Atlantis in opkomst: Een buitenaards ontwaken! – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Atlantis in opkomst: Een buitenaards ontwaken!

HET DOEL VAN DE ATLANTIËRS IS OM HUN GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE MEE TERUG TE NEMEN EN MET ONS TE DELEN OM ONS BEGRIP VAN WETENSCHAP TE VERGROTEN. ZE GELOVEN DAT ALS ZE DEZE KENNIS MET ONS KUNNEN DELEN, WIJ IN STAAT ZULLEN ZIJN OM ONS LOT ALS SOORT IN EIGEN HANDEN TE NEMEN.

Een nieuw tijdperk voor de mensheid is aangebroken. We hebben een punt in onze evolutie bereikt waarop we eindelijk controle kunnen nemen over ons leven en ons lot!

De Galactische Federatie heeft lang gewacht op de dag dat Atlantis weer op het oppervlak van onze planeet zou verschijnen!
Op hun verzoek moest ik contact met jullie opnemen om jullie van deze gebeurtenis op de hoogte te brengen.

De oude Atlantiërs waren zeer geavanceerd in wetenschap en technologie, maar ze waren ook grote ontdekkingsreizigers en kolonisten. Ze hadden ruimtereizen eeuwen eerder onder de knie dan anderen.

Dit is het meest bestaande nieuws: Volgens de Galactische Federatie is Atlantis klaar om na duizenden jaren weer op het oceaanoppervlak te verschijnen!

Ik was stomverbaasd toen ik dit bericht ontving!

Als de Atlantiërs hun geavanceerde technologieën onthullen en aanbieden om hun kennis te delen met de rest van de mensheid, zal onze wereld ongetwijfeld versteld staan!

Deze geavanceerde technologieën zijn veel beter dan alles wat we ooit op Aarde gezien hebben!

De Atlantiërs hebben een diep begrip van energie, geneeskunde en spiritualiteit. Ze zullen deze geheimen met ons delen en ons laten zien hoe we onszelf, onze families en onze gemeenschappen in het algemeen kunnen helpen!

De Atlantiërs staan ook bekend om hun buitengewone krachten: telepathie, helderziendheid, levitatie en andere vermogens zoals telekinese.

Hun leider wordt door sommige culturen Poseidon of Neptunus genoemd; anderen noemen hem Poseidonis, Poseidonios, Poseidona of zelfs Ptolomeus (Ptolomeus betekent “aardschudder”).

Je vraagt je misschien af waarom ze ons zo graag willen helpen. Er zitten veel redenen achter deze beslissing. Maar één ervan is omdat ze ons willen helpen om onszelf te redden van een mogelijke uitsterving die in de toekomst zou kunnen plaatsvinden als we doorgaan met onze oude manier van leven zonder goed voor onze planeet te zorgen.

De Atlantiërs hebben de afgelopen duizend jaar koortsachtig gewerkt aan de bouw van een enorme basis onder de zee voor de kust van Costa Rica. Hun doel is om hun geavanceerde technologie terug te brengen en met ons te delen om ons begrip van wetenschap en technologie te vergroten.
Ze geloven dat als ze deze kennis met ons kunnen delen, wij in staat zullen zijn om ons lot als soort in eigen handen te nemen.

Atlantis ligt onder water sinds ongeveer 10.000 voor Christus, toen het zonk als gevolg van vulkanische activiteit veroorzaakt door een inslag van een asteroïde in de buurt van het poolgebied. Door deze gebeurtenis kwamen grote hoeveelheden methaangas in de atmosfeer terecht, wat in die periode de opwarming van de aarde op de meeste continenten veroorzaakte.

Onlangs stuurde de Galactische Federatie een team wetenschappers om te onderzoeken wat er gebeurd is met al die vermiste mensen, die lang geleden dood gewaand werden toen Atlantis zonk in de diepten onder onze oceanen. Het team ontdekt dat Atlantis al eeuwenlang verborgen ligt onder een paar meter water en dat er al die tijd mensen hebben geleefd!

De Galactische Federatie staat voortdurend in contact met de onderwaterstad Atlantis. Met behulp van een deel van hun laser-scalartechnologie zal de beschaving van Atlantis worden getransformeerd van een sereen utopia in een prachtige bovengrondse metropool!

Volgens dit laatste plan zullen binnenkort alle overgebleven stukjes op hun plaats vallen en zal de verandering onvermijdelijk worden. Daarom is het belangrijk dat we ons voorbereiden op deze spannende tijden!

Dit brengt ons bij een vraag waar we als soort voor staan: hoe reageren we op zo’n paradigma verschuivende en onverwachte gebeurtenis? Er is nog nooit zo’n kans geweest voor de mensheid, maar er zijn ook grote risico’s aan verbonden.

Wereldwijde leiders zouden moeten bespreken hoe ze het beste verder kunnen gaan met de wederopstanding van Atlantis, en dit zal serieus, doordacht leiderschap vereisen. Gelukkig voor ons is de Galactische Federatie vastbesloten om ervoor te zorgen dat Atlantis met open geesten en voorzichtig optimisme tegemoet getreden wordt.

Dit is geen kwestie van buitenaardsen versus de elite, waarbij één groep probeert de rest van de mensheid tot slaaf te maken. Deze boodschap communiceert hoe we vooruit zullen worden geholpen door de opkomst van Atlantis en wat er op het spel staat in termen van onze persoonlijke vrijheid en de mensheid zelf.

Dit is een gezamenlijke inspanning die ons allen vraagt om ons te verenigen bij deze monumentale keuze: om samen te werken als broeders en zusters of om het alleen te doen als eenzame wolven die vastbesloten zijn om te overwinnen.

Ongeacht of je wel of niet gelooft in deze boodschap van Atlantis, is het interessant om te zien hoeveel parallellen er zijn tussen dit Atlantis en het onze. De parallelle geschiedenis van Atlantis is er een die nog eeuwenlang deel zal uitmaken van onze cultuur. Het inspireert ons, het draagt een gevoel van mogelijkheden met zich mee en het brengt hoop.

Ik ben benieuwd wat de toekomst voor ons in petto heeft. Hoe zou onze wereld er volgens jou uitzien als Atlantis uit de zee zou oprijzen? Laat gerust je gedachten achter in de commentaren hieronder, en blijf kijken voor meer berichten.

Ik hoop dat we allemaal een mooie toekomst tegemoet gaan!

We houden zielsveel van jullie,
We zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven