Aan de vooravond van de 5D nieuwe Aarde: er gebeurt veel, kun je het voelen? – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Aan de vooravond van de 5D nieuwe Aarde: er gebeurt veel, kun je het voelen?

WE ZIJN ALLEMAAL VERBONDEN DOOR ONZICHTBARE LICHTDRADEN, DIE ONS MET ELKAAR VERBINDEN EN ONS IN BALANS HOUDEN MET HET UNIVERSUM. TERWIJL WE DEZE WAARHEID REALISEREN, BEGINT HET TE VERANDEREN HOE WE ONSZELF EN ANDEREN ZIEN. DIT IS DE VERSCHUIVING IN BEWUSTZIJN DIE GEBEURT OP PLANEET AARDE.
De 5D Nieuwe Aarde staat op het punt geboren te worden en we maken ons klaar om de regenboogstam van de Nieuwe Aarde te worden.

Dit is de tijd dat we op Aarde zijn geïncarneerd om hier te zijn voor de grote verschuiving!

Dit is de tijd waarin onze geest zich oneindig zal uitbreiden, wat ertoe zal leiden dat je deze Gouden Eeuw binnenstapt!

Dit is een tijd waarin je angst kunt tegenkomen, maar weet dat wanneer je geest zich uitbreidt, de angst automatisch verdwijnt en er altijd ONEINDIGE LIEFDE zal zijn om de angst door te vervangen.

Dus wees niet bang en laat zien wie de echte meesters zijn van planeet Aarde en het universum.

In deze nieuwe 5D-realiteit gaan we dieper in op onze verbindende relatie met de aarde en de andere hemellichamen van het zonnestelsel.

De "onzichtbare" welwillende ET's en onze sterrenbroeders en -zusters zullen meer openlijk het podium betreden!

Veel meer dan we gewend zijn, zullen we multidimensionaal leven kunnen ervaren terwijl we ook kunnen genieten van een rijkere set realiteiten die voorheen niet beschikbaar waren als een direct resultaat van 3D-programmering.
Nu zijn we geëvolueerd naar een niveau waarop we de 'duisteren' kunnen confronteren.

De reis van het leven is er een van evolutie en transformatie. We maken grote transformaties door die ons DNA triggeren en ons een nieuwe reeks neurochemische boodschappen sturen om onze wereldwijde familiebanden te accepteren en iedereen op deze planeet lief te hebben als onszelf.

Zo komen we op het pad van verlicht meesterschap.

Er vindt een bewustzijnsverschuiving plaats op planeetbrede schaal!

We zijn allemaal verbonden door onzichtbare lichtdraden, die ons met elkaar verbinden en ons in balans houden met het universum. Wanneer we deze waarheid beseffen, begint het te veranderen hoe we onszelf en anderen zien.

De verschuiving van scheidingsbewustzijn naar eenheidsbewustzijn vindt in ons plaats wanneer we beginnen te begrijpen dat we allemaal verbonden zijn op het diepste niveau van ons wezen, ongeacht in welke andere overtuigingen of labels we eerder geloofden.

Zodra dit besef zich voordoet, zullen we ons meer verbonden gaan voelen met elkaar en ook meer verbonden met onszelf als individuen.

Als ik zeg "we zijn allemaal verbonden op het diepste niveau van ons wezen", bedoel ik dat er een energetische verbinding is tussen ieder van ons; het bestaat zelfs als we het nog niet weten of voelen in ons dagelijks leven. Deze energetische verbinding houdt alles op deze aarde in leven.

Dit is niet makkelijk. Het is contra-intuïtief omdat we zijn geconditioneerd om te geloven dat mensen fundamenteel anders zijn dan wij en dat we ze niet kunnen begrijpen of hun perspectieven kunnen delen.

Maar geloof me, als je deze eerste fase doorkomt, kun je met iedereen in elke situatie werken - zelfs met de moeilijkste persoon in je leven - omdat je weet hoe je het evenwicht en de harmonie in jezelf kunt herstellen.

Het gaat niet om het veranderen van andere mensen; het gaat erom jezelf te veranderen, zodat je een diepere band met hen kunt hebben.

Dit kost tijd omdat het gaat om het loslaten van oude overtuigingen over wie je bent en wie anderen zijn en ze te vervangen door nieuwe die je in staat stellen om helder te zien met je hart in plaats van alleen met je hoofd.

Als je echt gelukkig wilt zijn en een leven met een doel wilt leiden, moet je je perspectief veranderen.
Het belangrijkste dat je nu kunt doen, is accepteren dat je deel uitmaakt van iets dat groter is dan jezelf.

Dit betekent dat je een aangeboren verbinding hebt met alle andere wezens in dit universum, evenals met planten en zelfs stenen. Je bent met een reden in deze ongelooflijke wereld geboren en het is aan jou of je ervoor kiest om het meeste uit je leven te halen door in harmonie te leven met anderen om je heen.

Ik maak deel uit van dit zonnestelsel, en jij ook. We hebben allemaal een rol te spelen in het grote geheel der dingen.

Alles wat je ziet of weet is verbonden in eenheid. Alles is een.

Er is geen begin omdat er geen einde is.

Energie houdt nooit op te bestaan, het verandert alleen van vorm.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven