Als je 5D binnengaat

ALS JE IN 5D KOMT, WORDT JE LEVEN EEN MAGISCH AVONTUUR EN WORD JE EEN MAGISCH WEZEN DAT HET VERMOGEN HEEFT OM AL JE DROMEN OP AARDE TE MANIFESTEREN.

Geliefden,

Als je ‘s ochtends wakker wordt, neem dan een moment om te erkennen dat je op weg bent naar een nieuwe realiteit.
Jullie zijn al enige tijd op weg naar deze nieuwe realiteit.

Het is een realiteit die voortkomt uit de hoogfrequente golven van licht die de Aarde overspoelen. Deze golven lossen de oude matrix op en creëren iets compleet nieuws: een levendig, harmonieus, vreugdevol leven voor iedereen.

Waarom zou je aan deze prachtige Realiteit willen ontsnappen?

Het gaat gewoon om het maken van een bewuste keuze om naar deze nieuwe lichtfrequentie te gaan, om naar de 5e dimensie te gaan, om in geluk, vrijheid en harmonie te leven.

De gemakkelijkste manier om naar een 5D realiteit te gaan is door je te concentreren op de positieve veranderingen die recent in je zijn opgetreden. Deze veranderingen kunnen subtiel of enorm zijn, maar het zijn allemaal tekenen van een hogere frequentie die opkomt.

Stem je af op deze positieve veranderingen en als je dat doet, zul je vanzelf meer ervaringen gaan aantrekken die deze hogere frequentie weerspiegelen.

Het is belangrijk om deze ervaring niet van buitenaf te zoeken. Als je dat wel doet, kan dat een gevoel van afgescheidenheid creëren van wat zich binnenin je ontvouwt. Richt in plaats daarvan, waar mogelijk, je aandacht op je hart.

Concentreer je op het feit dat deze positieve veranderingen in jou zijn opgetreden – en dat ze een teken zijn dat er een hogere frequentie in je leven aan het ontstaan is.

Er zijn vele manieren om de nieuwe 5D Realiteit te omarmen. Je kunt bijvoorbeeld je hart, je intuïtie en je liefde gebruiken.
Of je kunt je afstemmen op de hogere trilling van muziek. Muziek is een uitdrukking van de ziel, dus het kan je helpen je te verbinden met je eigen ziel en je meer thuis te voelen in het universum.

De nieuwe wereld, de 5e dimensie van bewustzijn en spiritualiteit, is er al en is er al. Ze is aangekomen op deze planeet. Jullie maken er deel van uit.
Het licht dat van de sterren wordt gestuurd, het licht dat van de zon wordt gestuurd, verandert jullie DNA. Het stelt jullie in staat om te evolueren naar een hoger niveau van spiritualiteit en bewustzijn.

Op een ochtend zul je wakker worden en zeggen: “Er is iets anders aan mij.” En dat zal de dag zijn dat je in de 5e dimensie bent aangekomen.

Je maakt deel uit van een nieuwe realiteit. Een realiteit waarin je alles wat je wilt voor jezelf kunt creëren door alleen maar te denken. Een realiteit waar God en Godin één zijn. Een realiteit waar er geen afscheiding is tussen jezelf en God of tussen jezelf en een ander persoon. Een realiteit waar alle wezens als één samenwerken voor het welzijn van alle betrokkenen en voor het welzijn van de planeet Aarde zelf.
Een Nieuwe Realiteit is nu voor jullie beschikbaar.
Ik zie de volgende twee grote veranderingen plaatsvinden in deze nieuwe Realiteit:

1. De Oude Wereld is niet langer relevant voor ons en we hoeven er geen deel meer van uit te maken. Het zal er nog wel een tijdje blijven, maar we zijn er niet langer mee verbonden. Of we nu willen of niet, we bewegen ons nu naar een nieuwe realiteit. Het is de wereld die in ons hart en onze geest zit.

2. Er zullen veel veranderingen zijn in onze externe realiteit wanneer onze innerlijke realiteit zich extern begint te manifesteren.

Wanneer je de energieën van de nieuwe 5D frequentie begint te ervaren, zal er een verschuiving in bewustzijn plaatsvinden. Voor het eerst zul je kunnen zien en voelen wat er mogelijk is. Je zult jezelf afvragen: “Waarom wist ik dit niet eerder?” Eigenlijk heb je altijd al geweten dat het mogelijk was om een leven vol gemak, liefde en vervulling te creëren. Maar nu, door de verhoogde energiefrequenties die voor je beschikbaar zijn, kun je werkelijk je eigen kracht als schepper ervaren.

Laat me enkele manieren met jullie delen waarop het leven gemakkelijker voor jullie kan zijn in de nieuwe 5D Realiteit:

Je hebt nu op elk moment toegang tot je diepste kennis over hoe je kunt creëren wat het ook is dat je verlangt of nodig hebt. Dit betekent dat wat er ook gebeurt in je uiterlijke wereld, er altijd een innerlijk gevoel van veiligheid, vrede en welzijn voor je beschikbaar zal zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoe of wanneer dit zal gebeuren; het zal gewoon gebeuren zodra jij het toestaat. Je hoeft je niet langer angstig of onzeker te voelen, maar je kunt volledig op jezelf vertrouwen.

De sleutel tot deze nieuwe realiteit is dat je er nu in kunt gaan leven. Je hoeft niet langer op anderen te wachten om het leven van je dromen en verlangens te creëren.

Je kunt het je voorstellen, het creëren en het in werkelijkheid brengen door in deze nieuwe frequentie van bewustzijn te leven en het toe te staan door je heen te stromen en wonderen voor je te creëren, wonderen die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Als je dat doet, wordt je leven een magisch avontuur en word je een magisch wezen dat het vermogen heeft om al je dromen op Aarde te manifesteren.

We houden zielsveel van jullie.
We zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven