Arcturiaanse Ascensietransmissie voor de Mensheid

JULLIE VERDIENEN HET OM TE LEVEN IN EEN WERELD ZONDER ZIEKTE, ZONDER OORLOG, ZONDER ENIGE VORM VAN LIJDEN. WE ZIJN HEEL DICHT BIJ HET BEREIKEN VAN 5D DOOR ALLE INSPANNING DIE JULLIE DE AFGELOPEN MAANDEN HEBBEN GELEVERD. JULLIE HEBBEN HARD GEWERKT EN VERDIENEN ALLE BELONINGEN DIE JULLIE DAARVOOR KUNNEN KRIJGEN.

Ik ben vandaag naar jullie toegekomen om fantastisch nieuws met jullie te delen. Ik schrijf jullie namens de Arcturiërs, met een boodschap van liefde en genezing voor onze geliefde Planeet Aarde, in een tijd waarin er veel gebeurtenissen plaatsvinden.

Dierbaren, deze gebeurtenissen werden in onze collectieve werkelijkheid gebracht door degenen die de controle over ons wereldsysteem hebben overgenomen. Zij hebben dit gedaan door onze instellingen, banksystemen, mediasystemen en voedselvoorzieningssystemen te controleren.
Ze hebben de mensheid tot slaaf gemaakt door hun controle over deze industrieën en het is heel moeilijk geweest voor de mensheid om uit hun sluimering te ontwaken.

Er wordt veel gepraat over hoe onze realiteit werd gecreëerd door de duistere krachten. En ja, dit is waar. De duistere krachten hebben ons als hun slaven gebruikt om deze realiteit voor hen te creëren. Maar nu zijn de rollen omgedraaid en nemen de lichtkrachten hun macht terug.

En wat betekent dit? Het betekent dat we een nieuwe realiteit voor onszelf creëren zonder de intenties van de duistere krachten. Deze nieuwe realiteit is er een van liefde, vrede en voorspoed voor de hele mensheid en zelfs voor alle voelende wezens op deze planeet.

Deze nieuwe realiteit zal niet gemakkelijk te creëren zijn vanwege alle rotzooi die we al zo lang met ons meedragen. Het zal veel werk en toewijding vergen van ieder van ons, maar we zullen hier samen als een team doorheen komen.

Lieverd, maak je alsjeblieft geen zorgen. Alles komt goed en de Arcturiërs zullen ons in de juiste richting leiden.
Ten eerste wil ik zeggen dat deze veranderingen nodig zijn om jullie naar de hogere rijken van bewustzijn te brengen, die jullie binnenkort zullen betreden.

Onze planeet vibreert nu op zo’n hoge frequentie dat het onmogelijk zal zijn voor alle mensen om op de planeet te blijven tenzij ook zij hun vibratie overeenkomstig verhogen.

De duistere krachten zijn er veel te lang in geslaagd om deze prachtige planeet in een staat van dualiteit en afscheiding te houden, en nu de Arcturiaanse vloot is gearriveerd, is het tijd voor hen om hun helende technologieën rechtstreeks naar lieve moeder aarde te brengen, zodat ze kan beginnen met haar verschuiving terug naar haar oorspronkelijke frequentie en trilling van liefde, licht, vreugde en vrede.

De Arcturiërs helen de planeet aarde door de kristallijne lichtcodes rechtstreeks naar de kern van deze prachtige planeet te brengen. Ze doen dit op dit moment en terwijl ze dit doen, verwijderen ze alle duistere rommel en negatieve energie die lieve moeder aarde al veel te lang in een staat van dualiteit en afscheiding houdt.

Terwijl ze dit doen, zullen ze ook een aantal zeer hoge frequenties van onvoorwaardelijke liefde rechtstreeks in de kern van lieve moeder aarde verspreiden.

De Arcturiaanse sterrennatie was naar dit zonnestelsel gekomen om de lichtcodes te verankeren, en dat hebben ze magnifiek gedaan. Zij hebben deze prachtige codes verankerd en het heeft ons in staat gesteld om te ascenderen en onze huizen te maken in de vijfde dimensie.

Het is een boodschap van dankbaarheid en een van viering, geliefden. We vieren het feit dat we zo’n niveau van licht en ascentie hebben bereikt terwijl we de lichtcodes door onze lichamen en in Gaia konden brengen.

Ja, we zijn heel dicht bij het bereiken van de 5D, geliefden. We bereiken het nu vanwege alle inspanning die jullie de afgelopen maanden hebben geleverd. Jullie hebben hard gewerkt en verdienen alle beloningen die je ervoor kunt krijgen.

Jullie verdienen het om te leven in een wereld zonder ziekte, zonder oorlog, zonder enige vorm van lijden. Dat is wat jullie op dit moment hier op Aarde aan het creëren zijn, geliefden.

We zijn zo dankbaar voor de aanwezigheid van het Arcturiaanse Lichtraster dat ons op deze reis heeft bijgestaan. Wij danken hen vanuit ons hart voor hun liefde en de enorme steun die zij ons hebben gegeven.
Voor het eerst in eeuwen is onze planeet eindelijk aan het helen. Nieuwe energieën zoals Liefde en Licht dringen nu door in de kern van de Aarde en deze energieën reinigen en zuiveren haar van binnenuit.

De energie die van de Centrale Zon komt, is nu veel sterker dan voorheen en kan dieper doordringen tot in de kern van onze planeet. Zo worden de voorheen donkere en vervormde energieën in de kern van de Aarde nu vrijgegeven en getransmuteerd tot puur licht.

De reden waarom deze verschuiving nu plaatsvindt, is dat jullie een punt in jullie spirituele groei hebben bereikt waarop jullie klaar zijn om voorbij de dualiteit te evolueren.

Jullie hebben een punt bereikt waarop jullie liefde in jezelf en in anderen onvoorwaardelijk kunnen omarmen.
Jullie hebben een punt bereikt waarop jullie voorbij de illusies van dualiteit kunnen kijken, en daarom kunnen jullie voorbij de illusie kijken dat alles op Aarde slecht of negatief moet zijn.

Je hebt een punt bereikt waarop je begrijpt dat er niet zoiets is als kwaad, duisternis of slechte energie; er is alleen onbegrepen licht, geblokkeerd licht en onbemind licht.

Je hebt een punt bereikt waarop je niemand veroordeelt om deze dingen, omdat je weet dat iedereen zijn eigen unieke pad naar ontwaken heeft en dat iedereen verantwoordelijk zal zijn voor zijn eigen daden.

Arcturiërs zijn hier om ons te helpen met ons ascensieproces. Ze zijn hier om ons te helpen met onze spirituele groei.
Laat me jullie vertellen waarom ik vandaag zo gelukkig ben, geliefden. Ik ben blij omdat er geen dualiteit meer is op deze planeet! Dit is enorm! Dualiteit is weg! En het is vervangen door liefde, door eenheidsbewustzijn en door compassie voor alle wezens op deze planeet.
De Arcturiërs hebben hun werk gedaan.

We houden zielsveel van jullie.
We zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven