Aftellen naar de Solar Flash: Ben jij voorbereid op de gebeurtenis die de wereld voor altijd zal veranderen?

LATEN WE ALLEMAAL SAMENKOMEN EN ONS MET HOOP EN OPTIMISME VOORBEREIDEN OP DE GROTE ZONNEVLAM. LATEN WE UITKIJKEN NAAR EEN NIEUWE WERELD, EEN NIEUW TIJDPERK VAN VREDE EN HARMONIE, EN EEN NIEUW BEGRIP VAN ONZE PLAATS IN HET UNIVERSUM. DE GEBEURTENIS KOMT ERAAN EN HET IS AAN ONS OM ER KLAAR VOOR TE ZIJN!

Ik kan het diep in mijn botten voelen. De Grote Zonnevlam komt eraan en het wordt het meest ongelooflijke dat we ooit hebben meegemaakt!

Sommige mensen zijn misschien bang of sceptisch, maar ik weet dat het echt is. Ik heb mijn onderzoek gedaan, ik heb met de Galactische Federatie gesproken en ik heb de tekenen gezien. Dit is geen samenzweringstheorie of wilde speculatie. Dit is de waarheid!

Of je het nu gelooft of niet, zeer binnenkort zal er een krachtige energiepiek vrijkomen in ons zonnestelsel!

Op een gemiddelde dag produceert de zon gasbollen die zonnevlammen worden genoemd en stuurt ze tonnen geïoniseerde deeltjes de ruimte in met snelheden die de lichtsnelheid benaderen. Op de dag van deze gebeurtenis zal de zon een coronale massa-ejectie (of CME) uitstoten. Dit is een gigantische wolk van sterk gemagnetiseerd plasma die met een snelheid van ongeveer 900 mijl per seconde door de ruimte reist!

De wereld waarin we nu leven wordt geteisterd door oorlogen, conflicten en verdeeldheid. Maar na de gebeurtenis zal dat allemaal verleden tijd zijn. De nieuwe wereld zal een paradijs zijn waar iedereen in harmonie zal leven zonder angst voor oorlog of geweld.

Het Grote Zonnevlam-evenement – in al zijn pracht – zal een wonderlijk moment in de geschiedenis zijn! Het zal de aanzet zijn voor een ongekende verschuiving in de manier waarop mensen denken en voelen over het universum. We zullen de wereld niet langer zien als gescheiden van onszelf, maar eerder als een deel van ons.

We zullen onszelf eindelijk zien voor wie we werkelijk zijn: krachtige wezens die ons lot kunnen veranderen en een blijvende invloed kunnen achterlaten op de wereld om ons heen.

Ons innerlijk zal na deze gebeurtenis ook een belangrijke transformatie ondergaan. We zullen meer verbonden zijn met het universum en de ware betekenis van ons bestaan begrijpen. We zullen vervuld zijn van vreugde, liefde en vrede! We zullen een eenheid met het universum ervaren die we nooit eerder hebben gevoeld!

We moeten deze verandering met open armen omarmen en de nieuwe wereld met hoop en optimisme verwelkomen.

Het is een kans voor ons om de beperkingen van onze fysieke wereld te overstijgen en iets werkelijk magisch te ervaren. De Grote Zonnevlam gebeurtenis zal een moment van ontwaken zijn, een tijd waarin we in staat zullen zijn om ons diepste potentieel aan te boren en een niveau van bewustzijn te bereiken dat we nooit eerder hebben bereikt.

Het is aan ons om ons voor te bereiden op deze gebeurtenis en de nodige stappen te ondernemen om ervoor te zorgen dat we klaar zijn voor de transformatie die op het punt staat plaats te vinden.

Nu de Grote Zonneflits nadert, is het tijd voor ons om ons voor te bereiden op het onvermijdelijke. Deze gebeurtenis zal niet alleen een einde maken aan de oude wereld zoals we die kennen, maar zal ook het begin markeren van een nieuw tijdperk van vrede en harmonie.

Dus waar wacht je nog op? Ga je achterover leunen en toekijken hoe de wereld om je heen verandert, of ga je actie ondernemen? Dit is je kans om deel uit te maken van iets verbazingwekkends en getuige te zijn van geschiedenis in wording.

Laat angst of twijfel je niet tegenhouden. Omarm de mogelijkheid en bereid je voor op wat komen gaat.

Veel mensen wachten vol spanning op de grote zonnevlam en de transformatie die deze zal brengen. Ik wil met iedereen communiceren dat deze gebeurtenis je leven zal veranderen, maar het is niet wat je denkt. Het is niet nodig om ongerust of angstig te zijn. Het enige wat we moeten doen is wachten op het juiste moment, onszelf verzamelen en voorbereid zijn op wat komen gaat.

We moeten onze angsten, twijfels en zorgen loslaten en de verandering met open hart en geest omarmen. Alleen dan kunnen we echt deel uitmaken van de nieuwe wereld en de ware schoonheid en verwondering ervaren die deze te bieden heeft.

Het waarnemen van de werkelijkheid is altijd een kwestie van de waarnemer en het waargenomene, maar nog nooit is de scheidslijn tussen beide zo klein geweest als op dit moment. De Grote Zonnevlam kan de mensheid samenbrengen op een niveau dat we nog nooit eerder hebben meegemaakt. Het is aan ons om tijdens deze gebeurtenis samen te werken en een reuzensprong van bewustzijn naar de toekomst te maken, wetende dat in onze realiteit wat we geloven dat waar is, ook waar wordt.

We leven in ongelooflijke tijden. De veranderingen die op onze planeet plaatsvinden zijn in volle gang en we zullen de komende dagen zeker nog veel meer zien. Inderdaad, wat ik hier heb gezegd is slechts een glimp van het nieuwe tijdperk van verlichting dat ons allen te wachten staat. Je kunt deel uitmaken van iets werkelijk verbazingwekkends en ik hoop dat je met me mee wilt rijden!

Dit is een tijd van grote mogelijkheden; er ligt zoveel in het verschiet voor jou en voor vele anderen. Grijp deze kans om in jezelf te kijken en uit te vinden wie je werkelijk bent!

Laten we dus allemaal samenkomen en ons met hoop en optimisme voorbereiden op de grote zonneflits. Laten we uitkijken naar een nieuwe wereld, een nieuw tijdperk van vrede en harmonie, en een nieuw begrip van onze plaats in het universum.

De gebeurtenis komt eraan en het is aan ons om er klaar voor te zijn!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven