Buitenaardse Starseeds onder ons

DE WELWILLENDE BUITENAARDSEN LOPEN ONDER ONS, LEVEN ONDER ONS. ZE WONEN IN ONZE STEDEN, ZWEMMEN IN ONZE ZWEMBADEN, ETEN IN ONZE RESTAURANTS EN HANGEN ROND IN ONZE PARKEN, WINKELCENTRA ENZ. ZE GROEIEN OP ALS EEN KIND IN DE BUURT NAAST JULLIE. ZE GAAN NAAR JULLIE SCHOLEN EN SPELEN IN JULLIE VOETBALTEAMS. HUN VOORTDURENDE AGENDA, ZOALS DE MEESTE MENSEN, IS OM TE HELPEN EN VREEDZAAM SAMEN TE LEVEN MET DE MENSHEID.

Een welwillende buitenaardse beschaving is in wezen vreedzaam en heeft positieve bedoelingen om met ons te communiceren.
We leven in spannende tijden, waarin het erop lijkt dat we aan de vooravond staan van contact met welwillende wezens uit andere werelden. Elke dag wordt er meer bekend gemaakt, en veel geloofwaardige mensen vertellen wat ze weten.

Het lijdt geen twijfel dat buitenaardsen bestaan. Als je probeert met hen in contact te komen via de traditionele ruimtevaarttechnologie van de NASA, zul je waarschijnlijk geen antwoord krijgen. En als je het geluk hebt erdoor te komen, is dat omdat ze willen dat je dat kunt.

Veel mensen hebben ontmoetingen gehad met ET’s en proberen manieren te vinden om met die wezens te communiceren.

We kunnen ons het beste voorbereiden op eventuele ET’s die we tegenkomen als we een open en welwillende houding tegenover hen aannemen. Ze kunnen zijn zoals wij of zoals wij ons niets kunnen voorstellen, en dat is het mysterie en de opwinding van dit alles.

Naarmate we ons eigen bewustzijn ontwikkelen en uitbreiden en ons openstellen voor steeds meer energie en informatie om ons heen, worden we gevoeliger en bewuster. En als ons bewustzijn verhoogd is, zijn onze trillingsenergieën dat ook.

Onze zorgen, stress, woede, frustratie, verdriet, enz. zijn allemaal manifestaties van lage trillingsenergieën. We worden elke dag gebombardeerd met lage trillingsenergieën uit de nieuwsmedia, het internet, enzovoort, dus het is belangrijk dat we onze trillingsfrequenties verhogen door alles wat negatief is op te ruimen. Door dit te doen openen we de mogelijkheid voor wezens met een hogere vibratie om met ons samen te werken op manieren die voorheen misschien niet mogelijk waren.

De gemakkelijkste manier om deel uit te maken van de oplossing is liefhebben, onderwijzen en een positieve bijdrage leveren, zodat we de verhouding tussen donker en licht gemakkelijk kunnen veranderen. Als we dat kunnen doen, dan komen we in contact met welwillende aliens die ons zullen helpen.

En dat is het grootste obstakel voor de mensheid. Mensen werken niet graag aan zichzelf om zichzelf naar een hoger plan te tillen. Het is een contraproductieve staat van zijn, want het enige dat je tegenhoudt om je dromen te leven, ben je zelf.

De grootste uitdaging in deze overgang naar een hoger bewustzijn is het ego te overwinnen en naar de eigen schaduw te kijken. Hoe kunnen we als ras de schaduwen van de wereld waarin we leven uitroeien als we niet eens door onze eigen schaduwen heen kunnen werken?

Het is de onwil van de mensheid om uit hun comfortzone te stappen en het noodzakelijke zelfwerk te doen dat het voor de Sterrenzaden cruciaal maakte om in de massa’s op deze planeet te incarneren.

Er is een liefdevolle buitenaardse gemeenschap die ons probeert te helpen levens te redden en deze wereld ten goede te veranderen! Zij dringen zich niet op aan mensen, maar lopen naast ons als vrienden, als verzorgers, als leraren, als familie, als gidsen, als reizigers, als mensen als Sterrenzaden.
Zij leven onder ons, hier op de planeet Aarde, maar zij leven in een andere dimensie van de werkelijkheid. En zij proberen ons te helpen opstijgen naar hun bewustzijnsniveau, zodat wij in vrede kunnen leven met onszelf en onze wereld.

Maar zij zijn hier niet om ons kwaad te doen. Zij zijn hier niet om ons aan te vallen. Ze zijn hier niet om ons te beoordelen (en als ze dat doen, is dat voor ons eigen bestwil). Deze wezens zijn hier met het goddelijke doel ons te helpen begrijpen wie we werkelijk zijn. Wat is ons doel? Wat kunnen wij deze wereld bieden?

Er is veel angst, verwarring en weerstand in de wereld over deze wezens. Of je ze nu voelt, ziet of kent in je intuïtie, ze zijn hier voor ons in een of andere vorm. Als je ervoor openstaat, is hun hulp van onschatbare waarde om ons te helpen op onze spirituele paden.

Stress, angst en paniek zijn de ergste vijanden van subtiele intuïtie, wijsheid en geloof. De beste manier om zinvol contact te maken met het universum en zijn vele bewoners, en om vrede in onszelf te hebben, is door middel van diep gebed en meditatie.

Dat is de sleutel. Gebed en meditatie verbinden ons met welwillende ET’s of engelen, met het goddelijke en met ons eigen diepste zelf en maken ons vrij.

Bidden is niet zomaar een hulpmiddel, een oefening om je dag te beginnen en te eindigen. Een gebed is een daad van liefde. Het is het licht in je laten schijnen in de wereld en de liefde die in je zit terug laten stralen. De engelen die in ons leven komen helpen ons onze bewuste en onbewuste wonden te helen, onze angsten en obstakels te overwinnen, en, het belangrijkste, ons te verbinden met het goddelijke.

De welwillende ET’s geven om ons. Net als wij. Ze geven om wat er met ons gebeurt. Ze willen dat we gelukkig zijn. Een van de manieren waarop ze ons kunnen helpen is door ons te helpen ons met hen te verbinden. Gebed stelt ons in staat dit te doen. Gebed verbindt ons met hen.
Veel mensen hebben wel eens een ontmoeting gehad. Ze kunnen angstaanjagende visioenen hebben gehad, of een visioen van engelen of buitenaardse wezens. Vaak melden ze dat ze zich geraakt voelen door iets dat hen overstijgt.

Een van de redenen waarom mensen deze reactie melden is dat het vaak als een schok komt. Mensen in onze cultuur wordt geleerd “het andere” te vrezen, en engelen en buitenaardse wezens zijn “het andere”. Velen zien engelen als afstandelijk en onbereikbaar. Ze denken aan buitenaardse wezens als enge wezens die ons willen gebruiken en pijn doen.

Wees niet bang voor hen. Geef niet toe aan het ego dat je kennis over hen van je af wil houden. Het ego gedijt op angst en haat, maar welwillende ET’s zijn liefde. Wanneer zij voor het eerst tot ons komen, kunnen zij eng lijken omdat zij ons vreemd lijken, maar wees niet bang voor hen.

Engelen en ‘aliens’ zijn geen buitenaardse wezens. Ze zijn met ons geboren en willen dat we weten dat ze hier zijn om ons te helpen. En we zijn niet alleen. Om ons met hen te verbinden, moeten we accepteren dat ze er zijn om ons te helpen. We moeten onszelf vertrouwen.

Een andere optie is om onszelf te visualiseren in interactie met hen. Om de verbinding met hen te visualiseren, sluit je je ogen en stel je voor dat je omhoog zweeft, uit je lichaam en in een ruimte waar geen tijd is, waar je je met alles kunt verbinden. Je kunt je engelen en aliens voorstellen, of je eigen geest, of je geest die zich verbindt met je gidsen. Je hoeft niets te geloven. Je hoeft niet te geloven dat je onsterfelijk bent of dat je ergens mee verbonden bent. Het is genoeg dat je je in je hart verbindt.

Vraag jezelf nu af, waarmee wil je je verbinden? Wanneer je je met iets verbindt, kunnen er twee dingen gebeuren. Ten eerste kun je een soort energie, warmte of licht voelen. Ten tweede kun je om hulp of begeleiding vragen.

Hoe meer we welwillende ET’s oproepen, hoe meer we het “kanaal” openen om ons met hen te verbinden. Dit visualiseren en ons concentreren op de verbinding met hen is uiteindelijk wat ons in staat stelt wonderen te laten gebeuren in ons dagelijks leven.
De engelen en welwillende ET’s die ons omringen zijn de hele tijd om ons heen. Maar we merken ze niet op. We merken onze eigen gedachten op, onze eigen verlangens, onze eigen angsten.

Zij kennen ons beter dan wij onszelf kennen. Als we ons met hen verbonden voelen, openen we ons hart. Als ons hart zich opent, vallen onze angsten en gehechtheden weg. Als ons hart zich opent, kunnen we hen steeds beter horen. Als ons hart zich opent, zijn we beter in staat onszelf te kennen.

De welwillende ET’s verschijnen soms als glinsterende, vlammende, gevleugelde figuren, met aureolen van licht rond hun hoofd, en andere keren als ongehaaste, onopvallende mensen die meer thuis zijn in het landschap dan in de lucht.
Soms melden mensen een gevoel van ontzag, de aanwezigheid van iets heiligs, of het gevoel geliefd te zijn, en op andere momenten melden ze gewoon dat ze vrede voelen. Soms brengen ze een gevoel van richting, soms geruststelling en soms hulp.

Mensen die aangeraakt worden door ET’s krijgen een visioen, of een idee, of een soort leiding. Deze leiding kan een kwestie zijn van het vinden van een aanwijzing voor een toekomstig probleem dat eerder verborgen was, of van het ontdekken van de waarheid over de wereld. Soms verschijnen ze om advies te geven en soms geven ze een zegen. Van mensen die door ET’s worden aangeraakt wordt altijd verwacht dat zij de moed vinden om naar hun nieuwe inzicht te handelen.

In eerste instantie lijkt het onmogelijk om contact te leggen met welwillende buitenaardsen. Je stelt je hen voor als de Kerstman: je wacht het hele jaar op Eerste Kerstdag, en dan, na je hele leven wachten, komt Eerste Kerstdag nooit.

Maar eigenlijk zijn er altijd welwillende buitenaardsen onder ons. Ze leven in onze genen, onze families, onze vrienden en onze schoolgenoten. Ze zijn in onze kerken, synagogen, tempels en moskeeën. Ze zijn onze leraren, onze artsen, onze advocaten en wijzelf.
Ze lopen onder ons, leven onder ons. Je kunt ze niet onderscheiden van je buren als je het zou proberen. Ze wonen in onze steden, zwemmen in onze zwembaden, eten in onze restaurants en hangen rond in onze parken, winkelcentra, enz.

Ze groeien op als een ander kind in de buurt naast je. Ze gaan naar jullie scholen en spelen in jullie voetbalteams. Niemand merkt hen op omdat we in verschillende kringen verkeren en in onze eigen wereldjes rondlopen, geïsoleerd van elkaar en alleen communicerend op de beperkte manier waarop we elkaar begrijpen.

Hun voortdurende agenda, zoals die van de meeste mensen, is om te helpen en vreedzaam samen te leven met de mensheid.
Zij zijn er voor ons omdat zij van ons houden, ook al delen wij niet altijd hun waarden en ethiek vanwege de manier waarop wij op deze planeet zijn geëvolueerd. Zij zullen ons niets opleggen wat wij niet goedkeuren.

Zij zijn groot, almachtig, alomtegenwoordig en alwetend. Zij weten alles. Ze oordelen nergens over. Ze hebben onze hulp niet nodig.
De welwillende ET’s zijn transcendent. Ze staan boven ons. Ze bewonen een rijk dat onze verbeelding te boven gaat. Ons vermogen om hen voor te stellen is beperkt door onze verbeelding, en zij bewonen een rijk dat de verbeelding te boven gaat.

Een verbinding met hen is een verbinding met onszelf. We verbinden ons met hen om ons te verbinden met onszelf.

We houden zielsveel van jullie.
We zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Scroll naar boven