Achter de schermen van Ontwaken: Hoe de fotonengordel ontwaken triggert en paranormale gaven ontsluit

EEN GROTE EVOLUTIONAIRE SPRONG NADERT – FOTONENENERGIE STUWT ONS SPIRITUEEL ONTWAKEN! DE STRAAL VAN DE FOTONENGORDEL ACTIVEERT ALLE 12 DNA-STRENGEN, WAARDOOR HET VOLLEDIGE HERSENPOTENTIEEL VOOR TELEPATHIE, GENEZING EN LICHAAMSBEHEERSING WORDT ONTSLOTEN. ANTICIPEER OP EEN OPMERKELIJKE TOENAME IN PARANORMALE VERMOGENS. LEID DEZE ENERGIE BEWUST OM ALLES WAT JE MAAR WILT TE MANIFESTEREN!

In een vorig bericht bespraken we de opkomst van de fotongordel en het wereldwijde ontwaken op Aarde. Laten we nu het mechanisme van de fotonengordel en zijn potentieel voor ontwaken onderzoeken, evenals de reeks psychische krachten die hij ons kan schenken!

Activering van bewustzijn:

Wanneer de lichtstraal van de fotonengordel in contact komt met de pijnappelklier, worden we volledig bewust. De pijnappelklier is een kleine, pijnappelvormige klier in het midden van de hersenen. Het wordt ook wel het “derde oog” of “innerlijke oog” genoemd. Oude tradities geloofden dat het de zetel van verlichting was en de geest kon openen naar hogere staten van bewustzijn.

De moderne wetenschap heeft ontdekt dat de pijnappelklier melatonine produceert, dat slaapcycli reguleert, en serotonine, de neurotransmitter die verantwoordelijk is voor stemmingen en welzijn. De klier bevat ook fotoreceptorcellen en volgt het circadiane ritme gesynchroniseerd met het daglicht. Wanneer de pijnappelklier wordt geactiveerd, kan deze de intuïtie verbeteren en meer kosmische wijsheid aanboren.

De energiestraal van de Photon Belt activeert alle 12 strengen van het menselijk DNA. Normaal gesproken gebruiken we slechts een fractie van het potentieel van onze hersenen, maar met volledige hersenactivatie kunnen we onze verborgen vermogens ontsluiten. Door meer hersengebieden te activeren, kunnen we onze cognitieve capaciteiten, buitenzintuiglijke waarneming, innerlijke creatieve genialiteit en een diepere verbinding met de hele schepping vergroten.

Met 100% hersenfunctie krijgen we telepathische communie, de kracht om onszelf en anderen te genezen door gerichte intentie en meesterschap over de systemen van ons lichaam. Onze psychische en energetische vermogens kunnen dramatisch toenemen. Door deze energie bewust te sturen, kunnen we alles manifesteren wat we nodig hebben of wensen!

We naderen universele verlichting en bovennatuurlijke gaven nu de Photon Belt arriveert. Hoewel de moderne wetenschap deze beweringen misschien niet volledig ondersteunt, is er bewijs dat de pijnappelklier en slapende delen van de hersenen onaangeroerd potentieel bevatten. We staan aan de vooravond van een evolutionaire sprong en fotonenenergie zal een rol spelen in het spirituele ontwaken van de mensheid. De mogelijkheden zijn intrigerend!

Vermogen om te Manifesteren:

Met de activering van je volledige bewustzijn en alle 12 DNA-strengen, krijg je het vermogen om te manifesteren en te creëren met je gedachten en intenties. Dit is een ongelooflijke kracht die je in staat stelt om alles te genereren wat je nodig hebt of wenst door middel van gerichte gedachten en intenties.

Je zult bijvoorbeeld dingen kunnen doen zoals:

Jezelf verwarmen en de temperatuur in je omgeving aanpassen door er alleen maar aan te denken. Je hebt geen kachels, dekens of vuur nodig.

Een donkere ruimte verlichten door je gedachten erop te richten. Je hebt geen lampen, kaarsen of elektriciteit nodig.

Manifesteer voedsel, water en andere middelen gewoon door het bewust te creëren met je geest. Overleven zal gemakkelijk zijn.

Transporteer jezelf onmiddellijk naar elke locatie waar je aan denkt. Je verbeterde bewustzijn geeft je volledige toegang tot teleportatie vaardigheden.

Genees je lichaam en herstel je gezondheid door je gedachten en energie te sturen. Je zult in staat zijn om elke ziekte of verwonding zelf te genezen.

Telepathisch communiceren met anderen die hun bewustzijn geactiveerd hebben. Je hebt geen telefoons of apparaten nodig.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Alles wat je kunt bedenken en voornemen kan direct gemanifesteerd worden vanuit de onbeperkte creatieve kracht van je bewustzijn. Gewoon door eraan te denken, maak je het zo. Dit geeft je een onbeperkt potentieel en maakt overleven moeiteloos!

Je gedachten en intenties worden creatieve krachten die in staat zijn je werkelijkheid vorm te geven en te manifesteren. Met oefening en focus kun je de kunst van het creëren en manifesteren alleen met je geest beheersen. Het geactiveerde hogere bewustzijn in jou opent een wereld van onbegrensd potentieel!

De naderende aankomst van de Fotonengordel zal een nieuw tijdperk van verlichting voor de mensheid inluiden. Deze komende verschuiving in het menselijk bewustzijn zal een belangrijke mijlpaal in de menselijke evolutie markeren.

In plaats van met angst te reageren, kunnen we deze overgang met openheid benaderen. De dagen van duisternis zullen een tijd van rust, reflectie en voorbereiding symboliseren. De activering van onze pijnappelklier kan staan voor nieuw ontwaken en het ontwaken van latente vermogens herinnert ons aan het onaangesproken potentieel van de mensheid.

In plaats van angstig te zijn, kunnen we de toekomst tegemoet treden met nieuwsgierigheid en hoop. De komende maanden kunnen uitdagend zijn, maar de mensheid heeft al eerder stormen doorstaan en is er sterker uitgekomen. Als we ons vastklampen aan liefde, positieve visies behouden en elkaar steunen, kunnen we elke duisternis navigeren naar de dageraad van een nieuwe dag.

De belofte van onze DNA activatie en verhoogd hersengebruik onthult mogelijkheden voor creatie en manifestatie die we ons nauwelijks kunnen voorstellen. En de hulp van de Galactische Federatie herinnert ons eraan dat we niet alleen zijn in het universum!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2024 Aurora Ray. All rights reserved.
Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven