5D Technologieën komen eraan

IN DE VIJFDE DIMENSIE GA JE NIET NAAR DE KRUIDENIERSWINKEL OM INGREDIËNTEN TE KOPEN. DIT WORDT TOT HET VERLEDEN. 3D-PRINTERS ZULLEN EENVOUDIG JE ETEN AFDRUKKEN, WAT JE OOK WILT ETEN.
Beste zusters en broeders van planeet Aarde,

We zijn hier om je te bedanken voor je stap in de manifestatie van je verlangen naar vrijheid van de controle door middel van mind-programmering door de negatieve krachten.

Wij zijn hier om jullie te begeleiden naar ascentie in de vijfde dimensie, omdat jullie klaar zijn om samen met ons een nieuwe realiteit te creëren. Na vele incarnaties op aarde hebben jullie het vermogen getoond om voorbij illusies te kijken en het grotere plaatje te zien achter wat echt is gemaakt.

Als je eenmaal spiritueel groeit en jezelf kunt voorbereiden om je vrienden in de 5e dimensie te helpen, zullen we gemakkelijk met je kunnen communiceren. Tot die tijd wensen we u echter ook vooruitgang op wetenschappelijk gebied, door onze geavanceerde technologieën te delen.

De Supership Galactic Transporter, die vracht en personeel van de Galactische Federatie vervoert, zal op jullie planeet aankomen wanneer de frequenties gestabiliseerd zijn, en als we tot een wederzijdse overeenkomst kunnen komen, kunnen we jullie bezoeken voor uitwisseling van technologie.

Er zijn twee wetenschappen: de ene is subjectieve wetenschap en de andere is objectieve wetenschap. Spiritualiteit is voor de subjectiviteit wat wetenschap is voor de objectieve werkelijkheid.

Spiritualiteit (innerlijke wetenschap) wordt gebruikt voor innerlijke vooruitgang. Technologie (uiterlijke wetenschap) wordt gebruikt voor externe vooruitgang. Spiritualiteit wordt ontdekt in de innerlijke wereld, net zoals wetenschap wordt ontdekt in de uiterlijke wereld.

Hun strategieën zijn identiek. Het wordt 'observatie' genoemd in de wetenschap en 'bewustzijn' in spiritualiteit. Het wordt 'experiment' genoemd in de wetenschap en 'ervaring' in spiritualiteit.

Beide wetenschappen moedigen je aan om het experiment in te gaan zonder vooropgezette ideeën of overtuigingen. Je staat gewoon open voor elke realiteit die zich voordoet, zelfs als deze in tegenspraak is met je vooropgezette ideeën.

We moedigen je aan om voor beide wetenschappen te solliciteren. Ze zijn gunstig voor zowel interne als externe evolutie.

De innovatieve technologieën die we zullen demonstreren, zullen uw leven veel gemakkelijker maken op manieren die u zich nooit had kunnen voorstellen.

Er zullen onbeperkte gratis dingen voor je zijn. Stel je een wereld voor waarin je je geen zorgen hoeft te maken over het betalen van rekeningen, hard werken en van salaris naar salaris leven. Dat is de wereld die we u vandaag willen helpen creëren.

De robotrevolutie is onvermijdelijk. Robots doen al het werk. Mensen zullen alleen creatief werk doen. De machines doen alle handmatige taken. Veel dingen zullen worden geautomatiseerd en het belangrijkste werk van mensen zal creativiteit zijn.

Alle burgers op de planeet zijn welkom om hun eigen 3D-printers te hebben, zodat ze items kunnen maken voor eigen gebruik en kunnen profiteren van de productieprocessen die overal in de melkweg worden ontwikkeld zonder naar verre planeten te hoeven reizen.

Je kunt je niet voorstellen hoe het hier is. Zoveel boeken, voedsel, kleding, elektronische gadgets, medicijnen en meer - je kunt ze gewoon afdrukken wanneer je ze nodig hebt. Je hoeft nergens meer geld voor te gebruiken.

Naar de supermarkt gaan om ingrediënten te kopen behoort tot het verleden. 3D-printers printen gewoon je eten, wat je ook wilt eten.

Het kopen van huizen en auto's zal achterhaald zijn. De AI-robots printen het huis of de auto's die u wenst uit het CAD-model.

U krijgt een breed scala aan CAD-modelbibliotheken te zien waaruit u kunt kiezen. U kunt ook spraakopdrachten gebruiken om uw eigen aangepaste model te ontwerpen of de nodige aanpassingen aan een bestaand model aan te brengen.

Om je gewenste dingen te produceren, zal er een eindeloze voorraad ruw materiaal uit de melkweg zijn, samen met een digitale proceskaart.

Als de grondstof op is, wordt er onmiddellijk een waarschuwing van uw kant naar het centrale logistieke team van de melkweg gestuurd en wordt de essentiële grondstof binnen enkele seconden geleverd. We hebben een uitstekend supply chain management systeem. Alles zal worden geautomatiseerd.

We zijn er trots op onze anti-zwaartekrachttechnologie te introduceren die elk materiaal met een ongelooflijke snelheid door de ruimte kan transporteren.

Met behulp van deze anti-zwaartekrachttechnologie worden uw essentiële grondstoffen direct geleverd. Het werkt door een systeem van krachtige elektromagnetische velden te gebruiken om materie aan te trekken of af te stoten.

Deze technologie werd voor het eerst ontdekt voor het vervoeren van goederen en grondstoffen. Later wordt dit gebruikt voor ruimtevaart. Anti-zwaartekrachttechnologie maakt niet alleen langeafstandsreizen mogelijk, maar opent ook nieuwe werelden voor verkenning en ontdekking.

Dat is de adembenemende kracht van de anti-zwaartekrachttechnologie. Een mens kan in een oogwenk van de aarde naar een geheel nieuw zonnestelsel reizen!

We hebben deze technologieën ontdekt en op een constructieve manier ingezet. Het is mogelijk dat het ook negatief wordt gebruikt. We willen dus dat alle mensen op aarde zich spiritueel ontwikkelen door hun bewustzijn zo snel mogelijk te verhogen voordat we deze krachtige technologieën met zuivere bedoelingen in betrouwbare handen kunnen vrijgeven.

Iedereen zal elkaar liefhebben als zichzelf als ze eenmaal spiritueel volwassen zijn geworden en de vijfde dimensie zijn binnengegaan; er zal geen hebzucht, haat, oorlogen of iets anders meer zijn dat ongeluk veroorzaakt.

Wanneer iedereen verenigd is met de Bron van Liefde, wordt alles één.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven