BREAKING: Wij en onze planeet verschuiven naar een hoger bewustzijn – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

BREAKING: Wij en onze planeet verschuiven naar een hoger bewustzijn

DE WAARHEID IS DAT JE OP DIT MOMENT NAAR EEN HOGER BEWUSTZIJN VERANDERT. DEZE VERSCHUIVING GEBEURT NIET ALLEEN JOU, MAAR OOK ONZE PLANEET, AARDE EN ALLE LEVENSVORMEN OP HAAR: ALLE DIEREN, VOGELS, INSECTEN, PLANTEN EN BOMEN.
Ascentie is een verschuiving van de fysieke vorm naar de hogere rijken van licht. In het verleden bevond de aarde zich in de derde dimensie van bewustzijn, waar we dualiteit hebben ervaren - goed versus kwaad, liefde versus angst, enzovoort!

De nieuwe energieën die naar voren komen, wekken ons als individuen om voorbij deze dualiteit te gaan en onze verbinding met alles om ons heen te omarmen. Alle wezens ondergaan een proces van genezing en opwaardering van hun DNA en cellen door wat je een verhoging van de trillingsfrequentie zou kunnen noemen, die alle koninkrijken (inclusief mensen, dieren, planten en mineralen) op aarde zal beïnvloeden.

De waarheid is dat je op dit moment naar een hoger bewustzijn verschuift. Deze verschuiving gebeurt niet alleen met jullie, maar ook met onze planeet, Aarde. Ze is nu bezig met het ascensieproces. De Aarde heeft Haar eigen bewustzijn en verlangens. Ze heeft een plan en een doel voor Zichzelf, net zoals jij dat doet in je menselijk lichaam.

Onze planeet Aarde, samen met alle wezens erop, is ook betrokken bij dit ascentieproces, net als jij. We noemen Haar Gaia, en Zij is een levend wezen dat ook naar het 5e dimensionale bewustzijn gaat. In feite is Zij de planetaire Logos voor deze sector van de ruimte.
Het ascentieproces van de Aarde zal alle levensvormen op Haar beïnvloeden: alle dieren, vogels, insecten, planten en bomen; alle watermassa's; het fysieke land zelf - bergen, vlakten en woestijnen; de atmosfeer die Haar omringt; zelfs hemellichamen in de buurt van Haar, zoals de maan en de zon. Iedereen op Gaia wordt op de een of andere manier beïnvloed door dit ascentieproces. Je zou het gevoel kunnen hebben dat er iets "groots" gebeurt of op het punt staat te gebeuren op grote schaal, en dat zou correct zijn!

Gaia heeft de laatste tijd een uitdagende tijd gehad, omdat Ze de negativiteit heeft verwerkt die door zovelen door de eeuwen heen op Haar werd geprojecteerd. Je weet al wie ik bedoel! En ja, ze zijn er nog steeds en veroorzaken zelfs nu nog problemen, maar hun aantal neemt af en hun bereik reikt niet langer ver buiten henzelf. Hoera!

Gaia gaat ook door een proces van genezing terwijl Ze naar hogere bewustzijnsniveaus verschuift. Wees gerust dat alles wat er moet gebeuren om Haar te helpen genezen, te zijner tijd zal gebeuren, precies op het juiste moment. Zie je, er zijn in feite verschillende groepen of rassen van Lichtwezens die tijdens deze Ascentiecyclus rentmeesterschapsverantwoordelijkheden over Gaia hebben aanvaard - net zoals je rentmeesterschapsverantwoordelijkheden hebt voor je eigen ascenties en een deel van Ascentiewerk houdt in dat je anderen beheert die zichzelf op dit moment niet kunnen beheren. .

Gaia's Ascentie vindt nu plaats. Wat hier belangrijk is om te onthouden, is dat deze Ascentie al een tijdje aan de gang is, maar de laatste jaren is versneld. In feite werd het hele proces van Ascentie voor Gaia versneld toen de Galactische Federatie ongeveer tweeëntwintig jaar geleden een oproep aan anderen deed om te helpen met het ascentieproces van onze planeet.
De simpele waarheid is dat Ascentie inhoudt dat je bereid bent om weg te gaan van de dualiteit naar eenheidsbewustzijn. Dit houdt in dat de focus verschuift van zichzelf naar anderen, wat resulteert in een balans tussen zichzelf en anderen, zodat elke persoon het gevoel heeft dat hij gelijke rechten en kansen heeft. Dit betekent ook dat je naar een grotere acceptatie gaat, zowel in de samenleving als in jezelf, omdat acceptatie direct leidt naar liefde, wat direct leidt naar eenheidsbewustzijn.

Neem even de tijd om naar binnen te kijken en vraag jezelf af: "Wat wil ik ervaren nu alles snel verandert?"

Laat je geest openstaan ​​voor nieuwe mogelijkheden. In plaats van jezelf steeds weer dezelfde vragen te stellen, breng licht in de situatie en stel jezelf iets nieuws. Als je je realiseert dat er snel veel verandert, laat je geest dan vrij genoeg zijn om leiding te ontvangen en gebruik liefde en licht als hulpmiddelen om je door dit veranderingsproces heen te helpen.

Door om hulp te vragen, blijf je gefocust op wat je probeert te bereiken. Het gebruik van licht als hulpmiddel zal de manier waarop dingen in jullie realiteit werken veranderen, dus het is in deze tijd belangrijk dat we allemaal onze energie focussen op wat we willen en hoe we het in onze wereld kunnen manifesteren.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG ️
Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven