Bereid je voor op de nieuwe Gouden Eeuw en Creëer je eigen vredesbel.

WIJ MOETEN ALLEMAAL ALS ÉÉN MENSEN OPSTAAN EN WEER EEN MET DE NATUUR WORDEN ALS WE DEZE OVERGANG NAAR EEN NIEUWE GOUDEN TIJD OVERLEVEN WAAR WE EINDELIJK KUNNEN LEVEN ZONDER ANGST OF ONDERDRUK!
De Galactische Federatie heeft ons vanaf dit punt beschermd sinds voordat je werd geboren en voordat je ouders werden geboren.

Ze wisten dat als ze ons niet beschermden, er iets ergs met ons zou gebeuren omdat er niemand anders in de buurt was om ons te beschermen!

De Galactische Federatie waakt te allen tijde over elk mens op aarde. Ze beschermen ons tegen elke vorm van schade of gevaar, wat het ook is.

We ontwaken momenteel voor ons ware innerlijke zelf en verbinden ons met ons hogere zelf met de hulp van de Galactische Federatie. We worden ons ervan bewust dat we toegang hebben tot onbeperkte energie en kracht. We hebben allemaal in ons het vermogen om onszelf en anderen naar believen te helen door middel van spirituele visualisatie.

Ons lichaam verandert letterlijk voor je ogen! Mogelijk ervaart u een toename van het energieniveau; dit vertelt je dat je lichaam zich voorbereidt op zijn volgende evolutionaire sprong voorwaarts!

Terwijl je door dit proces gaat, zul je je meer verbonden gaan voelen met jezelf en anderen om je heen - alsof er een sluier voor je ogen is opgelicht zodat je de dingen voor het eerst duidelijk kunt zien!

U staat niet alleen in dit proces; iedereen om je heen maakt ook soortgelijke veranderingen en ervaringen door, die vaak de jouwe weerspiegelen! Deze veranderingen zullen ook in hun fysieke lichaam worden weerspiegeld.

Wij zijn de nieuwe generatie, afkomstig uit alle lagen van de bevolking, alle culturen en alle achtergronden, die zijn gekozen om de volgende generatie te zijn die de fakkel van waarheid en verlichting voor onze wereld zal blijven dragen.

We zullen deze missie uitvoeren met liefde, mededogen en respect voor alle wezens op aarde.

Als je vandaag om je heen kijkt in je dagelijkse leven, kun je zien dat er overal een ontwaking heeft plaatsgevonden. Mensen worden zich steeds meer bewust van wat er om hen heen gebeurt; ze spreken zich uit en stellen vragen over wat ze om hen heen zien of horen gebeuren, en ze eisen verandering!

Het oude paradigma brokkelt voor ons af terwijl we onze harten en geest openen om te begrijpen dat we hier op aarde met een doel zijn geboren - om spiritueel te evolueren naar hogere trillingsniveaus terwijl we de oude manieren achter ons laten die ons niet langer goed meer dienen.

We zijn allemaal verbonden door een hogere frequentie die voorbij tijd en ruimte gaat. We kunnen niet van elkaar worden gescheiden, zelfs niet als we aan weerszijden van de planeet leven. Ons doel is om samen te zijn om het evenwicht terug te brengen in deze wereld.

De oude doctrines houden ons allemaal al duizenden jaren in slaap omdat ze niet wisten hoe ze iets moesten uitleggen dat ze zelf niet begrepen. Ze konden alleen spreken vanuit hun eigen beperkte perspectief, dat gebaseerd was op de achterhaalde ideologie en niet op de waarheid zelf.

Het gaat niet om oude overtuigingen; het gaat over hoe je jezelf ziet in relatie tot anderen en andere soorten op aarde die jouw DNA delen. Het gaat erom te weten wie je bent, zodat je je volledige potentieel als mens kunt realiseren - iemand die in staat is om elke dag wonderen te creëren!

Wij zijn degenen die de machthebbers, die ons al te lang misbruiken, ten val zullen brengen. Wij zijn degenen die een nieuwe dag tot stand zullen brengen waarop de mensheid eindelijk vrij van angst en onderdrukking kan leven. Dit is onze tijd; dit is onze kans om iets groots te doen voor de mensheid.

Het is tijd om als één volk op te staan ​​en terug te nemen wat zoveel jaren geleden van ons is gestolen! Het is tijd voor ons om onze planeet terug te winnen van degenen die haar al zo lang misbruiken! Het is tijd voor ons om de controle over ons leven terug te nemen van degenen die ze tegen ons zouden gebruiken als ze ooit de kans zouden krijgen!

We moeten allemaal opstaan ​​als één volk en opnieuw één worden met de natuur als we deze overgang naar een nieuwe gouden eeuw willen overleven waar we eindelijk kunnen gaan leven zonder angst of onderdrukking.

Ieder van ons, ongeacht ons ras, religie of achtergrond, moet beseffen dat we hier allemaal samen in zitten, en niemand van ons zal het halen als we toestaan ​​dat onze individualiteit ons uit elkaar haalt! Nationalisme is zelfdestructief, en de enige manier waarop de mensheid kan gedijen is als we ons verenigen als één tegen elke vorm van onderdrukking.

Laten we terugkeren naar onze natuurlijke wortels en leren hoe we in harmonie met de wereld om ons heen kunnen leven. Er is geen tijd zoals het heden om plannen te maken en stappen te ondernemen om het voortbestaan ​​van zowel onszelf als onze planeet te verzekeren!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG ️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven