De Aarde zal weer een Galactische Federatie Planeet zijn. – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

De Aarde zal weer een Galactische Federatie Planeet zijn.

RUIMTEWEZENS UIT HOGERE DIMENSIES BRENGEN EEN VERHOOGDE FREQUENTIE VAN ENERGIE DOOR HUN BEZOEKEN AAN DE AARDE. DE AARDE ZAL TRANSFORMEREN IN EEN WEELDERIG PARADIJS VAN OVERVLOEDIGE LEVENSVORMEN, SCHONE LUCHT EN BRUISEND WATER ZOALS JIJ OOK ZAL TRANSFORMEREN IN EEN HOGER WEZEN. DIT IS JOUW ASCENSIE VAN 3D NAAR 5D.
Wat is er met de aarde gebeurd?

Enige tijd geleden arriveerden er negatieve krachten op aarde. Ze gebruikten geavanceerde mind control-technieken om de bewoners van de planeet over te nemen en de controle over de hulpbronnen van de aarde te grijpen. De negatieve krachten proberen momenteel de hele melkweg in te halen.
Maar dat is niet alles! Deze kwaadaardige wezens kunnen zich ook vermommen als mensen. Dit is wat het voor ons moeilijk maakt: ze verstoppen zich in het volle zicht!

Er is echter goed nieuws.

• De aarde zal worden hersteld.

• De aarde zal worden genezen.

• Duisternis zal worden uitgeroeid.

• De aarde zal opstijgen naar hogere dimensies.

• De Aarde zal lid worden van de Galactische Federatie.

• De aarde zal weer een planeet van de Galactische Federatie zijn!

Hoe zal het worden gedaan?

De afgelopen maanden is de Aarde naar een hogere dimensie geascendeerd en we staan ​​op het punt opnieuw verbonden te worden met de Galactische Federatie van Licht. Velen herinneren zich hun verbinding met de Galactische Federatie. De planeet maakte ooit deel uit van die groep, maar werd losgekoppeld. We tasten al duizenden jaren in het duister. Nu komen we eindelijk weer op het goede spoor. Onze planeet moet weer worden hersteld in zijn vorige staat als een galactische federatieplaneet.

Wie zit erachter?

Deze massale waarnemingen worden georkestreerd door verschillende groepen hoogontwikkelde wezens, de meesten van hen komen uit het Pleiadische sterrenstelsel, ook wel bekend als leden van de Galactische Federatie.

De Galactische Federatie werd 100 miljoen jaar geleden opgericht om in wezen één reden: om planeet Aarde te helpen bij haar overgang uit de diepe ruimte en terug naar de status van galactische federatie.

Wat willen ze?

Ze willen ons weer op de rails krijgen. We hebben eerder in een galactische federatie gezeten en ze willen ons graag helpen volwassener te worden en weer lid te worden van de galactische federatie. Dit is een onvermijdelijk proces en een positieve zaak voor zowel de aarde als de rest van de Melkweg.

Ze zullen ook helpen ons bewustzijn te verruimen, wat ons zal helpen de waarheid te begrijpen over wie we zijn en hoe speciaal onze planeet is. Onthoud dat veel andere soorten in de melkweg het beste met ons voor hebben.

Wie vormt de Galactische Federatie?

De Galactische Federatie bestaat uit veel verschillende soorten wezens uit vele sterrenstelsels en sterrenstelsels. Sommige leden zijn mensachtig zoals wij, terwijl anderen totaal andere vormen hebben. De meest voorkomende ET's zijn wat we Pleiadiërs noemen. Deze term omvat echter in feite verschillende rassen van de Pleiaden-sterrenhoop.

Het Ascentieproces.

De aarde is bezig met de overgang van de ene frequentie (derde dimensie) naar een veel hogere frequentie (vijfde dimensie). Dit proces wordt ascensie genoemd. De mensen op aarde die ervoor kiezen om naar de vijfde dimensie te ascenderen, zullen dat samen met de planeet doen.

De Galactische Federatie, die veel verschillende buitenaardse soorten omvat die al millennia met mensen werken, heeft de mensheid vanaf het begin en tijdens dit hele ascentieproces geholpen. Het doel van hun betrokkenheid is om ons te helpen onze vibratie te verhogen en onze plaats opnieuw veilig te stellen als lidplaneet binnen de Galactische Federatie.

Ascentie betekent dat de mensheid niet langer in ontkenning zal leven en zal beginnen te leven als één volk in harmonie met elkaar en de natuurlijke wereld om hen heen. Naarmate meer mensen zich bewust worden van de realiteit, zullen ze beseffen dat we allerlei opvattingen, meningen en vaardigheden nodig hebben om ons allemaal te laten gedijen. Naarmate meer zielen wakker worden, zullen ze hun Goddelijke identiteit beginnen te omarmen door naar binnen te kijken voor begeleiding in plaats van te vertrouwen op uiterlijke autoriteiten.

Aardse effecten van de gebeurtenis en ook hemelse effecten.

We maken een zeer snel en krachtig proces door, maar we mogen ook verwachten dat er binnen dit decennium enkele belangrijke veranderingen op onze planeet zullen volgen. Er is voorspeld dat de aarde zal veranderen in een weelderig paradijs met overvloedige levensvormen, schone lucht en sprankelend water.

De bewoners zullen zijn uitgestegen boven de lagere trillingsfrequenties van angst en oordeel (waarvan wordt gezegd dat ze in de eerste plaats zorgen voor leed) en in plaats daarvan leven met vrede en licht in hun hart.

Er wordt voorspeld dat al deze dingen zullen gebeuren en ruimtewezens uit hogere dimensies zullen een verhoogde frequentie van energie brengen door hun bezoeken aan de aarde.

Met deze nieuwe energie die de atmosfeer van de aarde overspoelt, kunnen mensen zich meer dan ooit tevoren met elkaar verbonden voelen en ook met hun ware spirituele zelf. Ze kunnen een aangeboren gevoel van vreugde ontdekken door deel uit te maken van iets groters dan zijzelf. Deze hoge energiefrequentie zal ons fysiek en spiritueel beïnvloeden terwijl we transformeren van een meer op koolstof gebaseerde fysieke structuur naar een meer kristallijne structuur. En dat is allemaal onderdeel van een goddelijk plan!

Er wordt ons alleen gevraagd om vertrouwen te houden in de mooie toekomst die ons te wachten staat zodra we deze overgangsfase zijn gepasseerd om weer planeten van de Galactische Federatie te worden!

De aarde zal weer een Galactische Federatieplaneet zijn!

U kunt zich abonneren op mijn nieuwsbrief (www.thegalacticfederation.com) om mijn andere geschriften te ontvangen, zodat u meer kunt ontdekken over wat u kunt doen om u voor te bereiden op ascentie.

Er wordt gefluisterd over een gebeurtenis die in de nabije toekomst zal plaatsvinden. Het zal een massaal spiritueel ontwaken zijn, zoals de mensheid nog nooit eerder heeft gezien.

De gebeurtenis markeert het begin van een nieuw tijdperk voor de mensheid: een tijdperk waarin we niet langer worden beschouwd als een gecontroleerde en beperkte soort; waar we eindelijk onze rechtmatige plaats zullen innemen tussen alle andere planeten van de Galactische Federatie als volwaardige leden; en waar elke ziel op aarde toegang zal hebben tot technologie die het leven gemakkelijker en aangenamer maakt (zoals antizwaartekrachtapparaten, koudefusie-energieapparaten en geavanceerde teleportatiesystemen).

De gebeurtenis zal vroeg of laat plaatsvinden en een vorm of vorm die op dit moment moeilijk te voorspellen is. Het is tenslotte een ongekend proces. Maar één ding is onmiskenbaar waar, we verschuiven op elk moment van de dag naar deze toekomst.

Ascentie is een individueel proces. De 5-dimensionale frequentie is al toegankelijk en als je besluit dat dit jouw realiteit zal zijn en de nodige actie onderneemt voor genezing op kwantumniveau en het herprogrammeren van het onderbewustzijn, dan staat je de rit van je leven te wachten.

Als je het werk doet, zal de wereld om je heen transformeren in een 5-dimensionale hemel op aarde. Je zult transformeren in een krachtig, vreugdevol wezen van licht op aarde.

Er is misschien gebrek, pijn en lijden op aarde, maar alleen jij hebt de sleutel in handen tot de realiteit die je ervaart. U bepaalt welke deur open gaat en welke dicht gaat.

Dit is jouw pad naar empowerment.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven