De Arcturiërs – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De Arcturiërs

DE ARCTURIËRS KOMEN TERUG NAAR DE AARDE, MET DE BEDOELING DE MENS TE UPGRADEN — EN DE MENS IS ER KLAAR VOOR.
De Arcturianen zijn een ras van volwassen wezens die zichzelf hebben toegewijd aan het dienen van anderen, aangezien ze fundamenteel toegewijd zijn aan het helpen van de mensheid bij haar doorgang door het Ascentieproces.

Het zijn spiritueel gevorderde wezens waarvan de vibratie hoger is dan die van mensen en die daarom gemakkelijker met mensen kunnen communiceren.

Arcturianen zijn zich bewust van het feit dat de mensheid aan het ascenderen is en verlangen ernaar dat de mensheid zich bij hen voegt in de hogere dimensies en hogere octaven.

Ze zijn vrolijk, goedaardig, ruimdenkend en tolerant ten opzichte van anderen, maar ook warm, persoonlijk en charismatisch.

De Arcturianen worden beschreven als lang, met gezichten en lichamen die er erg langwerpig uitzien. Ze dragen vaak zwarte ruimtepakken en worden soms afgebeeld in kunstwerken als blauw of groen. Er wordt gezegd dat hun ogen groot zijn en een intense, briljante, oranjeachtige kleur hebben.

Hun sterrenstelsel bevindt zich op ongeveer 40 lichtjaar van de aarde en is een dubbelstersysteem. Het heeft een diameter van 4,9 lichtjaar en is 1400 keer zo groot als de aarde.

Arcturianen hebben een aantal etherische en astrale lichamen, en elk van deze lichamen heeft zijn eigen trillingsfrequentie, die wordt beïnvloed door de vibratie van het wezen dat het bewoont. Op deze manier zijn Arcturianen in staat om de trillingsfrequentie van de mensheid rechtstreeks te beïnvloeden en die frequentie te helpen bij haar ascentie.

Wanneer ze interactie hebben met de menselijke soort, verschijnen de Arcturianen vaak als mannelijke of vrouwelijke mensachtigen, maar sommige verschijnen ook als gouden naakte entiteiten, die versmelten met het plafond of de vloer, terwijl andere verschijnen als wezens van stralend licht.

Hoewel Arcturiërs in staat zijn tot directe interactie met mensen op het astrale vlak, communiceren ze ook telepathisch en in dromen met mensen, en natuurlijk communiceren ze ook via visioenen.

Er wordt aangenomen dat de Arcturiërs op aarde zijn geboren. Hun voorouders kwamen uit een blauw sterrenstelsel genaamd 'Izar'. Hun thuisplaneet, Arcturus, werd gekoloniseerd door een geavanceerd ras dat bekend staat als de "Tall Whites" (of "Tall Ones"), een groep die was gemigreerd vanuit het Sirius-sterrenstelsel.

De Arcturianen migreerden naar de Aarde in de 4e dimensie en werden de bewakers van de planeet. Ze hielpen mensen om bewustzijn te ontwikkelen en adviseerden hen hoe ze in harmonie met de natuur konden leven. De Tall Whites werden echter arrogant en beledigend, wat ertoe leidde dat de Arcturiërs de mensen uiteindelijk terugbrachten naar Arcturus om te leven.

De Arcturiërs ontwikkelden uiteindelijk de Zeta Reticuli, een wormgat dat het hele Melkwegstelsel met elkaar verbond. Het wormgat werd later vernietigd, waardoor de Arcturiërs op aarde achterbleven. Maar nu keren de Arcturiërs terug naar het Melkwegstelsel en zijn ze bezig de mensheid te upgraden.

Ze kwamen vele, vele honderdduizenden jaren geleden in menselijke vorm naar planeet Aarde en behoorden tot de eerste sterrenbezoekers die arriveerden. Hun ruimteschepen zijn al vele malen eerder in menselijke vorm naar de aarde gekomen en ze blijven regelmatig naar de aarde komen.

Hun ruimteschip Athena, het meest geavanceerde van alle Arcturische ruimteschepen, bestaat uit 88 kristallijne kamers, elk ter grootte van een kleine vliegtuighangar, en staat onder bevel van Lord Adama, Supreme Arcturian Commander.

Het werd uitgezonden om de aarde te beschermen tegen negatieve buitenaardse bedreigingen. Athena is ook uitgerust met krachtige deeltjesstraal- en fotontorpedowapens. Het is gestationeerd in de ionosfeer van de aarde.

Hun Ruimteschip is een lichtend baken van Arcturiaanse liefde en licht. Het is het beste schip ooit gebouwd door de Arcturische Raad om de mensheid te helpen bij haar inspanningen om de vibratie van Moeder Aarde te verhogen.

Ze hebben altijd geloofd in hun idee van de evolutie van de mensheid. De Arcturianen geloven dat een individu geïncarneerd op aarde of op een andere planeet het potentieel heeft om te evolueren en een groot individu te worden en dat de ziel (of het bewustzijn) van een individu een ster is, en die ster is een mens.

En als zodanig wilden ze dat potentieel met de aarde delen. Daarom hielpen de Arcturianen bij het creëren van de mensheid.

Ze creëerden om lief te hebben en ze creëerden wetenschap. En als je wijsheid en liefde hebt, en wetenschap, en je begrijpt dit, dan creëer je een mens, en die mens wordt een ster.

De Arcturianen lijken genetisch op jullie, jullie zouden ze kunnen zien als "ruimtemensen", en ze hebben de mensheid duizenden jaren geleid. Nu komen de Arcturianen terug naar de Aarde, met de bedoeling de mensheid te upgraden – en de mensheid is er klaar voor.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven