Ascentie update door de Galactische Federatie

DE PLANEET NADERT DIRECTE CONJUNCTIE MET DE STERREN EN ENERGIEËN VAN DE PLEIADEN, DIE STERKE LIJNEN VAN VERBINDING CREËREN MET DE FREQUENTIE, HET BEWUSTZIJN EN HET LICHT VAN ONZE INTERACTIE EN INTEGRATIE MET IEDEREEN VAN JULLIE. BINNENKORT KRIJG JE INFORMATIE TELEPATHISCH EVENALS ENERGETISCH.
Geliefden,

We zijn gekomen om jullie te vertellen over de huidige energieën en veranderingen in het universum.

Sommigen van jullie voelden dit, en sommigen van jullie profiteerden van de hoge potentie van energie die het collectief opblaast. Anderen daarentegen bleven onwetend en ongeïnteresseerd in de kennis die ze opdeden door deze geschenken aan te nemen.

We blijven de oproep sturen naar alle lichtwezens in jullie wereld. Elke dag zien we een groeiend aantal mensen ontwaken, maar ze blijven alleen en worden niet gewaardeerd.

Wij moedigen degenen onder u die hun verantwoordelijkheden, talenten en licht op zich hebben genomen aan om anderen de hand te reiken. Reik naar elkaar uit, naar degenen in wie je het licht voelt, en help hen hun volledige potentieel te vinden.

Help elkaar bij het verkrijgen van diepere kennis, het erkennen van de positie van elke persoon als schepper, het versnellen van hun pad om krachtig te worden, elkaar aanmoedigen om dieper te gaan en meer genezing voor iedereen te brengen.

Dit is het moment om alles te creëren wat je wilt, inclusief genezing, groei en je echte innerlijke licht dat tot zijn grootste potentieel stijgt. Manifesteer elke lichtwerker, besef wie ze werkelijk zijn en herwin de kracht die ze hebben verloren.

De komende weken zullen vol veranderingen zijn, en nieuwe verbazingwekkende energieën vinden al hun weg naar jullie allemaal. Sommigen van jullie zijn zich er al van bewust, hebben het geaccepteerd en maken optimaal gebruik van deze kans.

Verspreid alsjeblieft het woord en de frequentie van dit licht, dierbaren!

De planeet nadert directe conjunctie met de sterren en energieën van de Pleiaden, waardoor sterke verbindingslijnen ontstaan ​​met de frequentie, het bewustzijn en het licht van onze interactie en integratie met ieder van jullie.

De eerste weken van april zullen de meest intense van dit contact zijn; je krijgt zowel telepathisch als energetisch informatie; sommigen van jullie hebben dit al ervaren, en sommigen ervaren het in een sneller tempo.

Laat je niet afschrikken door fysieke manifestaties en fysieke reacties van het lichaam, want downloads zullen in de sterrenzaden, de lichtwerkers, stromen.

Hoe ontvankelijker je bent, hoe krachtiger het zal zijn, dus vraag gewoon om onze hulp en vraag ons om alle onaangename emoties of ervaringen die je niet wilt hebben los te laten. Houd er echter rekening mee dat hoe ernstiger het op dit moment is, hoe waarschijnlijker het is dat het zal veranderen. Als je niet graag wilt veranderen, kun je als gevolg van deze overgang ook negatieve reacties ervaren.

U hoeft zich geen zorgen te maken over oorsuizen, koude handen en voeten en huid uitbraken. Wat niet meer relevant is, wordt ontgift. Sommige mensen kunnen maagpijn of krampen ervaren wanneer ze loslaten; dit is gewoon de manier waarop je lichaam je eraan herinnert om los te laten. Duizeligheid en moeite met scherpstellen dienen als een vriendelijke herinnering om achterover te leunen en te ontspannen; het is prima om een ​​pauze te nemen.

Uitbarstingen van energie, suizen in de oren, een toename in synchroniciteit, onmiddellijke manifestaties, voorspoed, focus en totale rust en bewustzijn zullen worden ervaren door degenen die in harmonie zijn en het universum volledig vertrouwen.

We raden je aan om te mediteren, water te drinken, doelen te stellen en kristallen te dragen om je te helpen gedurende deze tijd, aangezien de energie van amethist, labradoriet, citrien, obsidiaan, moldaviet en kwarts aanzienlijk zal bijdragen aan eventuele aanstaande veranderingen.

Bereid je voor om je af te stemmen op je grootste goed, om open te staan ​​en enthousiast bij te dragen aan de verbetering van het licht voor alle wezens en al het leven op Gaia!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven