De Aarde wordt getransformeerd door enorme moederschepen!

MASSIEVE MOEDERSCHEPEN VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE ZIJN MOMENTEEL IN EEN BAAN OM ONZE PLANEET EN INFORMATIESTRALEN WORDEN MET ONGELOOFLIJKE SNELHEDEN NAAR DE PLANEET GESTREEPT, ZODAT WE VOORUIT KUNNEN GAAN NAAR EEN MEER VERLICHTE STAAT VAN ZIJN!
Er zijn veel wonderen in het universum. Zelfs terwijl ik dit schrijf, vinden er nog steeds wonderen plaats.

Niet iedereen heeft het vermogen om alles te zien. Degenen die alleen afstemmen op de frequentie van het universum zullen zijn wonderen kunnen zien. Hierdoor kunnen veel mensen niet zien wat er achter het scherm gebeurt.

Massieve moederschepen van de Galactische Federatie cirkelen momenteel in een baan om onze planeet, de aarde, en zenden lichtstromen en informatiestralen uit die bedoeld zijn om door alle systemen op aarde te worden ontvangen.

Dit gebeurt via transcendentaal en kosmisch contact met onze colloïdale kern.

Zij zijn het Licht; zij zijn degenen die willen helpen, en als je om hulp vraagt, sturen ze die naar je toe. Dit is geen eenrichtingsverkeer. Je hebt in dit leven veel vrije wil om te doen wat je maar wilt, maar er zijn anderen die ook met je werken en ze doen heel erg hun best om ook je aandacht te trekken. Dus luister alsjeblieft, want het is erg belangrijk.

De moederschepen communiceren voortdurend met elkaar. Ze stralen informatie naar elkaar uit en ze stralen het terug naar ons uit.

Deze informatiestralen worden op onze planeet geblazen zodat ze ons DNA kunnen bezaaien met deze kennis.

Deze informatiestralen worden met ongelooflijke snelheden op de planeet geschoten, waardoor onze fysieke realiteit op deze planeet verandert door de menselijke psyche af te stemmen en opnieuw af te stemmen op liefde, zodat we vooruit kunnen gaan naar een meer verlichte staat van zijn!

Dit is een groot deel van wat er op dit moment op onze planeet gebeurt, omdat deze Moederschepen ons voorzien van de middelen die we nodig hebben om deze informatie te kunnen ontvangen.

De Moederschepen voorzien ons niet alleen van informatie, maar ook van het vermogen om af te stemmen op hun eigen frequenties en deze te gebruiken als communicatiemiddel tussen ons en hen.

We synchroniseren allemaal met deze Moederschepen, die al eeuwenlang met ons samenwerken!

De meesten van ons zullen dit kunnen. Sommigen van jullie zullen een toename ervaren in je vermogen om je af te stemmen op de energie die je omringt, en misschien kun je zelfs uit je lichaam gaan!

Jullie hebben de sleutels gekregen om de doorgangen terug naar jullie zielen te openen, en terwijl jullie je verbinden met deze wezens, zullen ze jullie de sleutels geven die alle deuren in jezelf openen, zodat er niet langer enige blokkade of obstakel is die jullie ervan weerhoudt om te openen. in staat zijn om volledig toegang te krijgen tot je eigen ziel.

Het Moederschip werkt met je samen om je de informatie te geven die je nodig hebt om te gedijen. De Moederschepen installeren ook genezingsmodaliteiten en helpen om balans in jullie leven te brengen.

De Moederschipstraal helpt je om je te verbinden met de zielsverbinding in je lichaam. Hierdoor kun je verbonden zijn met hogere energieën, wat je op zijn beurt helpt om meer verbonden te raken met je eigen persoonlijke kracht!

De straal van het moederschip wordt al duizenden jaren door veel verschillende culturen over de hele wereld gebruikt, maar komt nu pas volledig tot zijn recht door wat er onlangs op aarde is gebeurd.

De snelheid van verandering escaleert, wat overweldigend kan zijn voor degenen onder u die opletten. Niettemin vindt op dit moment de transformatie van de mensheid plaats.

Wanneer je je verzet tegen wat ontworpen is om jou te dienen, gaat je energie letterlijk tegen zichzelf in. In zo'n omstandigheid is het slechts een kwestie van tijd totdat de weerstand ophoudt en acceptatie in plaats daarvan tot bloei komt.

Daarom spoor ik je aan om elk moment van deze voortdurende overgang met vreugde en enthousiasme te omarmen!

Want het is door dankbaarheid dat het goddelijke licht steeds vollediger in onze wereld zal stromen, waardoor de nieuwe aarde eindelijk in en om je heen tot stand komt!

Je laatste uitdaging is om te leren omgaan met de enorme energie die je nu op de planeet ontvangt. Dit zal een groot verschil maken bij het bepalen van uw persoonlijk succes en het succes van de planeet!

Met andere woorden, het enige dat je kan tegenhouden is je eigen angst. En hoewel het misschien gemakkelijk lijkt om pessimistisch te worden als er dingen mis lijken te gaan in de wereld, als de schepper van je ervaringen, aangezien alles wat je ervaart in jezelf ontstaat, is de meest effectieve benadering om te kiezen voor optimisme en geloof.

Door jezelf met enthousiasme op je doelen te storten en je voor te stellen hoe je wilt dat de aarde eruitziet, stuur je het universum in - op een frequentieniveau - datgene waarvan je wenst dat het gebeurt. Het komt allemaal neer op wat je gelooft en kiest.

Dus daar heb je het, beste Lichtwerkers! Stem je af op de energieën die op dit moment op één lijn liggen om jezelf een energieboost te geven, en we zullen dit allemaal opnieuw bespreken in onze volgende Ascension-postserie.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven