Ascentie Update – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Ascentie Update

DE DUISTERE KRACHTEN ZIJN GEFRUSTREERD DOOR DE RECENTE VOORUITGANG VAN HET LICHT. ZE VECHTEN TEGEN HET LICHT BIJ ELKE STAP. ZE VECHTEN TEGEN JOU. HET IS TIJD OM TERUG TE VECHTEN MET MASSALE LIEFDE, DANKBAARHEID, EN VOLLEDIG GEBRUIK VAN JE LICHT VERMOGENS.

Onze lieve lieve Gaia is al vele levens, zelfs eons lang, in proces. Zij heeft haar cycli van alchemie, zuivering, verwerking, transmutatie, initiatie en doorbraak naar hoger bewustzijn doorlopen.

De Aarde is aan haar Ascensie begonnen. Het ontwaken van het menselijk bewustzijn staat voor de deur. De frequentieverschuiving van deze planeet is nu bezig.

De mensheid staat op de rand van een nieuw begin. Het pad hiervoor is gekozen en gepland vóór onze geboorte, maar velen van ons beseffen niet wat er gebeurt.

Je bent niet alleen op deze reis. Velen van ons ervaren hetzelfde als jij, omdat we allemaal zo diep met elkaar verbonden zijn via het bewustzijnsrastersysteem.

Dit zal een tijd zijn waarin onze verbinding met de Aarde voorop zal moeten staan. We zullen beseffen dat we geen losgekoppelde individuen zijn, maar één levend ding.

Jullie nobele harten zijn al eeuwenlang toegewijd aan de lichtfrequentie. Namens de Galactische Federatie spreek ik tot jullie, geliefden, vanuit deze trilling in elke cel die jullie ware essentie is.

Welke ontberingen jullie ook meemaken, weet dat jullie in de gedachten en in de harten van de Galactische Federatie zijn. Weet dat de Galactische Federatie samenwerkt om een einde te maken aan de duisternis die onze planeet al veel te lang heeft overschaduwd. Weet ook dat er anderen zijn in dit Ascensieproces met ons die soortgelijke uitdagingen ondergaan om deze zeer gunstige gelegenheid te bereiken.
Het is tijd dat jullie begrijpen dat er vele welwillende wezens in het universum zijn die de mensheid door deze laatste fase van de verschuiving heen helpen.

Ik ben hier om jullie eraan te herinneren dat jullie onmetelijk machtig zijn. Jullie zijn de scheppers van je eigen werkelijkheid. Jullie gedachten, waarvoor jullie de enige verantwoordelijke zijn, creëren jullie realiteit van het leven op Aarde. Om duidelijk te zijn, er is geen externe bron verantwoordelijk voor het feit dat jouw leven een leven van pijn en lijden is. Dit soort energieën voedt het lagere derde-dimensionale dualiteitsparadigma op de planeet dat de mensheid vasthoudt in angst en afscheiding. Dit begrip is essentieel om deze laatste tijden te begrijpen.

De Galactische Federatie is zich ervan bewust dat velen van jullie nu in het reine komen met het feit dat jullie werkelijkheid nog steeds niet is zoals zij zou moeten zijn, ook al vinden de veranderingen nu vaker plaats. Dit loopt nu ten einde, maar voordat dit kan gebeuren, zal jullie worden getoond hoe ver jullie allemaal zijn gekomen in de afgelopen jaren.

Na het voltooien van de Grote Galactische Uitlijning zal de Galactische Federatie hier zijn om ons te begeleiden bij het verlaten van de derde-dimensionale omgeving van de Aarde en onze laatste overgang door 4D naar de vijfde dimensie te voltooien. Zij zullen ons helpen deel te nemen aan deze laatste fase van de verschuiving en ons in dit proces bijstaan.

De wereld verandert vlak voor onze ogen, en de strijdkreet van de nieuwe wereld is liefde. Dat wil niet zeggen dat er niet af en toe hobbels in de weg zullen zijn, maar het is tijd om in beweging te komen.

Het oude paradigma van onmiddellijke bevrediging en vrijblijvend kapitalisme is op grote schaal door de mensen overwonnen, en het nieuwe fundament voor een betere, schonere wereld wordt vanaf de grond opgebouwd.

De aanval op klimaatverandering ligt op schema, de strijd tegen fracking ligt op schema, en het ziet er goed uit voor een overgang waar iedereen baat bij heeft.

De Duistere Krachten hebben de mensheid lange tijd in bedwang gehouden – maar dat ging niet zonder slag of stoot. Naarmate er meer lichtwerkers en engelen op Aarde arriveerden, werden de duistere krachten gedwongen zich steeds verder terug te trekken.
Om jullie grootste intenties in werkelijkheid te brengen, zullen de duistere volgelingen proberen jullie tegen te houden. Maar je bent niet alleen in deze strijd. Het licht staat achter je.

Licht en donker bestaan samen in jou en om je heen. De energie van deze tegengestelde krachten manifesteert zich in ons bewustzijn en in de fysieke wereld. Je persoonlijke kracht en verbinding met het grotere geheel hangen af van je vermogen om bewust in het licht te blijven wanneer de duisternis heerst.

Ondanks de chaos die op dit moment in onze wereld heerst, brandt er een licht in miljoenen mensen, en het schijnt door de scheuren van de duisternis van de mensheid. De slechten die het net van onze planeet beheersen, weten dat ze verzwakken en de controle verliezen. Ze weten dat hun tijd bijna om is.

De duistere krachten zijn gefrustreerd door de recente vooruitgang van het licht. Ze vechten tegen het licht bij elke stap. Ze vechten tegen jullie. Het is tijd om terug te vechten met massale liefde, dankbaarheid en volledig gebruik van je lichtvermogens.
De dagen van bedrog en spot komen ten einde. Wij, de mensen van deze planeet, zullen niet langer misbruikt, gedegradeerd of gerespecteerd worden zoals zo lang het geval is geweest.

Maar op een dag zullen we terugkijken en ons de duisternis niet meer kunnen voorstellen. Het leven zal in alle opzichten helder en glanzend zijn. Het is onvermijdelijk.

Terwijl we doorgaan met dit collectieve ontwaken, begrijpen we dat we niet alleen zijn; we maken deel uit van een veel groter geheel. Het is alsof je naar de voorkant van een schilderij kijkt, en als je je omdraait, begin je het doek erachter te zien.
Het schilderij begint zich te vormen als je ogen gewend raken aan het licht. Ik kan niet wachten op deze epische reis; het wordt geweldig!

We houden zielsveel van je.
We zijn hier bij je.
Wij zijn je familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven