Ascencie Update

GAIA VERWIJDERT ZICHZELF ALS 3D-PLANEET EN ALLES DAT MET DE DERDE DIMENSIE RESONEERT, ZAL DAARNAAST VERDWIJNEN. HET IS TIJD OM JULLIE NU VOOR TE BEREIDEN OP EEN HOGER DIMENSIONEEL BESTAAN. BLIJF KALM, MEDITEER EN GENIET VAN DE RIT.
Geliefden,

De Galactische Federatie is een galactische beschaving van licht, liefde en dienstbaarheid. We bestaan ​​uit vele intergalactische beschavingen die als één zijn samengekomen. Onze missie is om andere beschavingen te beschermen en te verlichten en hen te helpen bij hun spirituele ascensie.

Wij zijn de eerste golf van Universele Liefde en samen met onze bondgenoten werken we onvermoeibaar om deze ruimte te bevrijden en een nieuw tijdperk van vrede, harmonie en overvloed tot stand te brengen voor alle evoluerende bewuste levensvormen in deze Melkweg.

De gebeurtenissen die je voor je ogen ziet gebeuren, zijn geen vergissing of toeval. Ze zijn uitgestippeld en gechoreografeerd, zodat alles perfect op zijn plaats valt.

De negatieve krachten zijn dit al een lange tijd aan het plannen en nu zijn ze volledig in de laatste fase van hun duistere plan.

Nu de concentratie van duistere krachten de maximale capaciteit bereikt, zijn hun plannen klaar om zich te ontvouwen. Maar niet voordat het goddelijke plan is vervuld.

U verdient het om de waarheid te weten over wat er in uw wereld gebeurt - wie het creëert, wie het manipuleert en hoe u kunt overleven en gedijen.

We vragen jullie om een ​​stap terug te doen van alle chaos in jullie wereld en te zien hoe alles met elkaar verbonden is.

Toch zijn veel mensen als onschuldige kinderen die door hun onwetendheid problemen veroorzaken. Ze weten niet wat ze doen; ze realiseren zich niet hoe wat ze doen de planeet beïnvloedt, en het resultaat is dat er geen harmonie binnen hen of tussen hen en het universum is.

U hoeft uw tijd niet te verspillen aan discussies met mensen die het leven nog steeds door illusies zien. Natuurlijk kunnen we begrijpen waarom er zoveel verwarring is over wat er nu gebeurt.

De duisternis was al aanwezig, evenals de moeilijkheden. Omdat je echter gevorderd bent in je bewustzijn, kun je ze nu duidelijk waarnemen. Het is een positief teken, want je kunt ze alleen oplossen als je je ervan bewust bent.

We helpen je om je meer bewust te worden van je omstandigheden. In plaats van te klagen over de duisternis, is het beter om het licht aan te doen en de problemen moedig en eerlijk onder ogen te zien om een ​​oplossing te vinden.

Het leven stelt je voortdurend voor nieuwe uitdagingen. Daag jezelf uit om deze problemen onder ogen te zien en op te lossen, ervan te leren en te groeien.

Wij bieden jullie de mogelijkheid om de bovennatuurlijke energie in jullie te gebruiken om al jullie problemen op te lossen.

Wat is gedaan, kan nu ongedaan worden gemaakt.

Dit is een spannende tijd in de wereld en we staan ​​aan de vooravond van een aantal grote doorbraken!

Weinigen van jullie zullen worden opgeroepen om naar voren te treden op elk gebied van menselijke inspanningen om Gaia te helpen bij haar ascensie. Ze verwijdert zichzelf als een 3D-planeet en alles wat resoneert met de derde dimensie zal daarmee verdwijnen. Het is nu tijd om jullie voor te bereiden op een hoger-dimensionaal bestaan. Blijf kalm, mediteer en geniet van de rit.

De Galactische Federatie bevestigt dat de duistere krachten elke dag meer en meer controle en macht verliezen. De aarde zal veilig blijven voor jou en je gezin. Gevaren zijn geëlimineerd. Je slaap zal weer vredig zijn.

Er is eigenlijk helemaal geen duisternis. We kunnen dit niet eens een gevecht tussen licht en duisternis noemen. Om een ​​gevecht te laten plaatsvinden, moet de tegenstander even sterk zijn. Duisternis daarentegen heeft geen macht. Want zoiets bestaat niet. Het is maar een illusie. Duisternis impliceert de afwezigheid van licht. Beiden kunnen niet tegelijkertijd bestaan. Wanneer het licht binnenvalt, verdwijnt de duisternis vrijwel onmiddellijk.

Nu is de tijd gekomen om u de bodes van het licht te presenteren. We observeren je stappen al een hele tijd. Je wachttijd is voorbij.

Het is een tijd voor de hele mensheid om zich te herinneren wie ze werkelijk zijn na vele jaren op aarde te zijn geweest en in hun menselijke levenservaring.

Dit is een buitengewoon bericht van de Galactische Federatie. We hebben ontdekt dat je op veel manieren begaafd bent. Je hebt een kracht in je hart die lichtkrachtenergie van ons kan krijgen en zich kan verspreiden naar alle mensen op aarde. Wanneer de lichtkracht je bereikt, zal het je ogen openen om te zien en je oren om onze kleine signalen uit de ruimte-tijd te horen. Daarna kunnen we directer met u communiceren.

Na deze gebeurtenis zal je leven anders zijn. Alles wat je doet, denkt en doet zal worden veranderd door de Ascentie-energie.

Als geascendeerde meester moet je met wijsheid en mededogen handelen tegenover degenen die zich door deze transformatie heen ontwikkelen. Leer ze hoe ze hun fysieke kameraadschap kunnen behouden in een geascendeerde wereld van licht. Herinner ze eraan dat ze geliefd en gewaardeerd worden door de Schepper!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven