Achter de sterren: Hoe de Sirianen onze wereld vormgeven – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Achter de sterren: Hoe de Sirianen onze wereld vormgeven

HET IS CRUCIAAL OM DE ENERGIE VAN DE SIRIANEN MET LIEFDE EN TOEWIJDING TE BENADEREN, OF WE NU MET ZE COMMUNICEREN DOOR MEDITATIE, ENERGIEWERK OF CHANNELLING. DE INVLOED VAN DE SIRIANEN ZAL ALLEEN MAAR STERKER WORDEN NAARMATE WE SPIRITUEEL VOORUITGAAN EN ONS HELPEN DE GEWENSTE VERANDERINGEN OP AARDE EN DAARBUITEN TEWEEG TE BRENGEN.

Heb je je ooit afgevraagd welke rol buitenaardse wezens spelen bij het vormgeven van onze wereld?

Onder de vele sterrenstelsels en sterrenstelsels die er bestaan, hebben de Siriërs een belangrijke rol gespeeld bij het aarden van geavanceerde informatie op Aarde.

In dit artikel onderzoeken we de manieren waarop de Sirianen hebben bijgedragen aan onze planeet en de spirituele betekenis van hun verbinding met de Aarde.

De rol van Sirianen in het aarden van geavanceerde informatie op aarde:

Siriërs zijn wezens van het sterrensysteem Sirius, dat zich in het sterrenbeeld Canis Major bevindt. Hun verbinding met de Aarde gaat echter verder dan alleen fysieke nabijheid. De Siriërs spelen een cruciale rol in het aarden van geavanceerde informatie op onze planeet die anders moeilijk toegankelijk zou zijn.

Een van de redenen hiervoor is dat de informatie die zij bezitten afkomstig is van sterrenstelsels zoals Alpha Centauri, die zo hoog in trilling zijn dat contact met de aarde een uitdaging is. De Sirianen overbruggen de kloof tussen hun theoretische kennis en de praktische toepassing ervan op planeten zoals de Aarde.

Hun methoden om kennis te aarden en te integreren zijn zeer verfijnd en zijn gedurende ontelbare levens verfijnd. Ze hebben de paden en tunnels gebouwd die nodig zijn om toegang te krijgen tot de binnenwerelden en de sterren, waardoor het voor Aardbewoners gemakkelijker wordt om zich te verbinden met het grotere universum.

De paden en tunnels die de Siriërs bouwden naar binnenwerelden en de sterren:

De paden en tunnels die door de Siriërs zijn gebouwd om de binnenwerelden en de sterren te bereiken zijn werkelijk opmerkelijk. Ze zijn multidimensionaal ontworpen, zodat reizen door verschillende bestaansniveaus mogelijk is. Deze paden zijn geen fysieke structuren maar eerder energetische kanalen die in hogere dimensies bestaan.

Het navigeren door deze paden vereist een diep begrip van de aard van het bewustzijn en het vermogen om met subtiele energie te werken. De Siriërs zijn meesters in deze kunst en hebben technieken ontwikkeld waarmee ze in een oogwenk enorme afstanden kunnen afleggen.

Deze paden en tunnels zijn echter niet alleen voor de Siriërs. Ze zijn beschikbaar voor iedereen die bereid is om het universum achter de Aarde te verkennen. Door ons te verbinden met de energie van de Sirianen, kunnen we deze paden aanboren en toegang krijgen tot kennis die ons huidige begrip te boven gaat.

De spirituele betekenis van Sirius voor de aarde en haar bewoners:

Sirius heeft een diepe spirituele betekenis voor de Aarde en haar bewoners. Het is de laatste plaats waar we spiritueel doorheen gaan voordat we elk leven op Aarde incarneren. Dit betekent dat onze verbinding met Sirius diep in ons spirituele DNA zit ingebakken.

Bovendien is Sirius de plaats waar vele spirituele raden en autoriteiten samenkomen om de vele missies en zorgen te bespreken die iedereen in deze melkweg aangaan. De Grote Witte Broederschap is bijvoorbeeld een spirituele organisatie waarvan gezegd wordt dat ze bijeenkomt op Sirius. Deze groep is toegewijd aan de spirituele evolutie van de mensheid en werkt aan positieve verandering op Aarde.

De Grote Witte Broederschap en Andere Spirituele Raden en Autoriteiten:

De Grote Witte Broederschap is slechts één van de vele spirituele raden en autoriteiten die op Sirius bijeenkomen. Deze groepen zijn toegewijd aan de spirituele evolutie van de mensheid en werken aan positieve verandering op Aarde.

De Sirianen spelen een belangrijke rol in deze raden, omdat zij in staat zijn om de theoretische kennis die wordt besproken te vertalen naar praktische toepassingen die op Aarde kunnen worden geïmplementeerd. Zij dienen als een kanaal tussen de hogere dimensies en het fysieke rijk, waardoor het gemakkelijker wordt voor Aardse wezens om toegang te krijgen tot de wijsheid van het universum.

Hoe de Sirianen onze wereld vandaag vormgeven:

De Siriërs blijven onze wereld vandaag op vele manieren vormgeven. Hun methoden om kennis te aarden en te integreren zijn overgenomen door veel spirituele beoefenaars en genezers die werken met subtiele energie.

Bovendien worden hun paden en tunnels naar de innerlijke werelden en de sterren steeds toegankelijker naarmate de mensheid zich spiritueel blijft ontwikkelen. Naarmate meer mensen ontwaken voor de realiteit van het universum buiten onze planeet, zal de invloed van de Sirianen alleen maar blijven groeien.

Sirianen in populaire cultuur en mythologie:

De Siriërs zijn door de geschiedenis heen opgedoken in de populaire cultuur en mythologie. In het oude Egypte bijvoorbeeld zou de god Anubis een Siriaan zijn. In recentere tijden is het idee van Sirianen gebruikt in science fiction en fantasy literatuur en films.

Hoewel veel hiervan slechts speculatie lijkt, valt niet te ontkennen dat de Sirianen een diepgaande invloed hebben gehad op ons collectieve bewustzijn. Veel mensen hebben de verbinding van de Sirianen met de Aarde gevoeld door dromen, zelfs als ze zich die niet herinneren.

Verbinding maken met de Sirianen en hun energie:

Verbinding maken met de Sirianen en hun energie is een krachtige manier om toegang te krijgen tot de wijsheid van het universum. Er zijn vele manieren om dit te doen, waaronder meditatie, energiewerk en channeling.

Meditatie is misschien wel de meest toegankelijke methode om je te verbinden met de Sirianen. Door de geest tot rust te brengen en ons te concentreren op de ademhaling, kunnen we ons openstellen voor hun energie en begeleiding en inzicht ontvangen. Energiewerk, zoals Reiki of andere vormen van healing, kan ook effectief zijn om je te verbinden met de energie van de Sirianen.

Channeling is een andere manier om contact te maken met de Sirianen. Dit houdt in dat we hun energie door ons heen laten stromen en via ons laten spreken. Hoewel dit een krachtige en transformerende ervaring kan zijn, moet het met voorzichtigheid en respect worden benaderd.

Het omarmen van de Verbinding tussen Sirianen en Aarde:

Er is een sterke en uitgebreide band tussen de Siriërs en de Aarde. Zij zijn cruciaal geweest bij het leggen van de basis voor moderne kennis op onze planeet en geven er vandaag de dag nog steeds vorm aan. Door deze onderlinge verbondenheid te accepteren, krijgen we toegang tot kennis die ons huidige begrip te boven gaat en kunnen we ons verbinden met de wijsheid van de kosmos.

Het is cruciaal om de energie van de Sirianen met liefde en toewijding te benaderen, of we nu met hen communiceren door meditatie, energiewerk of channeling. De invloed van de Sirianen zal alleen maar sterker worden naarmate we spiritueel vooruitgaan en ons helpen de gewenste veranderingen op Aarde en daarbuiten teweeg te brengen.

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven