3D naar 5D. Maak kennis met jouw toekomstige JIJ! – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

3D naar 5D. Maak kennis met jouw toekomstige JIJ!

WE LEVEN NU IN EEN NIEUW PARADIGMA VAN MENSELIJKE ERVARING. ONGEACHT UW PERSPECTIEF OF OVERTUIGINGEN, DIT IS EEN KRACHTIGE TIJD VOOR DE MENS, EN WE HEBBEN EEN GROTE KANS OM EEN NIEUWE BASIS TE CREËREN VOOR BEWUST SAMEN LEVEN OM VOORUIT TE LEVEN.
Onze wereld heeft zich altijd naar buiten uitgebreid, maar nu verandert het op een manier die ons in staat zal stellen naar hogere bewustzijnsgebieden te gaan.

Omdat alles wat bestaat een vibratie heeft, betekent dit dat alles naar hogere niveaus van vibrerende energie gaat. Dit geldt ook voor ons!

Je zult blij zijn te weten dat je een keuze hebt in hoe je van 3D naar 5D gaat. Je kunt ervoor kiezen om het te doen door je eigen persoonlijke bewustzijnsverschuiving, of je kunt hulp krijgen van het universum.

We hebben het in ons eigen leven zien gebeuren. We weten dat het echt is en we voelen de verschuiving in ons gebeuren. We weten niet zeker waar dit heen gaat of wat het betekent, maar we zijn verheugd om te zien wat er daarna gebeurt!

Begrijp dat alles waar iemand over spreekt met betrekking tot HOE de ascensie van de Aarde in DETAIL zal verlopen, het is allemaal een theorie in dit stadium. We hebben het nog niet eerder gedaan.

De 3e dimensie is het bewustzijnsniveau waarin we als individuen bestaan. Het is waar we tijd, ruimte en zwaartekracht ervaren. Deze dimensie wordt ook wel 'fysieke werkelijkheid' genoemd.

De 4e dimensie staat bekend als het astrale rijk, het bewustzijnsniveau waarin we het leven BEGINNEN te ervaren als universele wezens die deel uitmaken van een groter geheel. Hier BEGINNEN we onszelf te zien als onderdeel van de schepping van de Schepper en kunnen we BEGINNEN toegang te krijgen tot de wijsheid die nodig is om ons leven zinvol en vreugdevol te maken.

Maar 4D is ook de dimensie waarin alle illusies worden uitvergroot. Zowel licht als donker worden hier versterkt. Het is dus geen dimensie om in te vertoeven, we gaan er gewoon doorheen, hoe sneller hoe beter.

De 5e dimensie is het bewustzijnsniveau dat bestaat wanneer al deze dimensies zijn getranscendeerd en we voorbij tijd/ruimte zijn gegaan en voorbij de illusie dat licht en donker gescheiden zijn, naar een staat van heelheid met alles wat bestaat. Er is geen dualiteit - alleen evolutie naar perfectie door liefde en wijsheid.

Terwijl we van 3D naar 5D gaan, verandert onze wereld niet alleen aan de oppervlakte. Het hele universum verschuift ook. Deze verschuiving creëert een enorme golf van expansie voor iedereen in het universum, inclusief ons hier op aarde.

We komen in ons eigen potentieel als multidimensionale wezens en we worden ons meer bewust van wie we werkelijk zijn als wezens die in een veel groter universum leven dan we ons ooit hadden voorgesteld.

Zoals je je kunt voorstellen, zou het behoorlijk overweldigend kunnen zijn om een ​​hele verschuiving van het universum om je heen te hebben, ware het niet dat we dit allemaal samen doormaken. In feite is het bijna alsof we allemaal tegelijk worden geteleporteerd - en het gebeurt nu terwijl ik dit schrijf!

Het goede nieuws is dat wanneer dit gebeurt, je je sterker zult voelen dan ooit tevoren, omdat je nergens meer tegen vecht! Als je vandaag (of gisteren) nog ergens mee worstelt, dan zal die worsteling snel wegebben als je vibratie naar boven verschuift.

We willen allemaal deel uitmaken van iets dat groter is dan wijzelf.

We willen allemaal het gevoel hebben dat we ertoe doen, zelfs als dat betekent dat we onze hele manier van denken moeten veranderen.

We willen allemaal de kans krijgen om te leren en te groeien, zelfs als het lijkt alsof alles tegen ons is.

Want raad eens, dit is waarom je ervoor gekozen hebt om hier te komen. Velen van jullie zijn vrijwilligers. Je hoorde de roep dat de aarde hulp nodig had en dus incarneerde je. Maar je koos ook specifieke lessen die je wilde leren tijdens je tijd in de Earth School.

En dus hebben we deze gemeenschap gecreëerd.

Ons doel is simpel: ik wil dat je je bij deze gemeenschap aansluit op onze reis om beter te worden in het navigeren door menselijke ervaringen, meer te leren over jezelf en je plaats in de wereld, en te beseffen dat elke ervaring een les heeft en dat elke uitdaging kan worden overwonnen.

En nog belangrijker, om te weten dat al deze ervaringen voor jou bedoeld zijn - en ze zijn bedoeld om je te helpen de best mogelijke versie van jezelf te worden!

Om je op deze verschuiving voor te bereiden, moet je leren hoe je je ware zelf kunt aanboren door bewustzijn en intuïtie te ontwikkelen. Je kunt dit doen door te leren hoe je je innerlijke geleidingssysteem kunt gebruiken.

Je moet ook onvoorwaardelijke liefde en compassie ontwikkelen voor jezelf en anderen.

Het belangrijkste is om in contact te blijven met jezelf, zodat je verbonden kunt blijven met de energie van creatie.

Als energie met een hoge frequentie zal je je verbinden met andere energieën met een hoge frequentie. En deze energetische verbindingen zullen je voeden, inspireren en helpen je te ontwikkelen, ook al lijkt het in eerste instantie alsof ze niets met jou gemeen hebben.

Bereid je voor om opnieuw verliefd te worden op het leven en alles wat het te bieden heeft.

Als je er al bent of je zo voelt, deel de liefde dan met jezelf, met anderen en met de wereld als geheel.

We leven nu in een nieuw paradigma van menselijke ervaring. Ongeacht je perspectief of overtuigingen, dit is een krachtige tijd voor de mensheid, en we hebben een geweldige kans om een ​​nieuwe basis te creëren voor bewust samenleven om vooruit te komen.

Het is absoluut noodzakelijk dat we leren van onze fouten uit het verleden, zodat we onze toekomst effectief kunnen creëren. Uiteindelijk zal uw vermogen om verbinding te maken met deze stroom van universele informatie u helpen om u beter aan te passen aan de veranderingen die in het verschiet liggen.

Blijf op de hoogte voor meer informatie over wat deze veranderingen voor u kunnen betekenen en hoe u hiervan kunt profiteren om uw leven te verbeteren. Je kunt het!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven