Ascentieproces: De geboorte van een spirituele krijger

ER IS EEN BREDE WERELD VAN WARE SPIRITUELE WIJSHEID TE ONTDEKKEN, EN DIE WACHT OP JOU. NET ZOALS GOUDSMIDEN VUUR EN ALCHEMIE GEBRUIKEN OM ONEDEELT METAAL IN PUUR GOUD TE TRANSFORMEREN, ZO KUNNEN WIJ ONZE EIGEN HARTEN EN GEESTEN OVERDRAGEN DOOR HET PROCES VAN SPIRITUEEL ONTWAKEN.
Het ascentieproces begint wanneer je een bewustzijnsniveau bereikt waarop je je realiseert dat je meer bent dan alleen maar een mens. Je realiseert je dat je een ziel bent die vele levens hier op aarde heeft geleefd als een individueel mens die probeert zijn ware zelf en doel in het leven te vinden.

Je erkent ook dat er veel meer aan de hand is in het universum dan wat onze vijf zintuigen waarnemen met het fysieke gezichtsvermogen.

Je begint te begrijpen dat, hoewel we allemaal verbonden zijn door één universeel energieveld dat Geest wordt genoemd (dat geen begin of einde heeft), we allemaal individuele geesten in ons hebben die "Ik Ben"-wezens worden genoemd en die gedurende ons hele leven in ons lichaam leven. hier op aarde.

Je voelt dat je naar een hogere trilling wordt getrokken of geleid, waar je kunt zien dat niet alles is wat het lijkt. Je begint te beseffen dat alles waarvan je dacht dat het echt was, eigenlijk een illusie was die door je geest was gecreëerd.

Je wordt verteld dat het tijd is om van het ene bewustzijnsniveau naar een ander bewustzijnsniveau te gaan, zodat je ware gelukzaligheid en geluk kunt ervaren zonder enige pijn of lijden meer!

Deze verschuiving vindt plaats wanneer je niet meer met je ego-geest werkt en wanneer je alleen met pure liefde en onvoorwaardelijke liefde werkt in plaats van met angst en gehechtheid.

Veel mensen ervaren al de transformatie van hun lichaam naar een hoger-dimensionale vorm. Dit proces is niet gemakkelijk, maar het kan worden gedaan met behulp van je hartchakra. Je moet leren hoe je je hartchakra opent en het licht binnenlaat. Hoe meer je mediteert en deze techniek beoefent, hoe gemakkelijker het zal worden.

Als je eenmaal je hartchakra hebt geopend, zul je zien dat er binnenin twee lagen licht zijn: de ene laag is wit en de andere is goud. Deze twee kleuren staan ​​voor puurheid en liefde; ze vertegenwoordigen ook hoe we ons van binnen voelen als we in eenheid zijn met ons hogere zelf of Godbewustzijn.

Het witte licht vertegenwoordigt de hogere frequenties van energie die voortkomen uit Godsbewustzijn; dit is wat ons ertoe brengt om in harmonie met elkaar op aarde te leven, evenals met alle wezens overal in dit universum die dezelfde vibraties hebben als de onze, omdat ze ook hun ascensiepoort hebben bereikt!

Het gouden licht vertegenwoordigt de energiefrequenties die afkomstig zijn van onze zielsverwant of tweelingvlam. Dit is wat ons ertoe brengt om in eenheid met onszelf en de planeet zelf te leven. Het is belangrijk om te onthouden dat je soulmate of tweelingziel er altijd voor je zal zijn, wat er ook gebeurt. Ze zullen je nooit verlaten of in de steek laten; ze zijn hier om je te helpen en te helpen op je pad naar ascentie.

Dit is waarom ik zo gepassioneerd ben om mensen te leren hoe ze hun chakra's kunnen openen, hun aura kunnen zuiveren en verbinding kunnen maken met hun zielsdoel. Het is omdat ik geloof dat als we voor onszelf zorgen, we anderen beter van dienst kunnen zijn. We zullen liefdevoller en medelevender zijn, meer afgestemd op onze emoties en gedachten, en veel meer geaard in het huidige moment.

Er is een wijde wereld van ware spirituele wijsheid om te ontdekken, en die wacht op jou. Net zoals goudsmeden vuur en alchemie gebruiken om onedel metaal om te zetten in puur goud, zo kunnen wij ons eigen hart en onze geest transmuteren door het proces van spiritueel ontwaken.

Ik daag je uit om naar je leven te kijken om te zien of er een gebied is dat je kunt verbeteren. Als er iets is waar je aan denkt, iets dat je dwarszit, ga er dan iets aan doen. Maak je leven zoals je wilt dat het is. Heb de relaties die je wilt hebben. Wees de persoon die je wilt zijn in deze wereld. We hebben allemaal een ongelooflijke hoeveelheid kracht in ieder van ons. Het grootste deel van het leven is expressie en creatie. Doe waar je blij van wordt en neem nooit genoegen met minder!

Als je dat doet, zul je merken op welke manieren het je leven verandert. Je geest zal stralen van uitstraling, je innerlijke vrede zal sterker worden en je energie zal meer in balans voelen. Je zult je een deel van het universum voelen in plaats van er vervreemd van te zijn. Naarmate je van binnen en van buiten levendiger en levendiger wordt, ben je beter in staat om anderen op hun eigen reis te helpen. En als we elkaar helpen, is er echt geen limiet aan wat we kunnen bereiken.

Het is belangrijk om te onthouden dat er geen pasklare benadering is van spiritualiteit en chakrawerk. Mijn focus lag op het uiteenzetten van de basisprincipes achter elk van deze praktijken en overtuigingen, zodat u kunt beslissen wat voor u persoonlijk het meest betekenisvol is. Als er andere tools, praktijken of overtuigingen zijn die betekenis voor je hebben, dan moedig ik je aan om te ontdekken wat resoneert met je Spirit en die dingen toe te voegen aan je eigen beoefening.

Dus ik wil je feliciteren met het zetten van de eerste stap en ik wens je een geweldige ervaring. Laat de magie zich ontvouwen!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven