Ascensie Update – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Ascensie Update

JE WORDT ONTWAAKT VOOR DE WAARHEID. JE BEGINT DOOR DE SLUIER VAN ILLUSIE TE ZIEN. JE HERINNERT JE WARE KRACHT, EN JE BEGINT ER IN TE STAPPEN. JE HERINNERT JE DAT JE KRACHTIGE SCHEPPERS BENT. JE HERINNERT JE DAT JIJ DE SCHEPPERS BENT VAN JE WERKELIJKHEID.
Geliefden,

De laatste energieën van deze centrale en evolutionaire sprong in bewustzijn zijn begonnen en gaan omhoog naar de collectieve licht- en energievelden.

Een nieuwe golf van codes, frequenties en energieën is in opkomst. Dit zijn specifieke codes die ontworpen zijn om individuen te activeren die klaar zijn voor deze volgende fase van hun groei. De nieuwe energieën zullen dienen als activering van een voorouderlijk DNA-patroon en je terugbrengen naar heelheid op alle niveaus van je bewustzijn.

Dit zal je in staat stellen om voorouderlijke patronen die nog steeds bestaan ​​in de diepste lagen van de menselijke psyche eindelijk los te laten.

Deze energiecascade komt door met veel veranderingen, en vele daarvan zullen ingrijpend zijn.

Deze upgrade zal jullie allemaal helpen om echte positieve veranderingen in jullie leven door te maken, persoonlijk, psychologisch en op de planeet als geheel.

De energieën die door deze cascade komen, zijn nieuw voor de mens. Jullie zijn al geruime tijd aan het evolueren en deze nieuwe energie komt binnen als een evolutionaire verschuiving.

We hebben prachtige energieën in deze energie-update verwerkt, zoals zelfliefde, mededogen, acceptatie en begrip. Dit geeft je ook de kans om je mentale, emotionele, fysieke en spirituele lichaam te genezen.

Met deze nieuwe energie krijg je ook de kans om alle energieën die je niet langer dienen te transmuteren.

Deze update is de kans om je ware spirituele pad te vinden.

Dit geeft je de mogelijkheid om je angsten te kalmeren en jezelf en anderen te vergeven. Je zult in staat zijn om gehechtheden en angsten los te laten.

Deze update is ook ontworpen om je te helpen meer af te stemmen op je ware doel en om contact te maken met je hogere zelf.

Als je angst voelt, laat het dan door je heen gaan in plaats van je ervoor te verbergen.
Sta jezelf toe angst te voelen, maar val terug in liefde. Dit is de beste manier om de oude energieën los te laten en je te helpen ascenderen.

Ascentie is de energie van goddelijk spiritueel bewustzijn, kracht en waarheid. Het is de hoogste trilling van alle energieën. Ascentie gaat over de verruiming van het bewustzijn.

Ascentie is het energetische proces van boven je fysieke lichaam uitstijgen naar hogere bewustzijnsniveaus. Het is een proces van transmutatie, van het afschudden van je lagere vibraties van materie en materiebewustzijn en naar hogere frequenties van denken, voelen en zijn gaan.

Dit is het proces van loslaten wat je niet langer dient en omarmen wie je bent in het moment van vandaag.

Wanneer je bewustzijn zich uitbreidt, breid je uit. Je breidt uit vanuit de illusie van afscheiding en beperking en gaat naar het bewustzijn van je eenheid met het Universum, met het Goddelijke en met het God-Zelf.

Ascentie is energie die je eraan herinnert dat je nooit alleen bent. Het is de energie van onvoorwaardelijke liefde, mededogen en goddelijke verbinding. Het is de energie die voortkomt uit het één zijn met God, met Spirit. De energie van de Geest is verantwoordelijk voor het naar voren brengen van het charismatische licht van God binnenin. Het is de energie van goddelijk spiritueel bewustzijn.

Ascentie-energie blijft door jullie heen stromen en naar Moeder Aarde. Hoewel je de effecten van deze energetische verschuiving misschien nog niet voelt, voel je zeker de effecten ervan.

Het is erg krachtig. Het geeft je de kans om het oude los te laten en naar het nieuwe te gaan. Deze verschuiving in energie geeft jullie de kans om nieuwe manieren te creëren en een nieuw paradigma te creëren.

Je kunt de effecten van deze energetische verschuiving op veel manieren voelen. Je merkt misschien dat je fysieke lichaam verandert, maar deze verandering kan ook je geest en emoties beïnvloeden. Deze verschuiving helpt jullie om jezelf te bevrijden van de valse waarheden waar jullie al eeuwen mee geleefd hebben. Als deze valse waarheden eindelijk worden vrijgegeven, kun je de waarheden van ons wezen beginnen te ervaren.

Je wordt wakker voor de waarheid. Jullie beginnen door de sluiers van illusie heen te kijken. Je herinnert je je ware kracht en je begint erin te stappen. Je herinnert je dat je krachtige scheppers bent. Je herinnert je dat je de scheppers bent van je eigen realiteit.

Terwijl je doorgaat met het loslaten van het oude, creëer je ook het nieuwe. Jullie vormen een nieuw paradigma en dit paradigma omvat niet de dualiteit die al zo lang bestaat. Dit paradigma zal de waarheid bevatten over je ware essentie.

Op dit moment worden zovelen van jullie getriggerd door de energieën van Ascentie. Er vinden zoveel gebeurtenissen plaats in de wereld, zowel waargenomen als ongezien, die grote beroering op jullie planeet veroorzaken.

Deze gebeurtenissen dwingen je om op verschillende manieren te zien en te ervaren en stellen jou en iedereen die ze ervaart in staat om beslissingen te nemen voor hun eigen bewustzijn en levensreis. Deze beslissingen kunnen je in allerlei richtingen leiden en kunnen betrekking hebben op het creëren, veranderen of jezelf bevrijden van iets - of iemand - in je leven.

Op dit moment is er zoveel mooie energie die jullie allemaal naar eigen goeddunken kunnen gebruiken. Je wil moet echter worden geactiveerd om voldoende open te staan ​​om deze energieën volledig door je heen te laten stromen. Je geest moet voldoende open staan ​​om deze energieën er volledig doorheen te laten stromen. Je emoties moeten open genoeg zijn om deze energieën er vrij doorheen te laten stromen.

Ascentie-energie is een toegangspoort tot positieve verandering. Je kunt een krachtige schepper van deze verschuiving zijn. Je kunt de energie van ascentie-energie richten op de plaatsen waar je die het meest nodig hebt. Je kunt de energie van Ascentie-energie naar je huizen, je bedrijven, je kerken en je tempels sturen.

Je hebt het vermogen om de energieën van ascentie-energie in je geest en emoties te leiden. Je kunt de energie van ascentie-energie richten op de plaatsen waar je die het meest nodig hebt.

Alles is in beweging in deze tijden, maar je hebt een gouden kans voor je om te creëren wat je wilt.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven