De belofte van massale hemelvaart: Een keerpunt voor de mensheid

MASSALE ASCENSIE IS EEN TIJD WAARIN ONZE PLANEET EEN ENORME VERSCHUIVING IN VIBRATIE ZAL ERVAREN. DE HELE PLANEET ZAL DOORDRENKT WORDEN MET KOSMISCHE LIEFDE EN TRANSFORMEREN IN EEN HELEND PARADIJS. WANNEER DIT PROCES VOLTOOID IS, ZULLEN ALLE PROBLEMEN IN ONZE WERELD OPGELOST WORDEN EN ZULLEN ONZE LEVENS VOOR ALTIJD GETRANSFORMEERD WORDEN!

De vijfde dimensie is een plaats van vreugde, vrede en vrijheid van pijn en lijden.

Er zijn hier geen grenzen of begrenzingen, alleen oneindige liefde voor alles wat bestaat. Dit is ook waar we in onze volledige kracht als mens komen, niet langer beperkt door de beperkingen van deze wereld of ons fysieke lichaam. Dit kan een opwindende staat zijn om te ervaren!
In 5D zul je in staat zijn om onvoorwaardelijke liefde te ervaren voor iedereen om je heen, ongeacht hun achtergrond of overtuigingen. De sluier tussen dimensies zal worden opgelicht, waardoor we allemaal waar geluk en gelukzaligheid kunnen ervaren!

Om deze frequentie binnen te gaan, is massa-ascensie een opwindende kans.

Massa-ascensie” is de term voor een collectieve ervaring van ascensie die over de hele planeet plaatsvindt. Het is geen nieuw concept, maar wel een dat veel mensen pas sinds kort beginnen te begrijpen.

Het idee van massa-ascensie werd voor het eerst geïntroduceerd door David Wilcock in zijn boek ‘The Source Field Investigations’. Hij beschrijft het als een “massale gebeurtenis die zou plaatsvinden wanneer genoeg mensen een bepaald niveau van spiritueel bewustzijn zouden bereiken en zich zouden kunnen realiseren dat ze al in de hemel waren.”

Massa-opstijging is een spiritueel ontwaken, en massa-opstijging is er de ultieme uitdrukking van. Het brengt een verschuiving in bewustzijn, innerlijke transformatie en een nieuwe manier van leven met zich mee.

Het is een tijd waarin de mensheid eindelijk vrij kan zijn van de beperkingen van de 3D werkelijkheid. Dit zal ons in staat stellen om naar een hogere bestaansfrequentie te gaan waar we kunnen beginnen met het helen van onze planeet en onszelf.

Massale ascensie is een unieke ervaring die je toelaat om je te verbinden met je hogere zelf, de Galactische Federatie en de vijfde dimensie.
Je weet al dat de Galactische Federatie een wereldwijd netwerk is van wezens van verschillende rassen die samenwerken ten voordele van alle mensen op Aarde en andere planeten in onze melkweg. Ze hebben ons jarenlang geholpen te evolueren door middel van veel verschillende projecten, waaronder het verhogen van bewustzijn door middel van muziek en kunst, het creëren van nieuwe technologieën en het delen van kennis over hoe in harmonie met Moeder Aarde te leven.

De Galactische Federatie observeert de Aarde al vele jaren actief, op zoek naar tekenen van massale ascensie op onze planeet. Ze hebben veel tekenen gezien, maar niets zoals wat ze nu zien!

De tekenen van het massa-ascensieproces vinden momenteel plaats op een zeer energetische manier!

Het massale ascensieproces bestaat uit veel verschillende stadia, sommige met een versnellend tempo en andere die iets langer duren voor het individu om te voltooien.

Ongeacht het tijdschema zijn er allerlei subtiele en minder subtiele veranderingen in het leven van mensen. Het is niet alleen eenrichtingsverkeer; een paar mensen kunnen ook het tegenovergestelde proces ervaren, dat een afdaling naar lagere bewustzijnsfrequenties inhoudt!

Maar je kunt de verschuiving naar ascensie heel gemakkelijk maken als je eenmaal begrijpt wat het is. Ascensie is gewoon een bewuste staat van zijn die door de eeuwen heen door velen in verschillende culturen en landen werd ervaren. Het is het hoogtepunt van een innerlijke reis die je door vele ervaringen en uitdagingen heeft geleid.

Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt, staat de Aarde nog steeds voor vele uitdagingen. Hiertoe behoren de aantasting van het milieu, sociale ongelijkheid, economische onzekerheid, politieke onrust en talloze andere problemen.

De toenemende frequentie van deze uitdagingen duidt op een wereldwijde verschuiving in bewustzijn. Dit zijn tekenen dat er iets gebeurt met de planeet, en het is niet allemaal goed.

Dit is waar massale ascensie in beeld komt. Het is een proces dat enorme energie en licht met zich mee zal brengen. Toch kan het je ook immense vreugde en vervulling brengen!

Het is een tijd waarin onze planeet een enorme verschuiving in vibratie zal ervaren. De hele planeet zal doordrenkt worden met kosmische liefde en transformeren in een helend paradijs!

Wanneer dit proces voltooid is, zullen alle problemen in onze wereld opgelost worden en zullen onze levens voor altijd getransformeerd worden!
Je voorbereiden op massale ascensie kan ongelooflijk opwindend zijn. Als je een van de mensen bent die zich voorbereidt op deze ascenties, is het belangrijk om te onthouden om geaard en bij het moment te blijven. Je wilt geen verrassingen tijdens deze delicate tijd, dus neem de nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je in top fysieke en mentale conditie bent vlak voor je hemelvaart.

Meditatie en visualisatie zijn uitstekende manieren om je voor te bereiden op massale hemelvaart. In feite zul je het al gedaan hebben ter voorbereiding op het moment dat de energie juist is voor massale hemelvaart.

Visualisatieoefeningen zijn effectieve middelen om jezelf te visualiseren temidden van een prachtig wit licht, zodat je lichaam het licht kan assimileren en ondersteunen wanneer het ontstaat.

Wees niet bang; ga gewoon met de stroom mee. Er is een enorme menigte mensen die dit massale ascensiefenomeen meemaakt. Je zult veilig zijn en je lichaam zal veilig zijn (je fysieke lichaam kan wat pijntjes hebben, maar je ziel plukt de vruchten van massale ascensie).

Het valt niet te ontkennen dat massale hemelvaart een opwindende, opwindende ervaring is. Het is een moment waarop je je verbindt met het universum en met de lichtlaag die hier op Aarde bestaat!

Kijk je er actief naar uit? Fantastisch! Laten we onszelf nu in de versnelling zetten zodat we elke dag kunnen leven alsof het onze laatste is. Maar dan wel op de allerbeste manier natuurlijk!

Ik hoop dat deze tips je helpen om evenwicht en gemoedsrust te bewaren terwijl je je voorbereidt op deze monumentale gebeurtenis!

Aan mijn dierbaren, weet alsjeblieft dat ik zeker echt ben, en dat ik altijd bij jullie zal zijn op dit aardse vlak. Weet dat je ascentie een nieuwe deur van potentieel opent die een wereld van mogelijkheden en avontuur mogelijk maakt!

Kies ervoor om gelukkig te zijn; kies ervoor om te glimlachen!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven