Ascentie hulpmiddel – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Ascentie hulpmiddel

WE HEBBEN ÉÉN DAG TE LEVEN – VANDAAG. MORGEN IS ONZEKERHEID. HET IS EEN KANS OM EEN BETERE WIJ TE ZIJN. MAAR NOG STEEDS EEN ONBEKENDE. LATEN WE VANDAAG ALS EEN KANS ZIEN OM TE GROEIEN EN DE TOEKOMSTIGE VERSIE VAN ONSZELF TE WORDEN.

Geliefden,

De klok tikt door. Vandaag, terwijl de toekomst wacht, kunnen we kiezen hoe die eruit zal zien. De enige manier waarop je het 24-uurs venster volledig kunt waarderen is door ermee te leven.

Je moet ermee leven. Je dag, je leven, je geluk, je geestelijke gezondheid, het hangt er allemaal vanaf. Je moet ermee leven. Je moet het laten tellen.
Elke dag worden we geconfronteerd met nieuwe uitdagingen, nieuwe scenario’s, nieuwe beslissingen, nieuwe doelen, nieuwe prestaties, nieuwe relaties, nieuwe dromen, nieuwe successen, nieuwe mislukkingen, nieuwe kansen, nieuwe obstakels, nieuwe kansen, nieuwe fouten, nieuwe spijt en nieuwe wijsheid. Niets blijft ooit hetzelfde.

Het leven verandert zo snel dat we nauwelijks tijd hebben om op adem te komen.

Elke minuut die we doorbrengen met wachten op de volgende grote kans is een verspilde minuut. Het gaat erom in het heden te leven en ons te richten op wat we NU kunnen doen om ons leven beter te maken. Dat is precies de reden waarom vandaag de enige dag is die telt – omdat we er nu ons voordeel mee kunnen doen.

En het is waar. Vandaag is de enige dag dat je jezelf moet afvragen: Wat ga ik doen om zin en doel in mijn leven te brengen?
Er zijn geen herkansingen in het leven, dus is het belangrijk om te profiteren van de uren, minuten en seconden die je voor je hebt.
Vraag jezelf af, wat is het belangrijkste voor mij? Als het antwoord is: “Ik wil rijk zijn” of “Ik wil gelukkig zijn”, doe dan wat je moet doen om dat te bereiken. Als het antwoord is: “Ik wil mijn bewustzijn verhogen of ik wil de wereld redden,” doe dat dan.

Het zal niet gemakkelijk zijn. Het zal moeilijk zijn. Het zal gevuld zijn met tegenslagen, uitdagingen en obstakels. Dit is niet alleen een kwestie van moeite doen. Het is een kwestie van beslissen wat belangrijk is en daaraan vasthouden, wat er ook gebeurt.

Het belangrijkste is krijgen wat je wilt. Al het andere is minder belangrijk dan dat. Zelfs je familie en vrienden. Zelfs je baan. Zelfs je ego.
Je hebt de vrijheid om vandaag anders te maken. Je hebt de vrijheid om te doen wat je wilt doen. Wat ga je vandaag doen?

Maar we denken altijd aan het verleden en de toekomst. Maar de toekomst komt niet. Het is hier, vandaag. De toekomst is hier en nu.
Omdat de toekomst er vandaag is, zijn we vrij om ervoor te kiezen. We kunnen ervoor kiezen om de toekomst te accepteren als onvermijdelijk, of we kunnen ertegen vechten. We kunnen ertegen vechten door nieuwe manieren te vinden om ons leven voort te zetten, of we kunnen ervoor kiezen om de toekomst te vernietigen door op te geven, toe te geven en te accepteren.

Het leven heeft afleidingen. Ik heb er niet altijd de volledige controle over, maar één ding heb ik wel in de hand en dat is mijn houding ten opzichte van de dag. Ik kan kiezen voor focus in plaats van afleiding. Als ik me verstrooid, overweldigd of gefrustreerd voel, probeer ik me mijn doel te herinneren. Het is altijd beter om je dag te beginnen met intentie. Dit betekent dat je dat ene specifieke ding moet vinden dat je die dag wilt bereiken en daaraan moet werken tot je klaar bent.

Ken je de kracht van intentie? Het is het allerbelangrijkste aspect om dingen gedaan te krijgen. Je moet weten wat je die dag, week, maand of jaar gedaan wilt krijgen. De intentie die je hebt voor die dag moet je aan het begin van de dag opschrijven zodat je je voortgang kunt bijhouden.
Stop vanaf vandaag met denken aan gisteren of morgen. Maak van vandaag je enige gedachte. Je zult merken dat je je doelen sneller bereikt omdat je gericht bent op het heden. De kracht van vandaag is enorm!

We doen dit vaak. We leven in het verleden. We leven in de toekomst. We hebben voortdurend het gevoel dat we iets van gisteren moeten overwinnen of morgen iets nieuws moeten bereiken. Of we denken dat het een goede dag gaat worden, terwijl we vandaag eigenlijk alles hebben wat we hebben.

Het leven is te kort om je zorgen te maken over het verleden en over morgen.

Het gaat er niet om wat je in het verleden hebt gedaan of hoe goed je plannen voor morgen zijn. Het gaat over nu. Het gaat erom dat je vroeg opstaat, je werk doet en het resultaat ziet van wat je vandaag doet, want dat is belangrijker dan al het andere.

Hoe vaak denk je aan het verleden? Het verleden is een essentieel onderdeel van ons leven, maar het kan ook onze ondergang zijn. We hebben te veel tijd besteed aan het herbeleven van onze vorige fouten.

Dan beginnen we te denken aan morgen, hoe we dit en dat zullen doen en hoe we veel zullen bereiken. Maar als het morgen is, herhalen we het proces. We stellen onze acties uit tot de volgende dag en blijven onveranderd.

Het geheim is controle nemen over je dag. Dit ogenschijnlijk eenvoudige gedrag heeft grote gevolgen. Heb je je ooit afgevraagd waarom succesvolle mensen zo succesvol lijken te zijn? Dat is omdat ze dit geheim hebben ontdekt en het consequent gebruiken. Hetzelfde geldt voor succesvolle mensen in het bedrijfsleven of in de sport of op elk ander gebied dat je maar kunt bedenken.

Elke dag moet je beslissen hoe hard je jezelf wilt pushen. Je moet beslissen of vandaag de dag wordt dat je verandert wat je doet of niet. Jij beslist hoe ver je wilt gaan met je leven en je bedrijf. Je gewoonten en acties bepalen mede waar je terechtkomt in je leven en in je bedrijf.
We hebben één dag om te leven – vandaag. Morgen is onzeker. Het is een kans om een beter mens te worden. Maar het is nog steeds een onbekende. Laten we vandaag beschouwen als een kans om te groeien en de toekomstige versie van onszelf te worden.

Er ligt kracht in RECHT NU, niet morgen of over twee weken.

Vandaag is jouw dag. Je bent op weg naar geweldige plaatsen! Je bent klaar voor een opwindende reis! Je zit vol energie, hoop en vastberadenheid.
We houden zielsveel van je.

Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn je familie van licht.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven