BioDynamisch EnergieSysteem

Video afspelen

De oer trilling van 7,83hz geeft jou die intense innerlijke rust, wat onze natuurlijke staat van zijn is. Dieren resoneren heerlijk op deze oer trilling

Maak kennis met dit unieke BioBynamisch EnergieSysteem

Energie is de basis van al het leven op aarde. Iedere vorm van energie trekt soortgelijke energie aan. Dit is het principe van resonantie. Wanneer we de informatie die we tot ons nemen in transformatie veranderen, krijgt het lichaam meer connectie met zijn innerlijke wereld. Je gaat jouw authentieke zelf oppoetsen. Dat gebeurt vanuit de innerlijke rust.

De Frequentie Studio 7,83hz werkt met dit magische BioDynamisch EnergieSysteem dat een natuurlijke harmonie brengt in lichaam en geest. Het systeem maakt ritmische bewegingen op een frequentie van 7,83hz. Deze driedimensionale trillingsimpulsen hebben een holistische werking op fysiek, mentaal en energetisch niveau. Het lichaam wordt voorzichtig en ritmisch geordend dankzij het speciale rechtsdraaiende (zoals de bloedcirculatie) trillingspatroon.
Door deze natuurlijke energetische trilling van 7,83hz worden Lichaam en Geest in slechts enkele minuten moeiteloos in een natuurlijke harmonie gebracht zowel door passieve ontspanningshoudingen als door actief (spanning) aangenomen houdingen.

Wij werken in de Studio graag met dit BioDynamisch EnergieSysteem inclusief kristallen op een energetisch niveau. Wij voelen dat als je energetisch in evenwicht bent dat het mentale en fysieke vanzelf gaat. Wij focussen op de ontspanning wat het apparaat u geeft. Een ontspannen lijf is een helend lijf.

Voor de mens zijn Wellness wordt het apparaat ingezet bij (acute) fysieke en/of mentale pijn(klachten), preventief, (sport)blessures, herstel en traumaverwerking en biedt:

  • Pijnverlichting in (pijnlijke) blessures en blokkades
  • Verbetering in het slaappatroon
  • Afname van verklevingen in het bindweefsel
  • Afname van verhoogde spierspanning en stress
  • Verbetering algehele beweeglijkheid en spiercoördinatie
  • Activering van de bloedsomloop en de algehele stofwisseling
  • Het verhogen van de weerstand en ontspannen van de zenuwen
  • Verbeteren van de concentratie
  • Verhogen van energiewaardes

Dit BioDynamisch EnergieSysteem, wat de natuurlijke bewegingsprocessen nabootst, zonder inzet van stroomprikkels. Trilt met de klok mee op een frequentie van 7.83hz, de Energetische hartslag van het Universum & Moeder Aarde

Deze Schumann frequentie brengt ons terug in onze basisfrequentie.
De fijn afgestemde, driedimensionale en ritmisch ronddraaiende impulsen van dit systeem geeft ruimte tussen de wervels van de ruggengraat. Hierdoor wordt de stroom lymfevocht op optimale wijze via de zenuwbanen naar de organen vervoerd. Dat is van vitaal belang voor het functioneren van het gehele lichaam.
Het energiesysteem verbetert daarbij de lokale en algehele beweeglijkheid en spiercoördinatie. Het activeert de bloedsomloop en stofwisseling, heft pijnlijke blokkades op waardoor er minder spierspanning is.

Deze gecontroleerde energietoevoer beperkt zich niet alleen tot het spierweefsel, maar werkt ook in andere lichaamsweefsels, zoals zenuwcellen, bindweefsel en lymfeweefsel. Hierdoor worden verdere positieve effecten bereikt, zoals verhoging van de weerstand, het uitdoven van rugklachten en gewrichtspijnen, reductie van stress en slapeloosheid.

De toepassing is veelzijdig en bij verschillende klachten mogelijk. De Schumann Frequentie zorgt voor toevoer van energie naar jouw totale lichaam. Daardoor heeft het een positieve werking op mentaal, fysiek, energetisch en spiritueel niveau. Door actieve oefeningen en passieve ontspanningshoudingen worden lichaam en geest binnen enkele minuten meer in balans gebracht.

Het heeft geen negatieve bijverschijnselen en het is toe te passen bij kinderen en tot op hoge leeftijd te gebruiken. De conditie is eenvoudig te onderhouden en het verbetert het algehele welzijn al na enkele behandelingen. Bij zwangerschap, acute ontstekingen, open wonden, recente operatie en zware medicatie zoals chemo of morfine raad ik deze behandeling af.

Voor een Vitaal Leven

Het Biodynamisch Energiesysteem geeft je de kans om je algehele welzijn met een minimum van tijdsbesteding te verbeteren. Door het specifieke driedimensionale resonantie patroon van deze oer trilling, zullen je skelet en lichaam voorzichtig worden rechtgetrokken, in orde gebracht en in het juiste ritme worden gezet. Het werkt positief op fascia, zenuwen en spiersystemen en ontspant zowel als dat het ontstresst.

Dit systeem kan worden gebruikt op het gebied van gezondheidsonderhoud, versterking, mobiliteit, massage en ontspanning en is een ideaal en bewezen partner in preventie, revalidatie, therapie, sport en schoonheid.

Het biodynamisch energiesysteem is een systeem wat op de Schumann frequentie natuurlijke bewegingen imiteert zonder het gebruik van elektrische stimulatie. Het trilt met de klok mee met een frequentie van 7,83 Hertz. Deze frequentie komt overeen met de basis resonantie frequentie in onze leefruimte (natuurkundige W.O. Schumann, 1952). De driedimensionale trillingsimpulsen hebben een holistische werking op fysiek en mentaal niveau. Het lichaam wordt geordend en ritmisch geharmoniseerd dankzij het speciale rechtshandige trillingspatroon van het systeem. Lichaam en geest worden in slechts enkele minuten moeiteloos in balans gebracht – zowel door passieve ontspanningshoudingen als door actief aangenomen houdingen.

Wat doet het Biodynamisch Energiesysteem

–  Oplossen van afvalstoffen uit het gehele bindweefsel
–  Cel activering en metabolische activering
–  Verbeterde doorbloeding in spieren, bindweefsel en  
    ondersteunend weefsel
–  Verhoogde prestatieverbetering na een paar minuten
–  Fysieke fitheid opbouwen
–  Toename in mobiliteit en coördinatie
–  Ondersteunt bij een goede nachtrust
–  Voor mentale en fysieke ontspanning
–  Toename van levensenergie en dat is een belangrijke 🙂

Scroll naar boven