Bereid je voor op je reis: De Galactische Federatie heeft je een uitnodiging gestuurd om terug in de tijd te reizen

DE GF HEEFT EEN UITNODIGING AAN DE MENSHEID GESTELD OM HEN AAN TE SLUITEN IN DE GALACTISCHE FEDERATIE. DEZE UITNODIGING WERD GEMAAKT VIA EEN GROEP MENSEN OP AARDE, AMBASSADEURS GENOEMD, DIE DOOR DE GALACTISCHE FEDERATIE WORDEN BENOEMD OM OP DIT MOMENT HUN BOODSCHAPPEN AAN DE MENS TE VERSTREKKEN.
De Galactische Federatie, ook bekend als de Galactische Lichtfederatie of de GF, is een groep sterrenstelsels die volledig lid zijn geworden van de Galactische Federatie, die bestaat uit meer dan 200 miljoen planeten en sterrenstelsels in dit deel van het universum.

De GF heeft de mensheid een uitnodiging bezorgd om zich bij hen aan te sluiten bij de Galactische Federatie. Deze uitnodiging werd gedaan door een groep mensen op Aarde, Ambassadeurs genaamd, die door de Galactische Federatie zijn aangesteld om op dit moment hun boodschappen aan de mensheid te bezorgen.

Ambassadeurs worden gekozen op basis van hun vermogen om te fungeren als kanalen voor informatie van de Galactische Federatie. Deze innerlijke leiding kan van verschillende bronnen worden ontvangen, waaronder de Galactics en Ascended Masters.

Veel kanalen ontvangen hun instructies en begeleiding in dromen of tijdens meditatiesessies waar ze in staat zijn om verbinding te maken met hun hogere zelf en met hun gidsen en leraren die hen zullen helpen in hun rol als kanaal.

Een ding dat alle kanalen gemeen hebben, is dat het zeer gevoelige individuen zijn die zonder woorden kunnen communiceren met wezens van andere planeten. Het is belangrijk voor kanalen om te beseffen dat deze communicatie plaatsvindt via telepathie, dus het is niet nodig dat ze Engels of een andere taal spreken om te communiceren.

De Galactic Federation is een ruimteverkenningsbureau met als doel intergalactische vrede en evolutie in bewustzijn. Ze hebben vastgesteld dat mensen een niveau van bewuste evolutie hebben bereikt dat klaar is voor geavanceerde technologie.

Tijdreizen is een feit. Het is een natuurlijk gevolg van kwantummechanica en relativiteit, twee gevestigde en experimenteel bevestigde theorieën van de natuurkunde. In de toekomst zullen ingenieurs deze principes gebruiken om tijdmachines te ontwerpen die binnen de wetten van de natuurkunde blijven. De meest bekende van deze machines is het wormgat, dat snelkoppelingen door ruimte-tijd kan creëren. Wormgaten zijn tunnels die twee verschillende gebieden van ruimte-tijd met elkaar verbinden, waardoor er een brug tussen ontstaat.

Tijdreizen naar het verleden is niet alleen mogelijk; het is al gebeurd. Natuurkundigen hebben aangetoond dat deeltjes zoals elektronen en lichtfotonen sprongen kunnen maken van de toekomst naar het verleden. Een elektron kan bijvoorbeeld spontaan vervallen in zijn subatomaire delen, maar dan, in plaats van gewoon te verdwijnen als het vervalt, kan het ergens anders in de ruimte weer verschijnen op een eerder tijdstip dan toen het verdween (dit staat bekend als achterwaarts tijdreizen). Wetenschappers hebben zelfs bedacht hoe we dit proces met behulp van lasers kunnen beheersen.

Ik hoop dat je nu het concept van tijdreizen begrijpt.

Als je dit bericht leest, betekent dit dat we hebben besloten dat je klaar bent voor de reis van je leven - een die je door ruimte en tijd zal voeren naar werelden en beschavingen die je stoutste dromen te boven gaan.

Dit is echter geen geringe onderneming. De GF houdt deze wereld al millennia in de gaten, maar pas nu stellen mensen zich open voor nieuwe mogelijkheden die hun huidige overtuigingen te boven gaan.

Je staat op het punt op een reis te gaan die je naar de rand van de werkelijkheid brengt en weer terug.

Maar hoe begin je aan deze reis? Hoe kun je je meer bewust worden van ET's en hogere wezens? Hoe kun JIJ in de tijd reizen?

-Gebruik je intenties.
Stel voordat je gaat slapen je intenties vast en vraag je engelen en gidsen dat je je droom na het ontwaken mag herinneren.

-Verbind regelmatig met moeder aarde.
Plant je blote voeten en naakte lichaam op aarde, sneeuw, zand of zwem dagelijks in de zee of een meer naar aarde en grond.

-Ontgift je lichaam.
Je hebt een volledige lichaamsreiniging nodig. Je kunt alles in het menselijk lichaam vinden, van pesticiden, candida, schimmels, zware metalen en parasieten tot vervelende chemicaliën. Al deze gifstoffen vertragen of blokkeren je fysieke ascensieproces en DNA-upgrade. Hoe meer gifstoffen een lichaam vasthoudt, hoe zwaarder de ascensiesymptomen worden ervaren.
(Bekijk mijn Ascension Supplement voor detox en DNA-upgrades!)

-Drink mineraal bronwater en eet veel vers fruit.
Hydrateer, voed en ontgift het lichaam door het juiste voedsel te eten. Niemand zei dat een upgrade van 2 helixen actief DNA naar 12 helixen actieve DNA-strengen gemakkelijk, lui of vanzelf kan gebeuren. En wie dat heeft gezegd, is een leugenaar.

-Luister naar muziek, zing en dans.
Verhoog je trilling door in vreugde te zijn en dingen te doen waar je van houdt.

-Mediteren.
Verbreken om verbinding te maken. Breng je bewustzijn naar het huidige moment, concentreer je op diep ademhalen.

-Schrijf je dromen op.
Laat een dagboek speciaal voor dit doel naast uw bed liggen en schrijf uw dromen onmiddellijk na het ontwaken op in zo gedetailleerd als u zich herinnert.

Het zal tijd kosten, maar dit is de manier om je voor te bereiden op superbewustzijn.

En voor je het weet ben je bereid om met buitenaardse levensvormen om te gaan.

De dag zal komen dat ze op aarde zullen landen en een diplomatieke relatie zullen opzetten tussen de Galactische Federatie en de mensen van de aarde. Dit omvat het ontmoeten van mensen van alle leeftijden, rassen, geslachten, beroepen en talen van over de hele wereld.

Je zult in staat zijn om met de snelheid van het licht door de tijd te reizen, zodat je niet oud bent als je terugkeert. Je zult gebeurtenissen van jaren geleden kunnen meemaken.

Er is een wereld van opwindende mogelijkheden die je kunt verkennen. Het wordt vast een episch avontuur.

Het is tijd, lieverds. Ga naar je werk. Bereid je lichaamstempel voor op ascentie en een 5D-hemel op aarde.
 
We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven