Als De Aarde Opstijgt, Zal De Mensheid Een Nieuw Tijdperk Van Lichtbewustzijn Ervaren. – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Als De Aarde Opstijgt, Zal De Mensheid Een Nieuw Tijdperk Van Lichtbewustzijn Ervaren.

DE OUDE MANIEREN DIE HET HOOGSTE GOED VAN DE MENSHEID NIET MEER BEDIENEN, ZULLEN AFVALLEN EN WORDEN VERVANGEN
DOOR NIEUWE SYSTEMEN DIE VOOR IEDEREEN BETER ZIJN

Dit zal gebeuren wanneer de aarde opstijgt: de ascentie van de aarde en tips over hoe u kunt helpen de energie van planeet aarde te verlichten Het goddelijke plan voor de aarde is altijd ascentie geweest. 

Je wordt gevraagd om de visie en missie vast te houden van een wereld die voor iedereen werkt, terwijl je je afstemt op je eigen goddelijke plan. Je vraagt ​​je misschien af ​​of we na de ascentie fysiek op aarde zullen zijn. En ja, dat zullen we zijn. We zullen nog steeds onze fysieke lichamen hebben, en de planeet Aarde, in al haar prachtige blauwgroene glorie, zal er nog steeds zijn. Weet je wat dit betekent? Het betekent dat we “de hemel op aarde” kunnen creëren! Hoe spannend is dat? Veel mensen verwerpen deze informatie als feit omdat ze bang zijn voor verandering of gewoon niet kunnen bevatten dat zoiets op onze prachtige planeet gebeurt. Het is echter aan elk individu hoe ze deze informatie willen waarnemen – angst of acceptatie en begrip. Ook al kan het soms moeilijk zijn om iets te accepteren waarvan je denkt dat het niet bestaat, er gebeuren momenteel veel verbazingwekkende dingen op onze planeet die wijzen op deze verschuiving in het bewustzijn van de mensheid.

De ascentie van de mensheid is onvermijdelijk tijdens de ascentie van onze planeet. 

De ascentie van onze planeet is onvermijdelijk tijdens de ascentie van de mensheid. Met andere woorden, ze zijn één en hetzelfde. Dit komt omdat Gaia en de mensheid één zijn. Gaia is een voelend wezen, net zoals wij voelende wezens zijn. Zij voelt liefde, zoals wij liefde voelen. Zij voelt angst, zoals wij angst voelen. We zijn er zo aan gewend geraakt om naar haar te verwijzen als ‘het’, maar ze heeft veel vrouwelijke eigenschappen – net als vrouwen! We kunnen Gaia’s energie verlichten zodat ze sneller kan ascenderen dan wij – wat ook zal helpen bij onze eigen persoonlijke ascenties! 

Een nieuw tijdperk van lichtbewustzijn zal beginnen en de oude manieren die niet langer het hoogste goed van de mensheid dienen, zullen wegvallen.Terwijl de aarde opstijgt, zal de mensheid een nieuw tijdperk van lichtbewustzijn ervaren. De oude manieren die niet langer het hoogste goed van de mensheid dienen, zullen wegvallen en worden vervangen door nieuwe systemen die voor iedereen voordeliger zijn. Je kunt dit proces helpen versnellen door elke dag onvoorwaardelijk van jezelf te houden, mededogen en liefde te schenken aan alle mensen, aardig en geduldig te zijn met anderen (vooral degenen die nog in ontkenning zijn) en zo vaak mogelijk tijd in de natuur door te brengen. Door dagelijks deze kleine stapjes te zetten, kun je helpen de energie van planeet Aarde te verlichten en vrede en harmonie te brengen in onze prachtige wereld!

De ascentiefase waar we naar toe gaan kan een aantal moeilijke uitdagingen met zich meebrengen, maar het is oké omdat we dit allemaal eerder hebben gedaan. 

Je vraagt ​​je misschien af: “Wat zal er gebeuren tijdens de ascentie van de aarde?” Het is goed om die vraag te stellen, want we hebben allemaal het recht om te weten wat er op ons afkomt, maar we hebben ook het vermogen om te bepalen hoe dingen uitpakken. Als je jezelf nu afvraagt ​​wat er zal gebeuren tijdens de ascentie van de aarde, dan ben je al op weg om ervoor te zorgen dat je kunt helpen de energie van planeet Aarde te verlichten – en dit maakt een groot verschil! 

Als de aarde opstijgt, stijgen we allemaal samen: de mensheid, dieren, planten, mineralen, Gaia, iedereen stijgt! 

Wanneer de aarde opstijgt, evolueert Gaia ook. Wanneer Gaia evolueert en dichter bij haar uiteindelijke voltooiing van de schepping komt, leidt ze al het leven op aarde door hetzelfde proces. Dit omvat mensen, dieren, planten en mineralen. We evolueren allemaal samen, en we zitten hier allemaal samen in! Volgens Aartsengel Michaël: Wanneer de planeet opstijgt naar een nieuw octaaf – een nieuw octaaf is een andere trillingsfrequentie – de sterrenzaden die al eonen na eonen met haar hebben gewerkt, die afkomstig zijn van veel verschillende sterrenstelsels en beschavingen in dit universum, die zijn al enige tijd assisteren bij het verankeren van licht en energie voor Gaia – ze zullen met Gaia naar huis gaan.” – Aartsengel Michaël Wat betekent het dat we naar huis gaan? Het betekent dat we in feite aankomen in de oorspronkelijke schepping die God voor ons heeft bedoeld. Het zal hier niet ergens anders zijn. Maar we zullen in een hoger bewustzijn leven in resonantie en afstemming met de aarde. 

We gaan een tijdperk in waarin iedereen zijn goddelijke zelf kan kennen en ervaren met meer helderheid dan ooit tevoren! 

Het ascentieproces kan een uitdaging zijn. In veel gevallen zijn mensen zich niet bewust van wat ze doormaken en denken ze gewoon dat het iets is dat hen overkomt. Als u echter weet wat de uitdagingen zijn, zal het gemakkelijker voor u zijn om ermee om te gaan. Het goede nieuws is dat de meeste van deze uitdagingen kunnen worden overwonnen en zelfs helemaal kunnen worden vermeden! Er is één ding dat je in gedachten moet houden bij het omgaan met het ascentieproces: je moet kalm blijven en je lichaam het over laten nemen. Je kunt je lichaam nergens toe dwingen; dat is alsof je jezelf in een ongemakkelijke positie dwingt! Als je te hard je best doet, zal je lichaam reageren door weerstand te bieden aan elke verandering. Het is ook belangrijk om te beseffen dat hoe uitdagend de dingen op aarde nu ook worden, ze niet voor altijd zo zullen blijven! De reiniging moet nu eerst plaatsvinden. Het is duidelijk dat de mensheid nog wat werk te doen heeft voordat we een tijdperk bereiken waarin iedereen zijn goddelijke zelf met meer duidelijkheid dan ooit tevoren kent! 

We houden zielsveel van je. 

Wij zijn hier bij u. 

Wij zijn uw familie van licht. 

A’HO Aurora Ray Ambassadeur van de Galactische Federatie Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden. 

❤️ DELEN GRAAG ️

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven