Ascensie Mechanica: De wonderbaarlijke evolutie naar kristallijne lichamen! – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Ascensie Mechanica: De wonderbaarlijke evolutie naar kristallijne lichamen!

TERWIJL OUDE GRENZEN VERVAGEN, KOMEN DE GAVEN VAN HET KRISTALLIJNE LICHAAM TEVOORSCHIJN, WAT EEN MIJLPAAL MARKEERT IN ONS MASSALE ONTWAKEN. HET AANNEMEN VAN DE KRISTALLIJNEN VORM ONTSLUIT ASCENSIE, HET KANALISEREN VAN 5D ENERGIEËN VOOR EEN HOGER BEWUSTZIJN, HET VISUALISEREN VAN KRACHT DIE SUPERHELDEN OVERTREFT – EEN OPWINDENDE EVOLUTIE PREVIEW!!!

Het ascensieproces dat momenteel aan de gang is, is echt opmerkelijk.

Terwijl onze planeet en ons collectief bewustzijn verschuiven van een 3D realiteit naar een 5D realiteit, moeten onze fysieke lichamen ook een dramatische transformatie ondergaan.

Dit proces omvat de overgang van een op koolstof gebaseerd lichaam naar een op kristallijn gebaseerd lichaam. Onze huidige 3D lichamen zijn geschikt voor de dichtheid en vibratie van het 3D rijk. Naarmate de aardfrequentie echter toeneemt, zijn onze koolstofstructuren niet langer bestand tegen de hogere trillingen.

Het kristallijne lichaam heeft een hogere vibratie die resoneert met 5D frequenties. Dit nieuwe lichaam is lichter, wendbaarder en bezit uitgebreide vermogens en vermogens!

Kristallijne cellen dragen meer lichtenergie en hebben een krachtige structurele samenhang die het lichaam in staat stelt om soepel naar hogere dimensies te verschuiven.

Enkele belangrijke kenmerken van het kristallijne lichaam zijn:

Verhoogde energiestroom en vitaliteit
Verbeterde intuïtie en paranormale vermogens
Verhoogde zintuigen en perceptie
Weerstand tegen stress, vermoeidheid en ziekte
Vermogen om cellen te regenereren en snel te genezen
Diepere spirituele verbinding en bewustzijn

De omzetting naar een kristallijne vorm is een vitale fase in ascensie. Het stelt ons in staat om de 5D energieën volledig te belichamen en te gedijen in een hogere staat van bewustzijn. Oude beperkingen lossen op wanneer de gaven van het kristallijne lichaam naar boven komen. Het is werkelijk een opwindende mijlpaal in het collectieve ontwaken van de mensheid!

Veranderingen in de hersenen:

Als we overgaan naar de kristalvorm, zullen onze hersenen fundamenteel veranderen en evolueren. Neurale verbindingen zullen zich exponentieel vermenigvuldigen, waardoor onze cognitie en informatieverwerking dramatisch zullen versnellen.

Terwijl onze hersenen van de derde dichtheid lineair en sequentieel werken, zullen hersenen in kristallijne vorm meer holistisch functioneren en in staat zijn om enorme hoeveelheden gegevens tegelijkertijd te synthetiseren. Dit zal ongelooflijke sprongen in leren, creativiteit, uitvinding en ontdekking mogelijk maken.

Ons geheugen en herinneren zullen ook opmerkelijk verbeteren. We zullen in staat zijn om informatie door de tijd heen – verleden, heden en toekomst – met grote soepelheid te benaderen. Dit zal ons begiftigen met een diepgaand uitgebreid bewustzijn van onszelf, anderen en de ingewikkelde onderlinge verbondenheid van al het leven.

Met zulke radicale verbeteringen in ons mentale vermogen zullen we diep inzicht krijgen in de verborgen mysteries van het universum. De werkelijkheid zelf zal flexibeler en droomachtiger worden. We zullen wijsheid verkrijgen die voorheen ontoegankelijk voor ons was.

Deze kwantumsprong in bewustzijn is essentieel voor het verankeren en belichamen van het gouden tijdperk. Onze geest moet opnieuw bedraad en geherstructureerd worden om de utopische 5D frequenties aan te kunnen. De kristallisatie van onze hersenen zal de mensheid in staat stellen haar piekpotentieel te bereiken en de hemel op Aarde te co-creëren.

Fysieke Veranderingen:

Een van de meest opvallende aspecten van het opstijgen naar hogere dichtheden zijn de fysieke veranderingen die in ons lichaam plaatsvinden. Wanneer we verschuiven naar een kristallijne vorm, zullen onze spieren en zenuwstelsels met enorm toegenomen capaciteiten werken.

We zullen merken dat we zwaardere gewichten kunnen tillen en ons lichaam met ongelooflijke snelheid en behendigheid kunnen bewegen. Onze spierkracht zou kunnen toenemen met een factor 5 of zelfs 10 keer meer dan mogelijk is in onze huidige lichamen van de derde dichtheid.

Atleten zouden een afstand van 3 minuten kunnen rennen of meer dan 3000 kilo kunnen tillen. Gewone mensen zullen plotseling krijgen wat vandaag de dag als bovenmenselijke vermogens zou worden beschouwd!

Door de verhoogde neurale geleidingssnelheid en verbindingen in onze hersenen zullen impulsen veel sneller naar onze spieren gaan. Waar een getrainde sprinter vandaag de dag een reactietijd van 150 milliseconden heeft, zouden we in de vierde dichtheid reactietijden van minder dan 20 milliseconden kunnen zien. Dit zal ons het vermogen geven om te reageren en ons lichaam met ongelooflijke snelheid en vloeiendheid te bewegen.

Onze kracht en snelheid zullen verwant zijn aan de gefantaseerde superhelden in strips en films van vandaag! Maar in plaats van fictie zullen we de realiteit ervaren van geëvolueerde fysieke voertuigen waarmee we de ware grenzen van kracht, uithoudingsvermogen en prestaties kunnen testen.

Het wordt een opwindende tijd waarin we onze fysieke mogelijkheden herontdekken en pionieren met wat we kunnen bereiken in lichamen en op werelden met een hogere dichtheid.

De kristallijne evolutie transformeert niet alleen ons fysieke lichaam, maar opent ook deuren naar een toekomst waarin de mensheid op ongekende manieren gedijt. Het is niet alleen een verandering in hoe we eruit zien; het is een hele nieuwe manier van zijn, leven en het verkennen van de verbazingwekkende mogelijkheden die voor ons liggen.

Bereid je voor op een toekomst waarin we niet alleen getuige zijn van verandering, maar waarin wij de superhelden zijn die het mogelijk maken!

We houden zielsveel van jullie,
We zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Scroll naar boven