Verhelder je leven: nodig licht uit en laat het je energie geven – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Verhelder je leven: nodig licht uit en laat het je energie geven

JE KUNT LICHT IN JE LEVEN UITNODIGEN. DIT DOE JE DOOR ALLES WAT NEGATIEF IS LOS TE LATEN EN HET POSITIEVE TE OMARMEN. VERLICHT JE LEVEN MET POSITIEVE VIBRATIES, INSPIRATIE EN AL HET GOEDE.

Alle gedachten die in je geest rondspoken zijn niet zomaar willekeurige gedachten; ze zijn allemaal geworteld in het verleden.

Je verleden is een deel van jou en het is er altijd om je heden te beïnvloeden. En je ‘heden’ is het verleden van je toekomst. De toekomst zal zijn wat jij ervan maakt.

Als je je leven wilt veranderen, moet je bij jezelf beginnen. Als je iets nieuws in je leven wilt creëren, creëer het dan eerst in je geest. Als je de wereld wilt veranderen, begin dan bij jezelf.

De geest is de projector en je buitenwereld is een scherm waarop je jezelf projecteert. Je kunt niet veranderen wat er om je heen gebeurt, tenzij je je geest verandert, want alles wat er buiten gebeurt is geworteld in je geest.

De geest is altijd de oorzaak en het gevolg, dus alles wat er buiten gebeurt is terug te voeren op iets wat er binnenin ons gebeurt via onze gedachten. En dit brengt de vraag naar boven: Wat veroorzaakt al deze negativiteit? Het antwoord is eenvoudig: Het zijn je gedachtepatronen.

De geest is een krachtig instrument, maar het kan ook onze grootste vijand zijn. We denken voortdurend aan gedachten en negatieve patronen in onze geest. Als je je niet bewust bent van deze gedachten, zullen ze je leven overnemen.

Deze negatieve gedachten creëren een patroon dat je steeds herhaalt. En dit patroon zal steeds meer stress, woede, depressie, angst, frustratie, enzovoort creëren.

Ze zijn geworteld in de geest en manifesteren zich in de werkelijkheid. En omdat ze geworteld zijn in de geest, zijn ze onafhankelijk van uiterlijke omstandigheden of gebeurtenissen die ons overkomen.

Het is de geest die de wereld om je heen creëert. Je bent een schepper van je eigen werkelijkheid en elke keer dat je denkt dat iets of iemand een probleem is, is dat geworteld in je eigen geest.

Zodra we dieper in onszelf gaan luisteren en ons realiseren hoeveel macht we in onszelf hebben over ons eigen leven, dan kunnen we beginnen met het nemen van verantwoordelijkheid voor het creëren van onze eigen werkelijkheid in plaats van ons leven te leiden op basis van de verwachtingen van anderen.

Je kunt licht in je leven uitnodigen. Dit doe je door alles wat negatief is los te laten en het positieve te omarmen. Verlicht je leven met positieve vibraties, inspiratie en al het goede.

Als je negatieve energie loslaat en positieve energie omarmt, word je een baken van licht. Niets ter wereld kan je ervan weerhouden gelukkig te zijn.
Je kunt kiezen voor een leven vol geluk of een leven vol ellende. Als je een gelukkig leven wilt leiden, wees dan gelukkig! Maak je geen zorgen over wat anderen denken, maar richt je in plaats daarvan op jezelf.

Als er iets mis is in je leven, dan betekent dat dat het nog niet goed is voor jou. Geef jezelf tijd en ruimte om te genezen en te groeien in je eigen tempo. Dit proces kan maanden of zelfs jaren duren, maar uiteindelijk zal alles beter worden!

Je creëert je eigen realiteit door je gedachten; daarom is het soms belangrijk om bij jezelf na te gaan of ze positief of negatief zijn, omdat ze ook doorwerken in de realiteit.

De enige manier om uit deze val te komen is door meditatie, waarbij je leert hoe je je geest tot rust kunt brengen en dieper kunt luisteren naar de waarheid die in je leeft, of dat nu je eigen wijsheid is of wat God op dat moment van je wil.

Meditatie is een deur naar innerlijke vrede, geluk en verbinding met het bestaan. Het is altijd en overal beschikbaar. Hoe meer je mediteert, hoe bewuster je wordt van je gedachten en hoe meer kracht je hebt om ze te veranderen.

Het leven zit vol ups en downs, en als het moeilijk is, kies ik voor het pad dat me dichter bij God en vooral mezelf brengt.

Je kunt niet altijd controleren hoe de dingen in het leven uitpakken. Dus stress er niet over. Haal diep adem en laat los wat je tegenhoudt.

De beste manier om je eigen pad te vinden is volgen wat goed voelt. En als je daarvoor een kleine omweg moet maken, dan is dat maar zo.

Luister naar je innerlijke stem, leer vertrouwen te hebben in je eigen pad en je zult zien dat de wereld er rijker door wordt!

We houden zielsveel van je.
We zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven