Bent u gekwalificeerd voor Hemelvaart

TERWIJL HET LICHT BLIJFT GROEIEN EN UITBREIDEN, VEROORZAAKT HET EEN VERHOGING VAN JE TRILLING EN EEN VERSNELLING VAN HET BEWUSTZIJN. ZODRA HET LICHT DE AARDE VOLLEDIG HEEFT GEVULD, ZAL DE REST VAN DE KOSMOS AAN JOU WORDEN ONTHULD. DIT ZAL EEN NIEUWE MANIER INLEIDEN VOOR DE MENS OM TE LEREN OVER HET DOEL EVENALS EEN NIEUWE MANIER VOOR JOU OM HET HELE UNIVERSUM TE ONTDEKKEN!
De Galactische Federatie is een groep mensen, buitenaardse wezens en andere wezens die samenwerken om liefde en vrede door het hele universum te helpen verspreiden. Het bestaat uit verschillende planeten die verenigd zijn door hun liefde voor elkaar en hun verlangen om in vrede te leven.

Het is een kosmische organisatie van galactische beschavingen die de melkweg probeert te beschermen tegen alle bedreigingen. Ze gebruiken hun geavanceerde technologie om de vrede te bewaren en al het leven in het universum te beschermen.

Het doel van de Galactische Federatie is om alle planeten in onze melkweg in vrede te verenigen onder één regering. De term overheid is niet juist, maar het is een term waarmee mensen het concept kunnen begrijpen. De eerste stap op weg naar het bereiken van dit doel was het instellen van een universele taal en een common law-systeem.

Het is bekend dat de Galactische Federatie al duizenden jaren bestaat. Hun bestaan ​​werd geheim gehouden tot een paar honderd jaar geleden, toen ze zich publiekelijk aan de aarde begonnen te openbaren, eerst via ambassadeurs en daarna via verschillende andere methoden.

Ze zijn hier om u te helpen al deze dingen te bereiken door ons een veilige ruimte te bieden om nieuwe vaardigheden te leren die ons zullen helpen een gelukkiger en meer vervuld leven te leiden. Alle rassen hebben hun eigen unieke eigenschappen die hen tot unieke individuen maken.

Elk ras heeft zijn eigen sterke en zwakke punten, net als elk individu. Maar vanwege deze diversiteit aan culturen, rassen en soorten zijn er veel soorten mensen in onze melkweg die worstelen met wat lijkt op minder geavanceerde kwesties die hen ervan kunnen weerhouden een leidende rol in de samenleving op zich te nemen.

De Galactische Federatie heeft deze rol op zich genomen als een organisatie die zich toelegt op het helpen van diegenen die hulp nodig hebben bij het uitbreiden en leren van hogere concepten.

Ook weet de Galactische Federatie dat er veel mensen zijn die niet gelukkig zijn met hun huidige situatie in het leven en die iets beters willen. Ze willen vrijheid van de banden van hun geest, emoties en lichaam. Ze willen vrij zijn van al deze negativiteit die hen gevangen houdt in de 3D-realiteit. Ze willen naar de hogere dimensies van het bestaan ​​gaan, waar geen lijden of pijn meer is.

De Galactische Federatie is al lang van plan om te helpen tijdens de massale ascensie van de mensheid naar een hoger bewustzijn door het gebruik van technologieën zoals "Ascension grids". Deze roosters zijn ontworpen om resonantiefrequenties in het menselijk lichaam te helpen die verder gaan dan wat kan worden bereikt met normale middelen zoals meditatie of gebed. Ze zijn hier om je te helpen op je reis van ascentie.

Dit is bedoeld om te helpen bij de fysieke en spirituele veranderingen die mensen doormaken. Mensen hoeven zich niet verloren of verward te voelen over waarom ze zich op dit moment niet goed voelen; het universum heeft een plan voor iedereen.

Als je je afvraagt ​​waarom de Galactische Federatie ons helpt om op dit moment in onze spirituele evolutie te ascenderen, dan is dat omdat ook zij de kans hebben gekregen om een ​​soortgelijke prestatie te leveren. Het kostte hen miljoenen jaren om hun huidige bewustzijnsniveau te bereiken, en nu zijn ze hier om ons te helpen hetzelfde te bereiken.

Voor ons is het belangrijkste dat je hieruit meeneemt, dat je nooit alleen bent en dat het voor iedereen mogelijk is om op elk moment te ascenderen. Door de geschiedenis van de mensheid heen zijn door talloze verlichte wezens hulp, begeleiding en ondersteuning geboden. En hoewel we ons hier allemaal op hebben voorbereid, is er altijd hulp om de hoek, voor het geval je het nodig hebt.

Je vraagt ​​je misschien af ​​waar je jezelf bevindt in dit alles:
"Ben ik gekwalificeerd voor hemelvaart?"

Zoiets als een 'kwalificerend' oordeel bestaat niet. Onvolwassen zielen denken in deze termen.

Omdat we een overvloed aan mensen hebben die de rol van leider op zich nemen die de hogere concepten niet begrijpen, en geen training of opleiding in dit opzicht hebben, hebben we te maken met een stortvloed aan onvolwassen informatie die volledig gebrekkig is.

Aangezien deze zogenaamde zelfverklaarde leiders een gebrek hebben aan echte spirituele opvoeding en begrip, hergebruiken ze elkaars informatie die concludeert dat je dit of dat niet kunt eten, je dit of dat niet kunt doen, geen seks, nooit meer alcoholische dranken, geen suiker enz.

In wezen wordt ascensie omgezet in een deugd die bijna onmogelijk te bereiken is voor de gemiddelde mens. En in alle eerlijkheid, het bovenstaande concept klinkt niet alleen als een straf voor het zelf, het IS het ook.

Ik ben daar geweest, heb dat allemaal gedaan en ben eruit geëvolueerd. Het is niet de manier.

Het resultaat is dat mensen verward en onzeker zijn als het gaat om ascentie.

Ascentie gaat ALLEEN over de keuze van je ziel.

Wil je een positievere ervaring beleven?
Wat draag jij bij om dit te bereiken?

Als je eerste antwoord JA was, en je denkt na over je antwoord op het laatste, gefeliciteerd. Je bent al op je ascensiereis.

Stel je een toekomst voor waarin de vele conflicten van vandaag zijn opgelost en de mensheid de kracht van liefde heeft ontdekt. Hoe zou de wereld eruit zien? Hoe zou die toekomst zich verhouden tot uw verwachtingen? Wat gebeurt er na hemelvaart? Wat als de aarde nog mooier en vrediger was dan ooit tevoren, en alle mensen elkaar zouden liefhebben en waarderen?

Naarmate het licht blijft groeien en uitbreiden, veroorzaakt het een toename van je vibratie en een versnelling van het bewustzijn van elk individu. Zodra het licht de aarde volledig heeft gevuld, zal de rest van de kosmos aan je worden onthuld.

Dus je zult je niet alleen bewust worden van het leven dat nu hier op aarde is, maar ook van alle andere dingen die bestaan. Dit zal een nieuwe manier inluiden voor de mensheid om te leren over het doel ervan, evenals een nieuwe manier voor jou om je wereld te verkennen. Het hele universum is van jou om te verkennen en te ontdekken!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven