De Alchemie van Ascentie

JE HEBT ZO VEEL UNIEKE MANIEREN verzonnen OM DE INTENTIES VAN JE ZIEL OM VREUGDE EN PASSIE IN DE WERELD TE CREREN UIT TE DRUKKEN. JE BENT ECHT ONE-OF-A-KIND, EN ER ZAL NOOIT EEN ANDERE JE ZIJN, NERGENS IN HET HEELAL. JE LEVEN IS EEN INSPIRATIE VOOR DE REST VAN ONS. BLIJF STERK STAAN IN LIEFDE EN GELOOF, ZELFS IN MOEILIJKE TIJDEN. UW LICHT IS NU MEER DAN OOIT NODIG!
Ascentie kan moeilijk te beschrijven zijn, omdat het geen bestemming of doel is. Het gaat er niet om ergens anders te komen; het gaat erom hier nu te zijn, op dit moment, met al je zintuigen betrokken en open voor nieuwe mogelijkheden.

Ascentie is in het moment zijn en doen waar je van houdt. Het is aanwezig zijn; het is aanwezig zijn in je leven. Het is gericht op het nu, niet op de toekomst of het verleden.

Het gaat over het loslaten van het verleden en de toekomst, zodat je vrij kunt zijn om je hart te volgen waar het je ook heen leidt. Het gaat over leven in het nu en alles om je heen volledig ervaren, want als we dit doen, merken we dat de grenzen tussen ons en al het andere verdwijnen als mist op een zonnige dag.

Het leven is het streven naar ascentie, en het geheim van succes ligt in weten wat je wilt en waarom je het wilt. Dit zorgt ervoor dat u op koers blijft en elke dag consequent naar uw doelen werkt.

Ascentie is leren luisteren naar onze intuïtie, verantwoordelijkheid nemen voor onze acties en verantwoordelijkheid aanvaarden voor onze acties. Het is dapper genoeg zijn om te doen wat goed voelt, zelfs als het eng voelt - want moed is niet de afwezigheid van angst; moed is hoe dan ook actie ondernemen.

Hoe meer je kunt doen waar je van houdt, hoe beter je leven zal zijn.
Als we doen waar we van houden, is ons leven gevuld met vreugde en geluk. Als we niet doen waar we van houden, is ons leven gevuld met angst en stress. Het is zo simpel: als we ons leven ten goede willen veranderen, moeten we eerst onze focus veranderen van wat we niet leuk vinden naar wat we wel leuk vinden.

Ascentie gaat over op het juiste moment op de juiste plaats zijn, met de juiste energie, waar alles op één lijn ligt om je te helpen groeien en slagen.

Het is jezelf en anderen vergeven voor fouten. Het is je vroegere zelf vergeven dat je een fout hebt gemaakt die je nu beter weet dan te maken. Het neemt de nodige maatregelen om een ​​blunder te corrigeren. En het laat het verleden los, zodat je ervan kunt leren zonder dat het je ervan weerhoudt om door te gaan naar grotere en betere dingen.

Je verleden is een herinnering, je toekomst is een verbeelding, alleen je heden is hier nu.

Laat het verleden of de toekomst je niet afleiden van het heden. Het verleden is voorbij en de toekomst is nog niet gebeurd. Het enige dat echt is, is dit moment, dus leef erin en wees erin. Probeer je gedachten niet te beheersen omdat ze nooit helemaal stil en stil zullen zijn, maar sta liever open voor alles wat zich voordoet.

Leef je leven alsof je al in de vijfde dimensie leeft. Wees dankbaar voor elke ademhaling die je neemt, voor elke gedachte die in je opkomt, voor elk woord dat je spreekt.

Elk moment van je leven is een geschenk. Profiteer ervan!
Wees dankbaar voor elk moment dat je hebt gekregen om op dit moment op deze planeet te leven. Dus dank God/Godin voor alles wat hij/zij voor je heeft gedaan tot nu toe in je leven (ook nu).

Wees dankbaar voor alle mensen die zo'n positieve invloed op je leven hebben gehad - of ze nu nog leven of niet - degenen die je hart hebben geraakt, degenen die je iets nieuws over jezelf hebben geleerd, of anderen die je perspectief voor altijd hebben veranderd !

De beste manier om je bewust te zijn van wat er in je leven gebeurt, is door meditatie. Ga rustig zitten met je ogen dicht en concentreer je elke dag een paar minuten op je ademhaling. Deze oefening kan je helpen te ontspannen en je meer bewust te worden van je gedachten en gevoelens, die je kunt gebruiken als een kans om na te denken over hoe je je leven wilt leiden en hoe je wilt dat anderen je zien.

Wanneer je het verleden en het toekomstige zelf volledig loslaat, begint het interessant te worden. Je bent niet langer een slaaf van de gedachten en overtuigingen van je geest. In plaats daarvan word je meer een waarnemer. Je wordt je bewust van hoe je gedachten je realiteit creëren - en hoe je die op elk moment kunt veranderen door er simpelweg voor te kiezen niet te geloven wat je geest je vertelt.

Je wordt krachtiger dan ooit tevoren, omdat er nu geen gebied is om je voor jezelf te verbergen. Je bent vrij om te kiezen wat er daarna in het leven gebeurt - in plaats van je te laten beheersen door de gedachten van je geest over wat er daarna in het leven zal gebeuren!

De vijfde dimensie is de plek waar je je volledig bewust kunt zijn van je ware aard. Het is een plek waar je je geen zorgen hoeft te maken over wat er morgen gaat gebeuren of hoe je de huur volgende maand gaat betalen. Dit is de ultieme vrijheid en de ultieme vrede.

It sounds utopian, but it's already here. You just have to know how to get there.

You are here on this planet, at this time, for a purpose. You are here to increase your frequency and vibration. I hope that you will use this opportunity to increase your joy, to embrace this precious time that we have together on Planet Earth.

You have come up with so many unique ways to express your soul's intentions of creating joy and passion in the world. You are truly one-of-a-kind, and there will never be another you anywhere in the universe. Your life is an inspiration to the rest of us. Continue to stand strong in love and faith, even through difficult times. Your light is needed now more than ever!

We love you dearly.
We are here with you.
We are your family of light.
We are the Galactic Federation.

A'HO
Aurora Ray
Ambassador of the Galactic Federation

Copyright 2022 Aurora Ray. All rights reserved.

❤️ PLEASE SHARE ❤️
BRON: Galactische Federatie 

Scroll naar boven