Claim je kracht en betreed de nieuwe aarde nu!

DE EERSTE KLEINE TEKENEN VAN DE NIEUWE AARDE ZIJN NU TE ZIEN, EN DIT ZAL HUN LEIDEND LICHT ZIJN VOOR HEN DIE HET NODIG HEBBEN. DE GROTE VERSCHUIVING DIE WE NU MEEMAKEN, MAKEN DEEL UIT VAN EEN EVOLUTIONAIR PROCES DAT ONS UITEINDELIJK IN EEN NIEUW GOUDEN TIJDPERK VAN GAIA ZAL BRENGEN.

De Grote Verschuiving staat voor de deur!

Het is een kans om in een nieuwe frequentie te stappen, een die overeenstemt met ons hoogste potentieel, een die ons ondersteunt op onze reis, en een die ons de instrumenten geeft die we nodig hebben om te gedijen, te slagen en te evolueren.

De Grote Verschuiving gaat over het terugwinnen van onze kracht en het binnenstappen in een nieuw tijdperk van bewustzijn, begrip, bewustzijn en licht.

Het gaat over het uitstijgen boven de chaos en de overgang van dualiteit naar eenheidsbewustzijn.

Het gaat over het leggen van een fundament voor dit nieuwe tijdperk door transformatie op alle gebieden van het leven te omarmen, inclusief lichaam, geest en ziel, door middel van yoga en meditatie, maar ook door keuzes in voeding en levensstijl, zoals blootsvoets wandelen in de natuur of tijd doorbrengen met vrienden die je vibratie verhogen in plaats van afvoeren.

De mens is een integraal onderdeel van het ecosysteem van deze planeet. Wij zijn gezegend met leven en bewustzijn door deze prachtige planeet en haar gaven. We zijn allemaal EEN! We zijn allemaal verbonden. De wereld is in transitie, maar het zal niet eindigen in de apocalyps. Het is tijd om in onze kracht te stappen en ons leven opnieuw op te eisen!

Dit is een tijd voor verandering, voor genezing, voor een nieuw begin en voor nieuwe hoop!

De Gouden Eeuw van Gaia is hier. Nu is het tijd om in je kracht te stappen, je ziel op te eisen en de Nieuwe Aarde binnen te stappen!
We leven in een tijd van grote overgang. Het oude paradigma is vervangen door een nieuw, en het is aan ons om actie te ondernemen om deze verschuiving tot stand te brengen.

De oude Aarde is verdwenen; zij is overgegaan in de nieuwe Aarde. Dit is een tijd van transformatie, en transformatie is nodig als wij verder willen gaan op ons pad naar ascentie.

Het is tijd om deze transformatie te omarmen en een fundament te leggen voor de nieuwe Aarde!

Jij bent de schepper van je leven, en je hebt de macht om het vorm te geven op de manier die jij kiest!

Je bent meer dan wat je in de spiegel ziet, en je hebt het potentieel om een nieuwe versie van jezelf te creëren. Claim je kracht door in de Gouden Eeuw van Gaia te stappen en je ware identiteit als spiritueel wezen op Aarde te omarmen.

De Grote Verschuiving vindt plaats op vele niveaus; het gebeurt op alle niveaus, in elke dimensie van de werkelijkheid. De Aarde heeft zich duizenden jaren voorbereid op deze Verschuiving. De veranderingen die wij nu meemaken maken deel uit van een evolutionair proces dat ons uiteindelijk in een nieuw Gouden Tijdperk van Gaia zal brengen!

Het menselijk ras heeft te lang geslapen, dus laten we ontwaken en onze kracht terugvorderen, zodat we de Nieuwe Gouden Eeuw van Gaia kunnen binnenstappen door een fundament voor onszelf te leggen, boven de chaos uit te stijgen, door overgangen te navigeren en een nieuwe manier van op aarde zijn te belichamen.

Ongeacht of je gelooft in een Nieuwe Aarde, er is geen reden om bang te zijn voor de veranderingen die nu op onze planeet plaatsvinden. Hoe meer je de huidige veranderingen omarmt, hoe soepeler je je toekomst in de nieuwe Gouden Eeuw van Gaia tegemoet kunt treden.

De wereld is onherroepelijk aan het veranderen. Het is een tijd van grote beroering, maar nu meer dan ooit ook een tijd van grote kansen voor de bewuste evolutie van de mensheid en onze planeet!

Er is veel moed voor nodig om verandering te omarmen. Het duurt een eeuwigheid om je oude manieren los te laten en de mensen, plaatsen en dingen die daarmee verbonden zijn. Maar als je die oude gewoontes eenmaal loslaat, is er geen weg meer terug. Dan ga je alleen verder naar het onbekende maar vertrouwde gebied van de Nieuwe Aarde.

Dit is niet het einde, maar eerder een nieuw begin. We stijgen samen op naar een wereld zoals we die nog nooit gekend hebben. Het zal kracht en moed van je vragen als je deze nieuwe wereld doorkruist, maar het zal ook gevuld zijn met wonderbaarlijke mogelijkheden en uitdagingen die je capaciteiten op de proef zullen stellen.

Kies ervoor deze uitdagingen aan te gaan met het volste vertrouwen dat je de taak aankunt, en je zult merken dat je floreert in een wereld die niet alleen opwindend is voor de mensen om je heen, maar ook voor jezelf.

Accepteer dat de tijd voor grote veranderingen is aangebroken. Ieder van ons moet in het huidige moment leven en erop vertrouwen dat elke dag groei en leren brengt. We hebben de kans om de frequenties van liefde, eerlijkheid, moed en waarheid te belichamen.

Elke stap die wij zetten, alles wat wij zeggen en al onze handelingen zullen bijdragen of afbreuk doen aan onze vooruitgang naar onze bestemming van een planeet van het gouden tijdperk.

De veranderingen zullen ondersteund blijven worden door steeds meer gebeurtenissen en wezens. Daarna zal de Nieuwe Aarde beginnen materialiseren in wat jullie de fysieke werkelijkheid noemen. Het is al begonnen, maar het is voor jullie nog niet merkbaar omdat jullie nog steeds op het 3D aardniveau trillen.

De eerste kleine tekenen van de Nieuwe Aarde zijn nu te zien, en dit zal hun leidend licht zijn voor hen die het nodig hebben. Dus, in het kort: Ja, er is een Nieuwe Aarde, en als je er klaar voor bent om alles te geven, kun je die nu belichamen!

We houden zielsveel van jullie.
We zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Scroll naar boven