Ascentie 101

BIJ MEDITATIE GAAT HET EROM UIT TE VINDEN WIE JE BENT, HET LICHAAM WEG VAN HET LICHAAM, DE GEEST WEG VAN DE GEEST EN DE GEVOELENS WEG VAN DE GEVOELENS.

Menselijke rassen zijn over de hele planeet, en veel individuen zijn op zoek naar een nieuwe manier van leven die harmonie en welvaart garandeert.
Veel mensen gaan die kant op en veranderen hun leven aanzienlijk – zij worden vegetariërs en sluiten zich aan bij een of andere organisatie die hun een gevoel van verbondenheid en verbondenheid met hogere krachten geeft. Ze hebben het gevoel dat ze toleranter zijn geworden tegenover andere mensen en de natuur.

In de moderne wereld is het meer een mode om al die nieuwe dingen uit te proberen. Tegenwoordig is verlichting niet iets buitengewoons; het is heel populair om wijsheid in jezelf te voelen, zelfs onder jonge mensen.

We zitten midden in een kwantumovergang – we gaan door een collectieve verschuiving van derde- naar vijfde-dimensionaal bewustzijn. Het is tijd om verantwoordelijkheid te nemen voor onze overtuigingen, zodat we kunnen leven in een wereld vol overvloed en licht, in plaats van overgeleverd te zijn aan de genade van de duistere krachten die vandaag de dag de planeet domineren.

Het collectieve bewustzijn is zo lang zo laag geweest dat we een “nieuw normaal” hebben gecreëerd dat het goed voelt om te leven in een wereld vol oorlog, hongersnood, haat en onrecht.

Veel mensen zijn bewust of onbewust op zoek naar een manier om hun bewustzijn terug te brengen naar de 5e Dimensionale wereld vanuit de illusoire wereld die door het ego is geschapen.

In je fysieke menselijke vorm besta je momenteel in de Derde/Vierde Dimensie. Om de “verschuiving” naar de volgende dimensie te maken, moet je je bewustzijn verhogen. Wanneer iemand een bewustzijn heeft dat hoog genoeg is om in de Vijfde Dimensie te functioneren, zal hij/zij een geest hebben die sterk genoeg is om alles te kunnen manifesteren wat nodig is voor zijn/haar fysieke omgeving.

Je kunt je bewustzijn in stand houden of verhogen naar de vijfde dimensie door een tijdje meditatie te leren. Meditatie is de manier waarop je kunt genieten van de voordelen van stilte in je dagelijks leven, samen met het gebruik ervan om je bewust te verbinden met je ziel en geest.
Meditatie kan daarbij zeer behulpzaam zijn, omdat het ons helpt controle te krijgen over onze geest en ons bewustzijn te verheffen voorbij het ego dat ons vasthoudt in illusies. Meditatie verandert je frequentie.

Het is een avontuur om te weten wat je bent. Alles zit in je. In jou zit veel schoonheid, liefde en vreugde. Dus, wanneer je je meditatie reis begint, zul je ervan genieten omdat alles zich voor je ogen zal openen. Je zult zien dat je hart gevuld kan worden met liefde, dat je lichaam gevuld kan worden met vreugde.

Meditatie gaat erom uit te vinden wie je bent door het lichaam weg te kijken van het lichaam, de geest weg van de geest, en de gevoelens weg van de gevoelens.

Het is als het oog van een storm. Het is kalm, sereen en vredig. Tijdens de meditatie identificeren we de stroom gedachten die we hebben; we leren ze eenvoudigweg te observeren zonder ons eraan te hechten of ze in de weg te laten zitten.

Het is een heel eenvoudige kunst. Iedereen kan leren mediteren. Het betekent gewoon jezelf zijn en genieten van wat er is.

Probeer langzaam de ervaring van meditatie binnen te gaan. Ga met liefde de meditatie in. In het begin zal het niet zo gaan, maar als je het met liefde blijft proberen, zonder enige eis, zal het komen.

Als je wilt mediteren, ga dan gewoon 5 minuten in stilte zitten met je ogen dicht en kijk bewust naar je ademhaling. Denk nergens aan. Wees je gewoon bewust van je ademhaling en voel het gevoel van in- en uitademen – heel zachtjes en heel bewust gedurende 5 minuten. Verander de situatie niet; probeer de manier waarop je ademt, zit of iets doet niet te veranderen – blijf gewoon zoals je bent.

Je zult geleidelijk een diepe stilte in jezelf ontwikkelen. In die stilte zul je ontdekken wie je werkelijk bent.

Meditatie houdt in dat je er gewoon bent, zonder actie, gedachten of emoties. Je bent gewoon jezelf, en dat is heerlijk. Als je niets doet, waar komt die vreugde dan vandaan? Het komt uit jezelf.

Meditatie is een ladder om jezelf te brengen van waar je bent naar waar je wilt zijn. Het is een eenvoudig proces in stappen om je van je huidige zelf naar je echte zelf te brengen.
Het is het grootste avontuur omdat we niet ten strijde trekken tegen een vijand, maar tegen onszelf. En als we onszelf overwinnen, winnen we de oorlog. Hoe kan het geen vreugdevol en mooi avontuur zijn?

Lelijkheid vervaagt zodra je de vreugde van het leven begint te zien. Als je met vreugde naar het leven kijkt, verdwijnt de droefheid. Je kunt niet tegelijkertijd hemel en hel hebben; je kunt er maar één hebben. Het is helemaal aan jou.

We houden zielsveel van je.
We zijn hier bij je.
Wij zijn je familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Scroll naar boven