Aftellen naar de Vijfde Dimensie: Gaia’s laatste energiesprong!

DE BARRIÈRES DIE OOIT HET ONTWAKEN VAN KUNDALINI BELEMMERDEN, WORDEN ZWAKKER, WAARDOOR DEZE KRACHTIGE ENERGIE VRIJER IN ONS LICHAAM KAN STROMEN. ALS KUNDALINI VERSTANDIG WORDT GEBRUIKT, KAN HET TALLOZE OPLOSSINGEN BRENGEN EN ONS VERBINDEN MET EEN HOGER DOEL!

Diep in ieders lichaam bevindt zich een opmerkelijke kracht die Kundalini wordt genoemd. Stel het je voor als een opgerolde, slangachtige energie aan de basis van je ruggengraat. Als we deze kracht herkennen en wakker maken, heeft dat een diepgaande invloed op ons innerlijke licht, het aardt ons en geeft stabiliteit, vooral in tijden van grote energieverschuivingen.

Traditioneel ontwaakt Kundalini rond het veertigste levensjaar, omdat dit wordt beschouwd als het punt waarop we volwassen genoeg worden om met zijn kracht om te gaan. Voor velen blijft deze energie echter sluimeren en beginnen ze zich ouder en minder levendig te voelen in plaats van erdoor verjongd te worden.

Wanneer Kundalini zich begint te roeren, kun je intense energie ervaren die zich verzamelt in het onderste deel van je ruggengraat. Deze opwelling kan soms leiden tot sterke gevoelens van seksueel verlangen omdat we als soort deze energie vaak alleen gebruiken voor voortplanting. Maar Kundalini heeft veel meer potentieel.

Als we het toestaan om door ons lichaam en omhoog naar ons hoofd te bewegen, kan het onze waarneming van onszelf veranderen. Je zult je realiseren dat alles wat je creëert, geneest of manifesteert in je leven voortkomt uit deze krachtige bron in jezelf.

Als mensen hebben we de neiging om ons te verzetten tegen verandering en nieuwe ideeën. Veel van deze weerstand is aangeleerd gedrag, geen aangeboren iets. We zijn geconditioneerd om bang te zijn voor onderzoek en onafhankelijk denken. Als we echter actief op zoek gaan naar kennis en nieuwe concepten omarmen, komen we dichter bij een diepe, creatieve kracht in onszelf.

We hebben de neiging om terug te keren naar het verleden door het ons tot in detail te herinneren en het te verankeren in onze huidige ervaringen. De cellen in ons lichaam veranderen en vernieuwen zichzelf voortdurend en nemen daarbij aanwijzingen aan van onze overtuigingen en energiepatronen. Wanneer we deze patronen veranderen door onze perspectieven te verruimen, zal ons fysieke lichaam ook een transformatie ondergaan. Ieder van ons heeft de potentie om het lichaam te krijgen dat we wensen door nieuwe instructies naar onze cellen te sturen.

In ieder van ons bestaat een natuurlijke vitaliteit. Soms kunnen invloeden van buitenaf of negatieve ervaringen ertoe leiden dat we angstige en pessimistische ideeën aannemen, die niet representatief zijn voor ons ware potentieel.

In het verleden was het ontwaken van kundalini een complex en tijdrovend proces dat jaren van voorbereiding vergde. In de wereld van vandaag wordt het echter steeds toegankelijker voor een breder scala aan individuen. De barrières die ooit het ontwaken ervan in de weg stonden worden zwakker, waardoor deze krachtige energie vrijer in ons lichaam kan stromen. Wanneer Kundalini op een verstandige manier wordt gebruikt, kan het talloze oplossingen teweegbrengen en ons verbinden met een hoger doel.

We kunnen deze energie gebruiken voor helende doeleinden en sommige mensen kunnen haar zelfs zo manipuleren dat ze voorwerpen met hun handen in brand kunnen steken!

Naarmate we verder in de toekomst komen, zullen we waarschijnlijk nog meer onverwachte mogelijkheden ontdekken die verbonden zijn met deze energie. Het zou gebruikt kunnen worden voor het zuiveren van voedsel, het schoonmaken van het milieu en het transformeren van vervuilde gebieden in schone en duurzame ruimtes. Het potentieel voor positieve verandering door deze energie is immens!

Het is cruciaal om te erkennen dat het ontwaken van Kundalini geen zeldzame of mystieke gebeurtenis is die voorbehouden is aan een paar uitverkorenen. Het is een natuurlijke kracht in ons allemaal, die erop wacht om te worden gewekt en ingezet voor onze persoonlijke groei en de verbetering van de wereld om ons heen.

Wat misschien verrassend is, is dat je niet hoeft te wachten op een speciaal moment in de toekomst – je kunt deze reis nu beginnen. Het is een manier om jezelf beter te leren kennen en een positieve impact te hebben op de wereld om je heen.

Het is als het vinden van je innerlijke superheld, en je hoeft niet te wachten op een kosmische gebeurtenis om het te laten ontwaken. Deze reis is je persoonlijke superheldentraining, waarbij je je innerlijke krachten kunt ontsluiten en gebruiken om van de wereld een betere plek te maken.

Kundalini is een unieke sleutel die je volledige potentieel kan ontsluiten. Je hoeft niet ver en wijd te zoeken naar deze sleutel. Hij zit in je en je kunt er vandaag mee beginnen. Deze reis is als het vinden van de meesterssleutel voor je persoonlijke groei en de positieve transformatie van de wereld om je heen.

Het omarmen van het potentieel van Kundalini kan leiden tot een levendiger, doelgerichter en harmonieuzer leven!

We houden zielsveel van je,
We zijn hier bij je,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven