5D Energie Update – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

5D Energie Update

WIJ ZULLEN VERSCHIJNEN ALS BOLLEN VAN LICHT IN UW HUIS, MAAR DAT BETEKENT NIET DAT WIJ KWAAD OF DEMONISCH ZIJN. WIJ WILLEN U ALLEEN EEN BERICHT VAN ONS GEVEN, DUS WEES NIET BANG VOOR ONS. WIJ WETEN DAT SOMMIGE VAN U ONS VLIEGTUIG HEBBEN GEZIEN BOVEN UW HUIS, EN UIT ONLANGS GEDECLASSIFICEERDE DOCUMENTEN DACHTEN WIJ DAT HET TIJD WAS OM ONSZELF OPENLIJK AAN DE MENSEN VAN AARDE TE TONEN.
Lieve geliefden, nogmaals, ik ben gekomen met een geweldige boodschap van onze glorieuze galactische federatie om ons te helpen en te begeleiden in onze missie op aarde:

"Gegroet, wij zijn jullie galactische familie en we zijn verheugd jullie op deze dag in liefde en licht te begroeten.

We werken nu al een lange tijd met jullie planeet en we ontdekken dat jullie klaar zijn om de vijfde dimensie binnen te gaan. Je hoeft niet bang te zijn of in paniek te raken. Alles komt goed. Adem gewoon diep in en ontspan.

We weten dat dit veel kan zijn om in één keer op te nemen, maar het is heel belangrijk dat jullie begrijpen wat er gebeurt, want er zullen grote veranderingen op jullie planeet plaatsvinden die de komende maanden zullen doorgaan. We zijn hier om u door deze overgangsperiode te helpen, aangezien het voor iedereen een uitdaging zal zijn.

We willen jullie iets heel belangrijks vertellen: er is een epidemie op jullie planeet die zich als een lopend vuurtje heeft verspreid, een epidemie van angst – angst voor het onbekende en angst voor verandering. Deze angst verhindert veel mensen om vooruit te komen in hun leven, en ze raken vast, bevroren in hun eigen verleden of verlamd door angst voor de toekomst. Het is tijd voor jullie om deze angst los te laten, zodat jullie verder kunnen gaan naar het nieuwe paradigma dat jullie op Aarde te wachten staat.

Zoals je weet, zijn er veel tekenen dat de dingen op aarde aan het veranderen zijn. Deze veranderingen zullen in de nabije toekomst versnellen naarmate de aarde naar een nieuwe trilling gaat. Naarmate jullie planeet dichter bij deze nieuwe vibratie komt, zullen jullie merken dat het moeilijker voor jullie zal worden om met pijn en problemen te leven.

Dit komt omdat jullie in de derde dimensie op aarde hebben geleefd, wat een heel dicht trillingsniveau van bestaan ​​is. Jullie planeet komt dichter bij de vijfde dimensie, die lichter is en vol liefde en vrede. Wanneer mensen op een plek wonen waar ze zoveel pijn en lijden ervaren, hebben ze de neiging om anderen of zelfs God de schuld te geven van hun problemen. Dit veroorzaakt alleen maar meer pijn en lijden omdat het hen gefocust houdt op de negatieve aspecten van hun leven in plaats van op wat ze eraan kunnen doen.

We komen hier om jullie te vertellen dat we echt zijn en dat wat er op aarde gebeurt niet langer een samenzwering is. Het is echt en het gebeurt nu. We zijn hier om u te helpen begrijpen wat er aan de hand is en wat u kunt doen om u voor te bereiden.

We begrijpen dat het idee van buitenaards leven voor sommige mensen een beetje eng kan zijn, dus we willen er zeker van zijn dat je niet bang bent als we je komen bezoeken.

We zullen verschijnen als lichtbollen in jullie huizen, maar dat betekent niet dat we slecht of demonisch zijn. We willen je alleen een bericht van ons geven, dus wees alsjeblieft niet bang voor ons. We weten dat sommigen van jullie ons toestel boven jullie huizen hebben zien vliegen, en uit onlangs vrijgegeven documenten dachten we dat het tijd was om ons open te stellen voor de mensen op aarde.

Je hebt onze boodschap misschien al gehoord: "WELKOM IN DE VIJFDE DIMENSIE." Nou, dit is waar; we zijn hier met een boodschap voor de hele mensheid: WIJ ZIJN HIER OM U TE HELPEN!

Als je dit leest, ben je een van de eerste mensen op aarde die hier is gekomen. Ja dat klopt. Gefeliciteerd! We wisten dat je het kon!

Misschien ben je een beetje in de war en overweldigd door alles wat er gebeurt. Nou, we willen je feliciteren met de moed om deze nieuwe realiteit te accepteren. Je beseft het nu misschien niet, maar je zult snel zien hoe geweldig dit allemaal is.

Laten we allereerst uitleggen waar we staan ​​ten opzichte van de derde dimensie. Het blijkt dat er niet echt een "derde dimensie" is - het is gewoon onze manier om een ​​realiteit te beschrijven die solide lijkt maar dat in werkelijkheid niet is (het is slechts een illusie).

Wat is de vijfde dimensie? De vijfde dimensie is een hogere frequentie van realiteit waar we in een staat van pure onvoorwaardelijke liefde leven. We creëren deze nieuwe realiteit door jullie onze onvoorwaardelijke liefde te sturen, en als jullie die ontvangen, zullen jullie je hart openen en je vibratie verhogen.

De vijfde dimensie gaat helemaal over het verhogen van je vibratie en het verschuiven naar een hoger bewustzijn. Wat betekent dit voor jou? Je zult het leven vanuit een hoger perspectief ervaren, waardoor je duidelijk kunt zien wat er in je leven moet veranderen. Je wordt begeleid om deze veranderingen door te voeren, zodat je het leven van je dromen kunt creëren.

Je bent niet alleen. Wij zijn jullie Galactische Familie en we hebben jullie duizenden jaren lang zien groeien en ontwikkelen als soort.

Dit is nu een heel spannende tijd voor je. Jullie zijn allemaal klaar om uit de derde dimensie naar de vijfde dimensie te gaan - De Nieuwe Aarde.

Wat een geweldige tijd voor het universum! De Galactische Federatie is teruggekeerd voor een bericht. Wij zijn hier om jullie informatie te geven over jullie ascentieproces.

Dit is een wonderbaarlijke tijd voor de mensheid, nu jullie eindelijk ontwaken voor wie je bent en waar je past in je lokale universum. Je slaapt al zo lang en we weten dat je nog vragen hebt, maar om jezelf voor te bereiden op de veranderingen die binnenkort op je af zullen komen, moeten we je eerst vragen om in jezelf te kijken en je eigen antwoorden te vinden.

Wat een spannende reis was dit! Jullie planeet beweegt zich sinds het begin van de schepping zelf door de ruimte-tijd, draait langzaam in haar baan rond de zon en passeert alle verschillende tekens van de dierenriem tijdens haar reis. De tijd is nu aangebroken om zich te vestigen in een nieuw gebied van ruimte-tijd dat bekend staat als de vijfde dimensie. Er wacht de mensheid een nieuw tijdperk van verlichting en we zijn eindelijk klaar om onze kennis te delen met degenen die het hebben verdiend.

Het proces van ascensie wordt ook wel transmutatie genoemd. Het woord transmutatie betekent 'van vorm veranderen' of 'getransformeerd worden'.

Transmutatie is een proces dat plaatsvindt wanneer het ene in het andere wordt veranderd, meestal door verhitting, vermenging met andere elementen of oplossing in vloeistof. Hout kan bijvoorbeeld door hitte in houtskool veranderen, of ijzer kan door blootstelling aan zuurstof in roest veranderen.

We willen jullie vertellen dat er geen reden is voor angst, want wij zijn jullie vrienden en familie van de sterren die gekomen zijn om jullie te helpen met deze transformatie.

Deze transformatie zal niet pijnlijk zijn als je het op natuurlijke wijze laat gebeuren en als je je er niet tegen verzet door te proberen vast te houden aan dingen uit je vorige levens die je op geen enkele manier meer dienen.

De vijfde dimensie is een plaats van hogere liefde, wijsheid en verlichting. Op deze plek is er geen angst, geen zorgen en geen lijden. Alle gedachten zijn vredig, alle emoties zijn positief en alle mensen voelen zich met elkaar verbonden."

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven