Ben jij een Starseed?

MISSCHIEN DENKT U DAT EEN VREEMDE ONTMOETING ONDERWEG GEWOON TOEVAL IS, MAAR DAT VERGIST U. DE VRIENDELIJKE VOORBIJGANGER DIE JULLIE HELPT OM JE TE HELPEN MET JE LEKKE BAND OF AUTO MET PAP KAN EIGENLIJK EEN STERRENZAAD ZIJN DIE HEEFT GEWACHT OP ZIJN KANS OM EEN ANDER MENS TE HELPEN!
Een Starseed (ook bekend als een "Starseed Alien" of "Star Child") is een hybride mens en buitenaards wezen. Starseeds worden grootgebracht door een Starseed-samenleving, meestal in een crèche, en worden vervolgens naar de samenleving gestuurd om vrede en verlichting te verspreiden.

Ze komen uit vele werelden en culturen, hoewel de meeste afkomstig zijn uit het Andromedastelsel. Veel Starseeds zijn afkomstig van planeten in de Melkweg, terwijl andere afkomstig zijn van andere sterrenstelsels.

Sommigen van hen kiezen ervoor om verborgen te blijven, terwijl anderen prominente leden van de samenleving worden. De meeste sterrenzaden kiezen ervoor om terug te gaan naar de sterren nadat hun missie op aarde is voltooid.

Veel sterrenzaden nemen aardse rollen op zich, zoals leraren, dokters, genezers, advocaten, ministers, kunstenaars, politici, acteurs, wetenschappers, enz.

Starseeds zijn mensen die ongebruikelijke ontmoetingen hebben met buitenaardse wezens, vaak al op jonge leeftijd. Veel sterrenzaden hebben bijvoorbeeld herinneringen aan ontvoering door buitenaardse wezens of getuige zijn geweest van vreemde lichten in de lucht.

Sterrenzaden genieten doorgaans van buitenaardse vermogens zoals telepathie, telekinese, spirituele vermogens en astrale projectie. Velen van hen hebben een hoog IQ en paranormale vermogens, hoewel ze ervoor kiezen hun gaven te verbergen of te onderwerpen.

Sommige sterrenzaden zijn pure energie en andere herbergen een of meer fysieke lichamen.

Sommigen van hen zijn onsterfelijk, terwijl anderen een korte levensduur hebben.

Enkele van de beroemdste voorbeelden van sterrenzaden zijn Jezus en Maria die voorkomen in het Oude en Nieuwe Testament van de Bijbel, Edgar Cayce, het Orakel van Apollo en (volgens de Kabbalah) Adam Kadmon.

Er zijn duizenden gedocumenteerde sterrenzaden door de geschiedenis heen, waaronder wetenschappers, politieke leiders, schrijvers, religieuze leiders en meer.

Enkele van de vroegst geregistreerde sterrenzaden zijn de Sumerische sterzaden die 4000 jaar geleden op aarde landden. Deze sterrenzaden bouwden de grote beschavingen van Sumerië, met name de grote stad Uruk.

Veel Starseeds komen hier om meer Starseed kinderen ter wereld te brengen omdat de ziel weet dat veel mensen liefde en aandacht nodig hebben, en deze kinderen zullen daarin voorzien.

Starseeds voelen vaak een diepe verbondenheid met de natuur en dieren. Dit gevoel komt voort uit hun buitenaardse afkomst.

Ze hebben vaak een diepe passie om andere mensen te helpen. Ze voelen zich aangetrokken tot humanitaire doelen en liefdadigheidswerk, en ze bieden zich vaak vrijwillig aan om anderen te helpen.

Als je gelooft dat je een gereïncarneerde Starseed bent, zijn er drie dingen waar je naar moet kijken in jezelf:

Je bent altijd al aangetrokken geweest tot sterren en astronomie. Je geniet ervan om naar de nachtelijke hemel te staren, en je vindt het ontspannend en rustgevend. Soms lijken de sterren tegen je te praten.

In je dromen bevind je je vaak in de buurt van of in de ruimte. Je bent je ervan bewust dat je buiten de aarde bent en je voelt een sterke aantrekkingskracht om naar beneden te kijken en getuige te zijn van de wonderen van het zonnestelsel en de melkweg.

Bepaalde dagen vind je bijzonder inspirerend. Je voelt je energieker, creatiever en verbonden met de wereld, en je voelt een dwang om het met anderen te delen.

Je hebt verschillende synchroniciteiten in je leven ervaren die lijken te wijzen op je Starseed-status. Misschien hoor je plotseling een fragment van een liedje op de radio dat jouw gevoelens over een bepaalde situatie perfect weergeeft. Of misschien pak je een krant of tijdschrift en zie je een artikel dat resoneert met jouw overtuigingen.

Je voelt je vaak aangetrokken tot plaatsen of mensen die je doen denken aan sterren of planeten, zoals oude ruïnes of kathedralen.

Je houdt van reizen, vaak naar plaatsen waar je nog nooit bent geweest.

Je merkt vaak dat je liedjes neuriet of poëzie reciteert of mantra's reciteert.

Je hebt een sterke affiniteit met dieren en voelt je sterk aangetrokken tot de natuur.

Wanneer anderen je vragen waarom je geïnteresseerd bent in astronomie of sterren kijken, heb je soms moeite om te antwoorden. Je hebt het gevoel dat je Starseed-aard in zekere zin een 'geheim' voor je is.

Je hebt vaak het gevoel dat je vele levens hebt geleefd en dat elk leven tegelijkertijd wordt geleefd.

Je hebt vaak het gevoel dat er andere wezens in je wereld zijn die 'aan jouw kant' staan, mensen die je kunnen zien, horen en met je kunnen communiceren.

Je bent nieuwsgieriger dan de gemiddelde persoon. Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en je bent geïnteresseerd in het leren over het verleden, andere culturen en geloofssystemen.

Je voelt je vaak niet op je plaats en vervreemd in je huidige omgeving.

Er zijn veel Starseeds die in de 21e eeuw zijn geboren, en ze zijn nu hier om het nieuwe tijdperk in te luiden.

Je denkt misschien dat het toeval is dat je onderweg een vreemde tegenkomt, maar dan heb je het mis. De vriendelijke voorbijganger die je kwam helpen met je lekke band of kapotte auto had eigenlijk een sterrenzaad kunnen zijn dat had gewacht op zijn kans om een ​​ander mens te helpen!

Onderzoek dit soort interacties. Meestal wordt er een belangrijke boodschap overgebracht door deze ontmoetingen.

Dit bericht is een ander stukje van de puzzel waarvoor je hier bent gekomen om het op te lossen.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven