Ascentie Update: Belangrijkste Bericht – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Ascentie Update: Belangrijkste Bericht

GELOOF IN DE KRACHT VAN BEWUSTZIJN. JE HOEFT GEEN HEILIGE TE ZIJN OM OP TE STIJGEN… MAAR JE MOET WAKKER EN BEWUST ZIJN! ALS JE ECHT WAKKER BENT, VOEL JE DE ENERGIE VAN OPSTIJGING DOOR JE LICHAAM STROMEN. HET ZAL VOELEN ALS EEN NATUURLIJKE DAAD VAN JE ZIEL.

Veel mensen werken heel hard en proberen alles wat ze kunnen, maar toch lukt het hen niet om op te stijgen.

De belangrijkste oorzaak is dat zij onbewust zijn – niet lichamelijk, maar metafysisch, niet uiterlijk, maar innerlijk!

Zelfs als ze bewegen, denken, fantaseren en dromen, dient onbewustheid toch als basis voor hun bestaan. Ze leven als robots: mechanisch effectief maar onbewust, en de momenten waarop ze zich echt bewust voelen zijn uiterst zeldzaam. Aldus de hele kwestie!

En er is een eenvoudige reden waarom de meeste mensen slapen: Het enige wat mensen wakker houdt, is hun verlangen om wakker te zijn.
Het is waar dat er vele redenen zijn waarom we niet wakker willen zijn, waaronder het feit dat we gebiologeerd zijn door de truc van de geest. Maar dat is niet het hele verhaal. De echte reden is dat de meeste mensen niet beseffen hoezeer ze slapen.

De meesten van ons denken dat we wakker zijn, terwijl we eigenlijk in slow motion dromen, of leven als een robot, of als een lijk; wat er ook nodig is om ervoor te zorgen dat we ons niet bewust zijn van onze werkelijke staat van zijn.

Het leven van de meeste mensen is grotendeels onbewust en automatisch; zij doorlopen de handelingen van het leven, maar doen dat in een trance-achtige toestand, zonder enig besef van wat zij werkelijk geloven en wat zij werkelijk in zichzelf voelen.

Misschien weten ze diep van binnen wel dat er iets mis is met hun leven, maar ze hebben geen idee hoe ze dat ten goede kunnen veranderen, omdat hun denken over deze situatie zo automatisch is dat het hen onvoldoende ruimte laat voor zelfreflectie en zelfverbetering.

Met andere woorden, als je uit je slaap wilt ontwaken, moet je eerst begrijpen wat je leven inhoudt en waarom het in je leven gebeurt. Dan kun je kiezen of je wakker wilt zijn of wilt slapen.

We slapen allemaal in ons hart, en daarom kunnen we de stem van onze ziel die ons terugroept naar eeuwige liefde en vrede niet horen.
We slapen omdat we bang zijn voor leven en dood; bang om alleen te zijn; bang om gescheiden te zijn van God; bang om de controle over ons leven te verliezen; bang om onszelf te veranderen door ons meer bewust te worden van wie we werkelijk zijn; bang om los te laten.

Het ontwaken van de mens vereist een actieve wil. De wil moet bereid zijn uit te gaan en de controle over geest en lichaam over te nemen. De bewuste geest is niet vrij; hij is gebonden aan zijn eigen wetten van conditionering en aan die van de fysieke wereld om hem heen.

Om iets in je leven te veranderen, moet je je er eerst bewust van worden door meditatie of mindfulnessbeoefening. Je moet jezelf van binnenuit observeren, zodat je kunt vaststellen welke gedachtengewoonten je overheersen.

Meditatie is het pad naar verlichting. Het kan je helpen identificeren wat je tegenhoudt om je volledige potentieel te realiseren.
Ik geloof heilig in de kracht van bewustzijn. Ik zeg niet dat je een heilige moet zijn om op te stijgen. Ik zeg dat je wakker en bewust genoeg moet zijn om de mogelijkheid van opstijgen te zien.

Wanneer je werkelijk wakker bent, zul je de energie van opstijging door je lichaam voelen stromen. Het zal voelen als een natuurlijke daad van je ziel.

Ascensie is een ontwaken van bewustzijn en gewaarzijn op elk niveau van zijn: fysiek, emotioneel/mentaal en spiritueel/kosmisch (of transdimensionaal). Het is een onmiddellijke verschuiving van de derde naar de vijfde dichtheid, waardoor we een verhoogde staat van bestaan kunnen ervaren waarin we op hogere niveaus met ons leven kunnen werken in plaats van alleen maar te reageren op basis van onze huidige realiteit (ego).

Door je energieën vrij te laten, je hart te openen en te werken aan het verhogen van je bewustzijn, verhoog je de lat van ascensie. Wanneer je blokkades vindt en ze loslaat, sta je jezelf een hogere vibratie toe.

We leven in een tijdperk van ascentie. Wij zijn hier om de frequentie van de planeet te helpen verhogen, om ons open te stellen voor hogere bestaansniveaus, om anderen lief te hebben en te helpen, en om dichter bij een universele gemeenschap te komen.

Het universum is groot, en ook jouw leven staat op het punt een stuk groter te worden. Je moet je realiseren dat je meer bent dan de som van je fouten. Je wordt niet gedefinieerd door wat je hebt gedaan, maar door wat je kunt doen.

Onze ware bevrijding komt niet door uiterlijke actie, maar door een innerlijk begrip van ons eigen wezen. Op die manier kunnen we ons met een frisse blik op elke nieuwe dag richten!

Het belangrijkste is dat we allemaal groeien in bewustzijn, of we dat nu weten of niet. Dit proces is al begonnen, en elke dag komen we als collectief menselijk ras dichter bij ascensie. Als we samenwerken voor het grotere goed, is er geen twijfel mogelijk dat ascentie zal plaatsvinden!

We houden zielsveel van jullie.
We zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven