Arcturiaanse boodschap voor de mensheid – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Arcturiaanse boodschap voor de mensheid

“ALLE OGEN ZIJN OP DIT MOMENT OP JULLIE GERICHT. DE MENSHEID IS DE NIEUWE BESCHAVING DIE ZICH BIJ ONZE GALACTISCHE FAMILIE VOEGT EN ER IS KOSMISCHE VERWACHTING VAN JULLIE KOMST. JULLIE KIJKEN NAAR ONZE HEMEL EN VRAGEN JE AF WANNEER WE AANKOMEN. WIJ KIJKEN NAAR JULLIE PLANEET EN ZIEN JULLIE AL AANKOMEN.” ALEXANDER QUINN

Beste familie,

Wij feliciteren jullie met de prachtige acclimatisering van energieën die jullie lichamen met succes aannemen en die vervolgens door de chemie van jullie cel-DNA worden gealchemiseerd. Terwijl jullie lichamen alle kosmische energie assimileren die door de ruimte naar jullie planeet is gereisd, hebben jullie de ervaringen van fysieke uitputting, inclusief ‘s morgens wakker worden en merken dat de ledematen van jullie lichaam schijnbaar gevoelloos zijn. Veel van jullie artsen op jullie planeet zien een hoger dan normaal aantal lichtwerkers op consult komen waarbij weinig of geen problemen worden geconstateerd. In sommige gevallen blijken jullie medische genezers gevallen te vinden waarbij de cliënt schijnbaar stervende is en toch volledig gezond. Dit wordt door grote conglomeraatinstellingen afgedaan als iets dat eigenlijk door de mens is gemaakt, waarvan jullie al op de hoogte zijn.

Dit is de eerste keer in lange tijd dat jullie eindelijk een relatie beginnen te krijgen met jullie lichamen. Jullie worden je bewust van voedsel dat wel en niet resoneert, want het fysieke vat begint jullie intuïtieve feedback te geven die zelfs voor degenen die nog maar net ontwaakt zijn onmiskenbaar is. In een oude energie was deze relatie niet duurzaam en zou het lichaam pijn en tekenen van stress uiten, gewoonlijk alleen vóór of tot het punt van ziekte. Jullie nieuwe lichamen worden gehybridiseerd. Als je je kunt voorstellen dat je een snelle auto koopt, zal zijn motor een hogere, schonere octaan brandstof nodig hebben. Dit zijn jullie lieve zielen. In de komende tijden zullen jullie maar één keer per dag eten en veel minder slaap nodig hebben, omdat het lichtlichaam en de meridianen van het fysieke vat zich op één lijn brengen en zuivere lichtenergie opnemen op een verbonden manier die jullie energiepunten van top tot teen omlijnt.

De nieuwe wereld waarin jullie zullen leven zal een glorieuze plek zijn vol veranderingen die de nieuwe mens zullen helpen. Jullie bouwindustrie zal uiteindelijk toch doen met zware dichte materialen zoals hout en metaal. Kolossale structuren ter grootte van jullie hoogste gebouwen zullen tot stand komen en de muren die jullie van onderdak voorzien zullen hun eigen bewustzijn hebben als huizen worden gebouwd van kristalmaterialen. Stel je voor dat je een bewuste ervaring hebt met het huis waarin je woont, want het ademt en bestaat samen met je eigen bewustzijn. Een huis dat schijnbaar leeft!

Jullie zijn de voorlopers die nu de zaden van de sterren planten, intuïtief van baan veranderen, naar nieuwe gebieden verhuizen en levens beginnen die bestaan binnen het begin van een geascendeerde planeet. Velen van jullie die de veranderingen het moeilijkst vinden, zijn degenen die zullen terugkeren en blijven om de nieuwe geascendeerde planeet op te bouwen, terwijl anderen elders zullen incarneren en hun zielsdoel op andere manieren zullen uitwerken. Dit komt omdat jullie degenen zijn die ervoor kiezen wakker te worden en je voeten op de koude vloer te zetten en het onbekende te ervaren, terwijl anderen in een comateuze toestand blijven dromen binnen een paradigma dat al is ingestort. De wegdouches lopen het langst omdat zij degenen zijn die energetisch de weg leiden en de nieuwe wereld opbouwen en de verandering van tempo het meest voelen. Dit is ook een test voor uw vastberadenheid en voor de afspraken die u hebt gemaakt voordat u aankwam. De beloningen zijn voor jullie, lichtwerkers en sterrenzaden.

Wees niet bang.

De flora en fauna van jullie planeet bereiden zich ook al enige tijd voor op de nieuwe aarde. Terwijl de mensheid heeft geholpen bij het voortijdig uitsterven van vele soorten van jullie planeet, zouden sommige van deze veranderingen zichzelf in de natuurlijke wereld hebben gecreëerd, onafhankelijk van zichzelf, als nieuwe dieren, vruchten en andere creaties ontstaan die een nieuwe opgestegen planeetenergie dienen.
Gedurende vele generaties zullen jullie terugkomen om nieuwe dieren en vruchten te zien ontstaan, en sommige dieren die zich terugtrekken uit het scheppingsverhaal, zoals is gebeurd door het bestaan van jullie planeet gedurende de laatste 4 miljard jaar. Dit verbijstert de aardezaden en de zielen die alleen op aarde zijn geïncarneerd, omdat dit alles is wat zij ooit hebben gekend en nog steeds met één been in het oude staan, terwijl zij leren het nieuwe dat naar jullie planeet komt, te aanvaarden. Verandering is niet gemakkelijk.

De octaaf van deze hele melkweg verhoogt ook zijn toonhoogte met een ander niveau. Denk niet dat de energieën van onze grote centrale zon alleen Gaia beïnvloeden.

Maar alle ogen zijn op dit moment op jullie gericht. De mensheid is de nieuwe beschaving die toetreedt tot onze galactische familie en er is kosmische verwachting van jullie komst. Jullie kijken naar onze hemel en vragen je af wanneer we komen. Wij kijken naar jullie planeet en zien jullie al aankomen.

Wij vragen jullie niet te verdrinken in de laatste resten van de oude wereld die jullie nieuwszenders zullen aankondigen in de periode tot het einde van jullie zonnejaar, met als hoogtepunt wat jullie april noemen. Dit is bedoeld om jullie aandacht te vestigen op een afbrokkelende werkelijkheid en haar tijdlijnen. Richt je nu alleen op tijdlijnen die je voor jezelf en Gaia wilt creëren. Gerichte gedachten zullen zich manifesteren in de werkelijkheid, geliefden.

Wij kijken naar jullie met de liefde die een ouder heeft voor zijn kinderen die net zijn afgestudeerd. Neem je tijd om volwassen te worden en betreed het licht met gratie. Wij zijn jullie familie.

We houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van het licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven