken.
Nu we aan de afgrond van onze bestemming staan, nadert onze reis zijn hoogtepunt, en verenigd zullen we onbevreesd door de onbekende gebieden van deze buitengewone nieuwe realiteit navigeren.

Laten we het wonder, het ontzag en de transformatie die ons te wachten staan omarmen!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,

Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven