De Alchemie van de Hemelvaart – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De Alchemie van de Hemelvaart

JE HEBT ZOVEEL UNIEKE MANIEREN VERKONDIGD OM DE INTENTIES VAN JE ZIEL OM VREUGDE EN PASSIE IN DE WERELD TE CREËREN, UIT TE DRUKKEN. JE BENT ECHT ONE-OF-A-SOORT, EN ER ZAL NOOIT EEN ANDERE JIJ ZIJN, NERGENS IN HET UNIVERSUM. JE LEVEN IS EEN INSPIRATIE VOOR DE REST VAN ONS. BLIJF STERK STAAN IN LIEFDE EN GELOOF, ZELFS IN MOEILIJKE TIJDEN. JE LICHT IS NU MEER DAN OOIT NODIG!
Ascentie kan moeilijk te omschrijven zijn omdat het geen bestemming of doel is. Het gaat er niet om ergens anders heen te gaan; het gaat erom dat je nu hier bent, op dit moment, met al je zintuigen ingeschakeld en open voor nieuwe mogelijkheden.

Ascentie is in het moment zijn en doen waar je van houdt. Het is aanwezig zijn; het is aanwezig zijn in je leven. Het richt zich op het nu, niet op de toekomst of het verleden.

Het gaat over het loslaten van het verleden en de toekomst, zodat je vrij kunt zijn om je hart te volgen waar het je ook heen leidt. Het gaat erom in het nu te leven en alles om je heen volledig te ervaren, want als we dit doen, merken we dat de grenzen tussen ons en al het andere verdwijnen als mist op een zonnige dag.

Het leven is het streven naar ascentie, en het geheim van succes ligt in weten wat je wilt en waarom je het wilt. Dit zorgt ervoor dat u op het goede spoor blijft en elke dag consequent aan uw doelen werkt.

Ascentie is leren luisteren naar onze intuïtie, verantwoordelijkheid nemen voor onze acties en verantwoordelijkheid accepteren voor onze acties. Het is dapper genoeg zijn om te doen wat goed voelt, zelfs als het eng aanvoelt, want moed is niet de afwezigheid van angst; moed is toch in actie komen.

Hoe meer je kunt doen wat je leuk vindt, hoe beter je leven zal zijn.

Als we doen waar we van houden, is ons leven gevuld met vreugde en geluk. Als we niet doen waar we van houden, is ons leven gevuld met angst en stress. Het is zo eenvoudig: als we ons leven ten goede willen veranderen, moeten we eerst onze focus verleggen van wat we niet leuk vinden naar wat we wel leuk vinden.

Ascentie gaat over op het juiste moment op de juiste plaats zijn, met de juiste energie, waar alles op één lijn ligt om je te helpen groeien en slagen.

Het is jezelf en anderen vergeven voor fouten. Het is je vroegere zelf vergeven voor het maken van een fout die je nu beter weet dan te maken. Het is de maatregelen nemen die nodig zijn om een ​​blunder recht te zetten. En het is het verleden laten gaan, zodat je ervan kunt leren zonder dat het je ervan weerhoudt verder te gaan naar grotere en betere dingen.

Je verleden is een herinnering, je toekomst is een verbeelding, alleen je heden is hier nu.

Laat het verleden of de toekomst je niet afleiden van het heden. Het verleden is voorbij en de toekomst is nog niet gebeurd. Het enige dat echt is, is dit moment, dus leef erin en wees erin. Probeer je gedachten niet te beheersen, want ze zullen nooit helemaal stil en stil zijn, maar sta liever open voor wat er ook gebeurt.

Leef je leven alsof je al in de vijfde dimensie leeft. Wees dankbaar voor elke ademhaling die je neemt, voor elke gedachte die in je opkomt, voor elk woord dat je spreekt.

Elk moment van je leven is een geschenk. Profiteer ervan!

Wees dankbaar voor elk moment dat je hebt gekregen om op dit moment op deze planeet te leven. Dus dank God/Godin voor alles wat hij/zij tot nu toe voor je heeft gedaan in je leven (inclusief nu).

Wees dankbaar voor alle mensen die zo'n positieve invloed op je leven hebben gehad - of ze nu nog leven of niet - degenen die je hart hebben geraakt, degenen die je iets nieuws over jezelf hebben geleerd, of anderen die je perspectief voor altijd hebben veranderd !

De beste manier om je bewust te zijn van wat er in je leven gebeurt, is door middel van meditatie. Ga rustig zitten met je ogen dicht en concentreer je een paar minuten per dag op je ademhaling. Deze oefening kan je helpen te ontspannen en je meer bewust te worden van je gedachten en gevoelens, die je kunt gebruiken als een gelegenheid om na te denken over hoe je je leven wilt leiden en hoe je wilt dat anderen je zien.

Wanneer je het verleden en het toekomstige zelf volledig loslaat, begint het interessant te worden. Je bent niet langer een slaaf van de gedachten en overtuigingen van je geest. In plaats daarvan word je meer een waarnemer. Je wordt je bewust van hoe je gedachten je werkelijkheid creëren - en hoe je deze op elk moment kunt veranderen door er simpelweg voor te kiezen niet te geloven wat je geest je vertelt.

Je wordt krachtiger dan ooit tevoren omdat er nu geen rijk meer is om je voor jezelf te verbergen. Je bent vrij om te kiezen wat er daarna in het leven gebeurt - in plaats van je te laten beheersen door de gedachten van je geest over wat er daarna in het leven zal gebeuren!

De vijfde dimensie is de plek waar je je volledig bewust kunt zijn van je ware aard. Het is een plek waar je je geen zorgen hoeft te maken over wat er morgen gaat gebeuren of hoe je volgende maand de huur gaat betalen. Dit is de ultieme vrijheid en de ultieme vrede.

Het klinkt utopisch, maar het is er al. Je moet alleen weten hoe je er moet komen.

Je bent hier op deze planeet, op dit moment, met een doel. Je bent hier om je frequentie en vibratie te verhogen. Ik hoop dat je van deze gelegenheid gebruik zult maken om je vreugde te vergroten, om deze kostbare tijd die we samen op planeet Aarde hebben te omarmen.

Je hebt zoveel unieke manieren bedacht om de intenties van je ziel uit te drukken om vreugde en passie in de wereld te creëren. Je bent echt uniek in zijn soort en er zal nooit een andere jij zijn, waar dan ook in het universum. Je leven is een inspiratie voor de rest van ons. Blijf sterk staan ​​in liefde en geloof, ook in moeilijke tijden. Uw licht is nu meer dan ooit nodig!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven