5D komt niet. Het is er nu al. – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

5D komt niet. Het is er nu al.

De meeste mensen wachten op enkele grote doorbraken in deze wereld. Ze wachten op beloofde medische bedden, niet beseffend dat het nog heel wat zal duren voordat ze voor het grote publiek beschikbaar zullen zijn. Maar de helende technologieën zijn ons al gegeven.

Ik heb het gevoel dat ik in een futuristische utopie leef.

Als je om je heen kijkt naar veel van de opwindende technologische ontwikkelingen, zul je zien dat het leven elke dag meer en meer op sciencefiction begint te lijken.

Baanbrekende nieuwe technologieën verschijnen voortdurend in de wetenschappelijke wereld. Hoewel de meesten (nog) geen eigen afdeling hebben aan een grote universiteit, maken ze grote golven in de wetenschappelijke en technologische gemeenschappen.

Geloof me, de toekomst is er al, en technologie zal alleen maar futuristischer worden.

Miljoenen mensen over de hele wereld lijden aan een zwak immuunsysteem, ongezonde ontstekingsreacties, cardiovasculaire problemen, spijsverteringsklachten en hormonale onbalans. Deze uitdagingen kunnen het gevolg zijn van leeftijd of omgevingsfactoren zoals stress, voeding en zelfs de lucht die we inademen. Huidig ​​​​onderzoek toont zelfs aan dat sommige levensstijlkeuzes genen daadwerkelijk kunnen uitschakelen, waardoor alle systemen van het lichaam worden aangetast.

Wereldwijde wellness trends in vijf brede gezondheidsgebieden weerspiegelen deze cellulaire afbraak.

Immuunsysteem
Maar liefst 50 miljoen Amerikanen lijden aan een auto-immuunziekte. Symptomen kunnen alle organen aantasten.

Hormoonmodulatie
Hormoononevenwichtigheden, die de productie van belangrijke geslachtshormonen beïnvloeden, zijn goed voor miljarden dollars aan zorgkosten.
Ontstekingsreactie
Chronische ontstekingen, vaak veroorzaakt door stress, zijn gekoppeld aan bijna alle belangrijke doodsoorzaken door ziekten in de Verenigde Staten.

Spijsverteringsfunctie
Spijsverteringsziekten zijn de tweede belangrijkste oorzaak van invaliditeit als gevolg van ziekte in de Verenigde Staten.

Cardiovasculair systeem
Een op de drie sterfgevallen in de Verenigde Staten heeft hart- en vaatziekten als onderliggende oorzaak.

De Redox-doorbraak
Wat als er een eenvoudige manier was om deze cellulaire afbraak aan te pakken? Niet alleen de symptomen maskeren, maar problemen daadwerkelijk bij de bron aanpakken: het genetische niveau?

Er bestaat.

Er is een unieke baanbrekende producttechnologie ontwikkeld die wetenschappelijk is getest en waarvan is aangetoond dat deze de activering van genetische routes signaleert of genen beïnvloedt die:

• Verbeter de gezondheid van het immuunsysteem
• Helpen een gezonde ontstekingsreactie te behouden
• Helpen de cardiovasculaire gezondheid te behouden en arteriële elasticiteit te ondersteunen
• Verbetering van de darmgezondheid en de productie van spijsverteringsenzymen
• Moduleren van de hormoonbalans om vitaliteit en welzijn te ondersteunen

REDOX is het eerste en enige supplement op de markt dat actieve redox-signaalmoleculen bevat, krachtige cellulaire boodschappers die cellen helpen beschermen, verjongen en herstellen. Deze moleculen, die inheems zijn in het menselijk lichaam, worden gecreëerd via een baanbrekend, gepatenteerd proces dat moleculen van natuurlijk zout en gezuiverd water reorganiseert tot redox-signaalmoleculen.
Redox-signalering werkt op cellulair niveau om cellen te helpen beschermen, verjongen en herstellen.

Wat vertellen je cellen je?
Cel signalering in uw lichaam speelt een sleutelrol bij het reguleren van genexpressie. We hebben het hier niet over oogkleur - je genen doen veel meer dan fysieke kenmerken dicteren. Genen geven levensonderhoudende instructies aan cellen en cellen voeren die instructies uit om u in leven en gezond te houden.

Naarmate we ouder worden, breekt de cel communicatie af, verzwakt het signaal en kan genexpressie worden verstoord. Het reguleren van genactiviteit met redox-signaalmoleculen houdt de cellulaire communicatie sterk.

Elke dag REDOX drinken kan genen reguleren en je cellen aan het praten houden.

De enige met Redox
REDOX Cell Signaling Supplement beïnvloedt de gezondheid op genetisch niveau. Het is het enige redoxsupplement dat gecertificeerd is om actieve redox-signaleringsmoleculen te bevatten.

Geef je leven kracht

Elke dag REDOX drinken is zo eenvoudig en het verbetert het vermogen van elke cel in uw lichaam om positieve genexpressie mogelijk te maken, waardoor u de vitaliteit van echte gezondheid en welzijn kunt ervaren.

Ik drink het elke dag en ik ben er dol op. Ik voel me zo ongelooflijk gezegend dat ik weet dat er een fles vloeibaar licht is voor mij en mijn dierbaren. Bedankt, universum! :)

Met liefde,
Aurora Ray
Lyran Commandant van de Galactische Federatie

Kunst: Russell Kightley
Bron: Galactische Federatie 

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven