BERGKRISTAL – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

BERGKRISTAL

De Glimmertjes die jouw ogen laten Glimmen

De magie van Berg Kristal, het reinigt, zuivert de aura en versterkt het zelfgenezend/helend vermogen

Kijkje in de grootste Kristallen grot ter wereld!

Video afspelen

Bergkristal en Moeder Aarde

De aardkorst van moeder aarde bestaat 12% uit kwarts, daarmee is kwarts een van de meest voorkomende mineralen van de aardkorst. Bergkristal is de kleurloze en meest pure voorkomende variant van het mineraal kwarts.

Het is een van de meest bekende mineralen op aarde, het komt voor in vrijwel alle minerale omgevingen en het is een belangrijk bestanddeel van veel gesteenten. Kwarts is ook de meest gevarieerde van alle mineralen en komt voor in alle verschillende vormen en kleuren. De zeskantige vorm van de kristallen van een bergkristal is typisch voor kwarts en is terug te vinden bij alle kwartskristallen op de wereld.

De naam van de steen, bergkristal, komt van het Griekse woord voor ijs “Krystallos” is. De Grieken dachten namelijk dat helder kwarts permanent gestold/bevroren water was. De Romeinen gebruikten stukken kwarts om hun handen af te koelen in de zomer. 

 

Bergkristal en de hartslag van Moeder Aarde

Bergkristal is een bijzondere steen, omdat het de energie van moeder aarde met zich meedraagt. Daarom gebruiken wij, de moderne mens, deze edelsteen vooral voor de krachtige helende werking. De steen bezit een enorme geneeskracht, verbindt met een hoger bewustzijn en neutraliseert zware energiestromen. Kristaltherapie bestaat daarom niet voor niets: de behandelaar gebruikt bij diens patiënt bergkristal en/of ruwe stenen voor de energie die deze bij zich dragen.

Bergkristal en de Schumann Resonantie

De hartslag (ofwel energie) van Moeder Aarde heeft een resonantie (een trilling) van 7,83 hertz. Dit is de resonantie die bergkristal met zich meedraagt, door de verbinding die de steen met Moeder Aarde heeft.  Deze resonantie is van levensbelang: dit is de trilling van verbinding, bescherming, positiviteit, genezing en verjonging. Daarom zijn bergkristal en de Schumann Resonantie onlosmakelijk met elkaar verbonden.

klik hier voor uitleg over de Schumann Resonantie

De steen werkt zuiverend, revitaliserend, verkoelend, (voor bijvoorbeeld brandwonden) pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans, zowel energetisch als gevoelsmatig. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree. Bergkristal is ook uitermate geschikt bij verkoudheden en lichte griep, en verzacht lichte hoofdpijn. Het geeft je een extra krachtig gevoel van bescherming van de aura tegen (negatieve) straling, het reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Bergkristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op.

 

Bergkristal en je eigen waarheid

Als je bergkristal bij je gaat dragen, als Rots Armband, ketting, losse steen, in je huis, om je heen of op welke manier dan ook, zal ieder op diens eigen menselijke manier, diens eigen waarheid gaan ervaren. Je komt thuis met jezelf, je gaat jezelf opnieuw ontdekken op een liefdevolle manier. De bergkristal werkt als een reminder om jou eraan te herinneren aan jouw belangrijke verbinding, jouw verbinding met het universum en aarde. De Verbinding  – Het Universum, Moeder Aarde, jij en ik, alles wat leeft op deze mooie planeet – resoneert allemaal vanuit het hart op 7,83 hertz. Laat je intuïtie spreken!

Bergkristal om in verbinding te blijven

De verbinding is jouw geboorterecht, dit is inclusief levensenergie, onvoorwaardelijke liefde, telepathie, zelfgenezend en – helend vermogen, magisch mens dat je bent. De bewustwording van die levensenergie, die onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, die geeft jou de onvoorwaardelijke verbinding met de Schumann Resonantie. Het valt niet mee om in die verbinding te blijven, bergkristal zal daarbij helpen als dragen van de energie van Moeder Aarde.

Bergkristal

Iedere steen is uniek in zijn eigen vorm, net zoals de mens.

Iedere steen is een cadeautje van Moeder Aarde.

De Steen kiest jou uit!

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven