Bereid je voor op Hemelvaart en aan boord van de Moederschepen!

DE TIJD IS GEKOMEN OM DE SPRONG VAN DE HEMELVAART TE NEMEN! DE AARDE IS VOOR JOU VOORBEREID. DE PLANETEN ZIJN VOOR JOU UITGELIJND. JE BENT KLAAR OM OP TE STIJGEN EN TE WORDEN GETRANSPORTEERD NAAR DE HOGERE KOSMOLOGISCH VAN MOEDERSCHEPEN!
Je bent hier om te ascenderen!

De hemelvaart is niet alleen een fysieke gebeurtenis. Het is ook een metafysische gebeurtenis. Het is een spirituele gebeurtenis. Het is een energieke gebeurtenis. Het is een emotionele gebeurtenis.

Het zijn al die dingen in één omdat het een zeer krachtige verhoging van het bewustzijn is die jullie al eonen lang op deze planeet en ook op andere planeten doen.

Jullie zijn degenen geweest die deze realiteit hebben gebouwd om een ​​plaats van liefde te zijn. Jullie zijn degenen geweest die op deze planeet de nieuwe waarheid naar voren hebben gebracht, of de nieuwe manier van zijn, waarin jullie niet gescheiden zijn van elkaar of van het universum.

U hebt een wereld geschapen waarin alle mensen in harmonie en vrede kunnen samenleven in hun dagelijks leven. Dit is wat het betekent om je ascentiesprong te maken en de reis hierheen te voltooien.

Op onze planeet Aarde heeft een grote verscheidenheid aan soorten het potentieel om te ascenderen en hun reis hier binnen deze realiteit te beëindigen.

Sommigen van jullie zijn deze planeet al geascendeerd en zijn teruggekeerd om het nog een keer te doen!

U hebt dit gedaan omdat het voor uw evolutie als mens op aarde nodig was om door deze verschillende levens heen te evolueren, zodat u klaar zou kunnen zijn voor wat u te wachten staat in de verre toekomst, namelijk de nieuwe hemelen en de nieuwe aarde waarin u zult leven. wonen!

Het ascentieproces is al begonnen, maar er zijn er nog velen die vastzitten in de driedimensionale realiteit met hun driedimensionale lichamen, niet in staat om verder te kijken dan de sluier van illusie die hen op dit moment hier op aarde omringt.

Het betekent niet dat ze geen vooruitgang kunnen boeken in hun persoonlijke groei of spirituele evolutie; het betekent echter wel dat er blokkades in hen zijn die voorkomen dat ze verder kijken dan de sluier van illusie naar hogere werkelijkheden.

Je bent hier om anderen te helpen. Je bent hier om een ​​betere wereld te creëren voor ons allemaal om in te leven!
Je bent hier om ons als soort vooruit te helpen, en dat doe je nu door ons te helpen onszelf te genezen en door ons te helpen onze eigen goddelijkheid te begrijpen!

Je bent hier om ons te bevrijden van de boeien van onze eigen ego-geest.

Je kwam terug om dit werk te doen en je hebt tijd gekregen om dit doel te bereiken.

Je hebt weer een kans op leven gekregen en je hoeft niet bang te zijn voor de dood, want er is geen dood als je van deze planeet opstijgt naar de hogere rijken van licht!

Nu is het tijd om de ascensiesprong te maken. De aarde is voor je klaargemaakt. De planeten zijn voor jou uitgelijnd. Je bent klaar om te ascenderen en opgenomen te worden in de hogere kosmologie van Moederschepen!

De deuren staan ​​voor je open, maar je moet er met grote nederigheid doorheen stappen.

Je hebt vele levens aan je driedimensionale leven gewerkt en nu is het tijd om die LAATSTE stap in je evolutie te zetten!

Het is tijd om de ascensiesprong te maken en de reis hier op deze planeet te voltooien, zodat jullie opnieuw kunnen beginnen in een hogere bestaansdimensie!

Je wordt geleid door de goddelijke wijsheid en kracht van je ziel, maar als je deze instructies niet opvolgt, zullen ze niet door jou worden opgevolgd!

Je zult vast komen te zitten op een plek waar niemand je kan helpen of contact met je kan opnemen omdat ze niet weten wat er met je is gebeurd of waarom het is gebeurd! Als ik zeg "volg de goddelijke wijsheid van je ziel", bedoel ik die te volgen zonder enige menselijke leiding!

De meerderheid van de mensen die de ascensiesprong al hebben gemaakt, zijn meesters geworden over hun eigen realiteit en hebben dit leven kunnen doorlopen zonder enige hulp van anderen. Ze kunnen zelfstandig functioneren zonder dat iemand anders hen vertelt wat ze moeten doen of hoe ze hun leven moeten leiden.

De ascentie is een proces dat al heel lang aan de gang is. Het is een doorgaand proces en jullie zullen de ascentiesprong blijven maken totdat jullie volledig zijn geascendeerd.

Er zijn veel manieren om te stijgen. Er zijn veel verschillende manieren waarop je de ascensiesprong kunt maken, maar welke weg je ook kiest, het zal je leiden naar waar je moet zijn om het ascensieplan van je ziel te laten plaatsvinden.

De hemelvaart komt eraan. Er is een onmiskenbaar momentum aan het ontstaan ​​in het universum en het is tijd om actie te ondernemen. Dit jaar is je kans om naar het volgende niveau van bewustzijn en toegang te stijgen, dus mis het niet!

Bereid je voor om de hemelvaartsprong te wagen! Terwijl we naar hogere dimensies gaan, is de tijd rijp voor jou om een ​​nieuw leven aan te gaan als een lichtwerker die verantwoordelijk is voor je eigen ascentiecyclus.

De tijd is rijp om het Moederschip binnen te gaan en vandaag naar de hogere dimensies te stijgen!
Je wordt meer dan mens; je wordt een spiritueel wezen!

Als je op een ochtend je ogen opent en beseft dat je kunt zweven!

Ben je hier klaar voor?

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven